Борбата с рака на гърдата - духовно оцеляване, физическо преодоляване тема 88

• 33 139
  • 778
  •   1
Отговори
# 765
  • Варна
При мен на КТ от март 2024 г.бяха видели менингиом в мозъка. С препоръка за ЯМР.
И аз едва сега направих ЯМР. Резултат: НЯМА никакво образувание на посоченото място.
Aelit_62,ако е бил КТ в св.Марина,всичко е възможно.Разчитанията ги правят специализанти,но нея я водят хоспитализирана и трябва да е там.Иначе най добрите за КТ във Варна са Цонев в Сити и Куцаров в Аспарухово,но при него е мисията невъзможна за второ мнение.Аз със моя мозък,искаха да ми правят Пет в Марина,но е щяло да бъде грешка.За това предполагаемо заболяване,радиофармацевтик и Пет има само в Александровска.Диагнозата щеше да е грешна.Стиснете утре палци на Пет сме.Марсиан,чакаме и от теб резултати.

# 766
Да, в Св.Марина. Чудя се, нали Балев е светило! Успех утре!

# 767
Резултатите ни са добри. Всичко е 6 точки. Днес ги взехме. Не споделих веднага защото при Опусум се появяваха проблеми, течеше дискусия  и малко ми стана тъпо някак си не вървеше да се вклиня в дискусията със "при нас всичко е наред", но след като Алатея попита - казвам.

# 768
Резултатите ни са добри. Всичко е 6 точки. Днес ги взехме. Не споделих веднага защото при Опусум се появяваха проблеми, течеше дискусия  и малко ми стана тъпо някак си не вървеше да се вклиня в дискусията със "при нас всичко е наред", но след като Алатея попита - казвам.
Чудесно! Толкова се радвам за вас!
Дай Боже на всички добри резултати!

# 769
Чудесна новина!Безгрижно лято,и само приятни вълнения ,пожелавам на цялото семейство!

# 770
Marsian, как ще е тъпо, напротив, чудесно е да четем в темата за хубави изследвания.
Много се радвам и стискам палци на всички останали! Heart

# 771
Да споделя и аз хубава новина. Вчера бях на преглед при д-р Валентин Иванов младши. Всичко е наред!
През 5-6 месеца ходя при него, защото той постави диагнозата, той ме оперира, той ми препоръча  онколог. От ден едно ми вдъхва увереност, че всичко ще е наред.
Другият месец - скенер.
Opossum, вярвам че, притесненията ти ще са напразни.
На всички пожелавам здраве и спокойствие!

# 772
  • София
Опосум, мисля, че това са най-обикновени костни изменения от хормоналната, но за собствено успокоение направи изследване, преди да заминеш. Не може ли мъжът ти да замине сам, за да не изгаря поне неговия билет и да работи, а ти да останеш с детето, все някой ще може да го гледа за 1 ден, докато си на изследване?

# 773
  • Sofia
Marsian, Кайра, много се радвам за добрите новини! Нека темата се пълни с чудни и изпълнени с насърчение и надежда новини за всяка една от нас!

Опосум, вярвам, че всичко при теб ще е наред. Добре, че си отишла за порта при още един специалист. Аз съм в потрес! И също съм си извадила заключение, че младите лекари са по-добрият избор. Вече, като си записвам час гледам този при когото, ще си записвам да е под 45 години.

# 774
Олив, мъжът ми няма да се съгласи да остана сама при това положение.
Алатеа ми даде добър съвет, ще дам диска за второ мнение и вече след това ще решавам какво да направя, в зависимост от разчитането.
Проверих, че и в Щатите костната сцинтиграфия струва много по-малко от пет скенера. Мога да я направя и там. Цената е горе долу колкото да купим нови билети.
Чайлд беше написала вчера, че костната сцинтиграфия е по-добрия вариант в случая.
Не знам защо тези неща не ни ги казват онколозите. Нали те са точно специалистите, които трябва да ни разяснят опциите, за да можем да вземем решение. Аз откъде да знам кое изследване кога е подходящо, че и да взема решение на прима виста за пет минути, защото толкова горе-долу се падат на пациент.
П.П. Миналия път аз направих темата, има ли някой доброволец за нова тема, май е време или пак аз да я направя преди да тръгна, че после няма да мога?
То лесно става....

# 775
Олив, мъжът ми няма да се съгласи да остана сама при това положение.
Алатеа ми даде добър съвет, ще дам диска за второ мнение и вече след това ще решавам какво да направя, в зависимост от разчитането.
Проверих, че и в Щатите костната сцинтиграфия струва много по-малко от пет скенера. Мога да я направя и там. Цената е горе долу колкото да купим нови билети.
Чайлд беше написала вчера, че костната сцинтиграфия е по-добрия вариант в случая.
Не знам защо тези неща не ни ги казват онколозите. Нали те са точно специалистите, които трябва да ни разяснят опциите, за да можем да вземем решение. Аз откъде да знам кое изследване кога е подходящо, че и да взема решение на прима виста за пет минути, защото толкова горе-долу се падат на пациент.
П.П. Миналия път аз направих темата, има ли някой доброволец за нова тема, май е време или пак аз да я направя преди да тръгна, че после няма да мога?
То лесно става....
Момичета,много позитивизъм лъха от темата,въпреки сериозното заболяване с което се борим!С друг вид рак съм,но ми станахте много мили!Привет на познатите от другата тема!Всички сте борци!

# 776
# 777
Хелоу, готини Simple Smile
Опосум, направи я, тъкмо лятото да я напълним с хубави коментари и септември на нов глас Simple Smile

# 778
НОВА ТЕМА с номер 89
(Дано се запълва бързо с хубави резултати, и добри новини, и почти никак от нови попълнения.)

Общи условия

Активация на акаунт