Концерти тема 3

• 23 938
  • 456
  •   1
Отговори
# 405
Съвсем неблагородно завиждам на всички, които са били на концерта на Милена. Ако си бях в България, със сигурност щях да ида.

# 406
Теди Суимс в Европа догодина! Blush За синчето искам. Много скъпи билети! Гледах за Дъблин голдън кръг - 230 евро! Thinking
После случайно си пуснах на Джъстин Тимбърлейк концерта, за да видя мястото... Някакъв замък... Ми то много як концерт с много малко ресурси направил човекът... Grinning Мястото ми хареса, ама по 400 лв на човек как да изкопча... Sweat Smile Пък ще трябва и настаняване, самолет...

# 407
Теди Суимс в Европа догодина! Blush За синчето искам. Много скъпи билети! Гледах за Дъблин голдън кръг - 230 евро! Thinking
После случайно си пуснах на Джъстин Тимбърлейк концерта, за да видя мястото... Някакъв замък... Ми то много як концерт с много малко ресурси направил човекът... Grinning Мястото ми хареса, ама по 400 лв на човек как да изкопча... Sweat Smile Пък ще трябва и настаняване, самолет...
Една поляна е това. По принцип избягваме това място. Бях на Джъстин Тимбърлейк в навалицата. Вратът ми стана като на жираф и пак нищо не видях. Но аз съм метър и петдесет с вдигнати ръце. Но бях, де. Там съм била на Депеш Мод, но в Голдън съркъл. Разликата беше от земята до небето. Заслужаваше си всеки цент.
Самото място е сложно за достъпване с градски транспорт, най-вече прибирането, но има организирани автобуси, които тръгват от центъра и след това пак там ни стоварват. Цените за настаняване в Дъблин са брутални, особено около някакви събития. Проверете първо всичко.
Няма ли някой друг европейски град в който да видите?

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 11:35 от precious*

# 408
Джак Саворети с концерт в Роял Албърт Хол догодина.
Залата е величествена, а Джак е разкошен.
Билетите са в продажба от петък, днес е предварителната продажба.

# 409
Една поляна е това. По принцип избягваме това място. Бях на Джъстин Тимбърлейк в навалицата. Вратът ми стана като на жираф и пак нищо не видях. Но аз съм метър и петдесет с вдигнати ръце. Но бях, де. Там съм била на Депеш Мод, но в Голдън съркъл. Разликата беше от земята до небето. Заслужаваше си всеки цент.
Самото място е сложно за достъпване с градски транспорт, най-вече прибирането, но има организирани автобуси, които тръгват от центъра и след това пак там ни стоварват. Цените за настаняване в Дъблин са брутални, особено около някакви събития. Проверете първо всичко.
Няма ли някой друг европейски град в който да видите?
Flushed Не думай! Има турне из УК. Ще проверя сега за всяко място какво е положението.

# 410
  • София
Ще съм благодарна ако напишеш какво си открила за съответните места, интересувам се и аз.
Чудя се дали няма да пусне дати и другаде в Европа, не само  UK.

# 411

Билетите за Phillgood ще бъдат в продажба в 11:00 в понеделник, 20.10. На разположение ще бъдат еднодневени пропуски на цена 120лв., тридневни билети на цена 240лв., ограничено количество VIP билети и къмпинг пропуски.

# 412
Ние сме пас. Никоя група не представлява интерес за нас.

# 413
Bon Jovi току що обявиха датите и местата за тура си догодина
https://www.bonjovi.com/live.php

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 20:01 от Danifin1

# 414
На концерт на Simply Red бяхме вчера. Балсам за душата, разкошна работа. Подгряващата Luisa беше пълна скръб - досадна, пренавита, посредствена.

# 415
Джонито вече не може да пее... Иначе на драго сЪрце бих го гледала... Но слушала - не.

# 416
# 417
  • София
Здравейте, опитах се да купя билети за Фондацията през eventim. Не видях опция да бъдат изпратени по мейл. Прочетох тук назад в стари теми, че зависи от организаторите. Това все още ли е валидно, дали знаете? Ако това е така, то по-голяма глупост от платформа за билети не мога да си представя - да те карат да отидеш на място в офиса да си вземеш хартиените билети…

# 418
  • софия
Има възможност за принтиране.

# 419
Айи не става по мейл пробвай опцията да ги получиш печатани в някоя книжарница или имаха и други опции къде. Не става ли ? Ние сме взимали в НДК, на бензиностанция не помнп май Шел беше и в една книжарница в мола до нас.

Общи условия

Активация на акаунт