За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 15

• 18 878
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
  • вятърничава
Вече ми стана ясно! Колкото и Вик и Тик, Марк/Марс. Само Сатур разпознавам от тези планети.
Тези елементарни пропуски при красивите корейчета се дължат на факта,че не съм гледала ни екзорсиста, ни младежа с учебната група.

Защо този гол човек, който държи котка се опитва да изпържи зелената салата?
Той е гол и държи котка,която забива нокти в мускулите му, но те не се пукат.Това е тест! Значи са реални,а не подплънки!
Защо пържи зелената салата, ми това има човекът в хладилника.Помисли, ако пържи риба или бекон тая котка за колко време ще успее да я удържи в обятията си Nerd Спомних си за едно коте, което Сато беше кръстил Салата, Маруля или Зеле, но това е друга история ...

# 181
....................
JoyJoy
Толкова години си дружите в тоя форум и накрая това... А, другия Марк ли беше, да не е тоя на предпоследно място JoyJoy
..................................
Мълчи, мълчи.... newsm43, че не се е усетила, че при корейците 40+ не съм включила друг неин любимец Mr. Green. Но тя си знае, че не съм фен на Дам Дук smile3560.

Марс е сериал и песента в предишния ми пост е от него, а Вик и Марк играха заедно в Black & White Joy.

# 182
😱😱😱
2в1, хммм...От една страна Дам Дук вече е в графа 50+, не снима отдавна и въобще не помня за кой става въпрос … а от друга страна младия Дам Дук ще е при талантите.

# 183
  • вятърничава
Изгледах Start-Up 2020 и много ми хареса. Приятна история, в началото малко трябва да и свикнеш, всички актьори ми бяха много по вкуса, най-вече ГГ и тримата приятели. Харесвам такива позитивни истории,истории за приятелства.Роца, "трапчинката" ми хареса,но Nam Joo Hyuk ми беше повече на сърце. И още един пропуск за класацията, но той винаги ще е в моята класация.
Скрит текст:
Все пак беше по-висок с 4 см и ръцете му бяха по-големи от тези на опонента.По-естествен ми е някак. И още нещо ще трябва да добавим към пожеланията "да не са тормозили съученици" Cry Ужас, вече много станаха! Това с тормоза им е като всенароден спорт.
И докато излезе новият му East Palace (2026), в който ще посича  призраците с меча си, мисля да изгледам Twenty-Five Twenty-One (2022). Много пропуски,мнооого! Това минава ли за петъчно?

# 184
Аз пък си седя тук и уж работя, докато слушам с една ухо Тhe Glory и се разплаках на брака на майката - по китайски са го направили, но много трогателно...

# 185
  • София
След като направих чудеса от храброст и всякакви магии - китайски ВПН, от 10 платформи за филми една я имаше и в моя магазин на Епъл, едни чудесии докато успея да се регистрирам и платя ВИП абонамент (добре че имам китайските проложения за плащане), после още малко чудесии, сред които ровене за приложение, с което да си пусна филма от телефона на проектора, за да го гледам на 2.5 метра екран… мога да кажа, че Легенда за героите на кондор е най-бавното ми гледане на филм в живота.

Вече 2.5 часа гледам и съм стигнала само до 58:00 минута. Grinning Счупих се да спирам на пауза, да си правя снимки с телефона и да връщам назад за преглеждане на сцени. Като под “преглеждане на сцени” разбирайте - да зяпам колко в хубав Сяо Джан в монголски дрехи, или колко хубаво се усмихва, или колко хубаво се цупи, или колко хубаво плаче. Добре че вече съм го научила наизуст тоя филм.
И една снимка на това колко е жълтичък:

# 186
Изгледах Start-Up 2020 и много ми хареса.
На нисък старт ми стои тайландския му римейк. Ще взема да го видя.

# 187
В деня на космонавтиката- личният ми астронавт

# 188
  • България
Ancient Love Poetry (2021)
Пак напредвам бързо с този сериал, сетих се, че и главната никак не ми допада.
Дали актрисата, дали героинята, а може би и двете.
Историята на главните герои не ми е интересна, но пък сега следя историята на ония двамата от Moonlight Mystique (2025).

Реално превъртам до сцени с тях или с други второстепенни герои.
В някои роли Сю Кай Xu Kai е много приятен, но тук не ми допада.
А и вече 11 епизода не се случва нищо особено, историята не блести с нищо.

# 189
Lost Romance започна страхотно и после...След като се върнаха
в нормалния свят всичко тръгна надолу.Темпото падна, а връзката между Тя и Той се оказа по-бавна от охлюв на транквиланти.Занимаваха се със семейната драма, която превъртах и с корпоративни кражби, които също превъртах. Накрая изгледах последния епизод и го отбелязвам за изгледан.

bb6 😀☕️🥹🧋🍪 🫶
Помниш ли как миналата година гледахме японски сериал с участието на кореец? Видричката??? Помниш ли?
Искаш ли  този път да пробваме японски сериал, но главния Той е тайландец? Ако имаш букви за него. И ако ти хареса описанието на сюжета. 🥹🥹🥹
За Tokyo Holiday става въпрос😀. Можем да го прекръстим на Сладкарката.
Много е забавно в коментарите как предупредиха за строгите авторски права в Я-я. Също напомниха да не използваме  официални хаштагове и да  не тагваме акаунтите на актьорите, защото социалните ни медии могат да бъдат премахнати.

Трейлър
Скрит текст:

Gulf e приличен актьор.

# 190
  • вятърничава
Разбира се, щом е за нещо сладичко. Дано да го превеждат рускините. Направи ми впечатление, че постерът на Tokyo Holiday (2025) имитира постера на Римска ваканция(1953).
И разпознах един от готвачите от чайната Rokuhodo Yotsuiro Biyori - Hayama Shono.
Дано да не говорят много на тайландски 🫣.

# 191
Честита Цветница на всички празнуващи!
https://www.youtube.com/shorts/mdn3DaMK_3o
https://www.youtube.com/shorts/k3zfYyWoUfw
https://youtube.com/shorts/O0chxCfN3tU?si=huThy4ETmCxtfDIY
Това уибо ли е?
https://www.facebook.com/reel/1396510735059954?fs=e&fs=e

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 14:02 от victoria vassileva

# 192
Дано да не говорят много на тайландски 🫣.
Какво му е на тайландския език? Звучи като стадо котки, които се бият.🤣 То се свиква. Не би трябвало обаче 🇹🇭 да е много, защото действието се развива в 🇯🇵
Не само на тай, но и на японски и английски говори.

Гледам постера, виждам кулата и си мисля за какво са сложили Айфеловата кула 😱🤣 После се сетих, че и те си имат кула.☺️
Скрит текст:

# 193
  • пустинен пъпеш
Написаното от дорамчица за финал на сериал може да се съотнесе и за много други:"Какви лъжци...пишат че няма пострадали...пострадали са и още как! нервните клетки на зрителите пострадаха))) Гледах първите пет минути и вече е страшно да гледам останалите)) това сън ли е? жътвар? или просто бъгове? Ако са бъгове, тогава чии? нашите??? или героя?) Имам предложение: масово изпращаме сметка за спа лечение в Корея след гледане на такъв сериал)) за излекуване на нервите..."

# 194
  • вятърничава
Tuon, даже си има  тема в Спирита този сериал. И еп. 1 наличен. Дано да превеждат бързо и следващите Hug 🧁🫖🍰

Общи условия

Активация на акаунт