Борбата с рака на гърдата - духовно оцеляване, физическо преодоляване тема 88

• 34 767
  • 778
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте дами, надявам се, че всички сте добре, че терапиите дават добри резултати и че няма нови попълнения във форума. Дай Боже повече постове като вчерашния -"скенерът ми е чист". 🥰
Да кажа аз докъде го докарах. Преди 4 дни ме оперираха. Послушах съветите от форума и се доверих на "младата гвардия"🙂 и сентинелната биопсия. Много съм доволна от д-р Василева, даже бих казала, че не съм и мечтала за такова отношение и такава всеотдайност. Господ здраве да й дава! Сега ми се иска да си намеря и онколог, който като нея следи съвременните тенденции в онколечението и статистиките. Не искам 'презастраховане'. Изчела съм и тази и предишни теми, пак ще чета. Общо взето няколко имена се въртят. Но бих била много благодарна, ако получа пак съвети от вас и скорошни мнения за да направя по-лесно избора си. Поздрави!

# 211
За онколог... Понеже и на мен ми се наложи да търся и благодарение на момичетата тук и по техните препоръки направих консултация с Д-р Мила Петрова и проф. Щерев (в Надежда - страхотни и двамата) и с доц. Ася Конслулова (Национална онкология) - отново страхотен професионалист.
Избрах да се лекувам при доц. Конслулова. Но мисля че и другите двама лекари са на много високо ниво.
Така мисля.
Весели и светли празници на всички!
Мов пет - скенер беше вчера.
Резултатите ги чакам след една седмица.
Ами... Какво да ви кажа... Вече откачам... Дай боже да се похваля и аз с чист резултат🙏

# 212
  • Северозапада
Светли празници на всички! Здраве на вас и семействата ви!

# 213
  • Sofia
Корморан, аз съм за д-р. Мила Петрова. При нея съм от самото начало. Млад лекар, който прилага съвременно лечение и е на разположение по всяко време. Освен в Надежда, където е завеждащ онкологичното отделение и е по-натоварена, дава часове и в Неоклиник, където можеш да я намериш всеки петък след обяд и е по-спокойно. Отделно ми е дала нейният телефонен номер на когото да я търся при нужда. Като не злоупотребявам с личното ѝ пространство, разбира се. Grinning

# 214
И моя скенер е чист.Почти пълен имунен отговор съм дала от антибиотичната терапия.Останал е само един лимфен възел с редуцирани размери и активност преди 18,4 suv max ,а сега 2,6 suv max.Продължавам с антибиотика,но с по-щядяща схема
Това “чудо” в черен дроб,сега е описано като “едвам забележимо”.Не ги интересува какво е,следкато изчезва.
Моята матка също е описана с активност,но в деня на скенера бях в цикъл.Казват,че всичко е наред!
Весели празници на всички,бъдете веселил и щастливи ❤🌹

# 215
  • Plovdiv
Привет! Скоро не съм чела и писала тук, но след диагнозата и терапиите през 2018, през 2023 ракът ми се разпространи в перитунеума. Налага се да търся хирург, който би могъл да изчисти червата от метастазите. Знам, че това е мисия невъзможна, но все пак ако имате информация къде биха могли да се наемат с нещо такова, ще се радвам да споделите.

# 216
Teddyy,
 Спомням си като пишеше. Много съжалявам за лошия развой. Бих те посъветвала да прехвърлиш питането си в другата тема, основно към Хоуп и Уайт. Тези момчета са златни и много компетентни! Или някой, минал по този път, може да сподели за хирург. Химия не е ли вариант?
Успех до пълно изчистване! Млада си, ще успееш! Hug Heart

# 217
  • Варна
Teddy,може да си подходяща за HIPEC.Свържи се с проф.Юлианов в Стара Загора.https://www.julianov.com/contact

# 218
Привет! Скоро не съм чела и писала тук, но след диагнозата и терапиите през 2018, през 2023 ракът ми се разпространи в перитунеума. Налага се да търся хирург, който би могъл да изчисти червата от метастазите. Знам, че това е мисия невъзможна, но все пак ако имате информация къде биха могли да се наемат с нещо такова, ще се радвам да споделите.
За Hipec се поинтересувайте.
Прилага се при перитонеални метастази.
В Пловдив съм чела, че се извършва такава интервенция.

# 219
Здравей, Teddy, съжалявам за този развой. Когато при сестра ми имаше съмнения за разсейки в перитонеума, се консултирахме с проф. Кирил Драганов, Токуда. Много е човечен. В крайна сметка я отвори и се оказа, че няма разсейки, но пък оправи част от червата, които бяха срастнали след хистеректомията и й правеха ужасни проблеми.

# 220
  • Sofia
Честито Възкресение Христово!

Нека Бог благослови вас, вашите близки и любими хора! Да ви дари със здраве! Да ви изпълни с мир и спокойствие! Да присъства във всеки ваш ден!

# 221
Воистина воскресе! Мир и благоденствие!

# 222
Во истина воскресе! Бъдете здрави, силни и борбени, мили хора, желая само хубави дни Heart

# 223
Здравейте,прекрасни момичета имам нужда някой да ми каже какво мисли за резултата ми от пет скенера

# 224
Последното изречение виж. Това трябва да се уточни. SUV  не е много висок, но го има. Може да е възпаление. Дано да е !
 Всичко останало за мен е супер🤗

Общи условия

Активация на акаунт