За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 15

• 18 817
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
Христос воскресе! Мир, любов и светлина за всеки дом!
В "The Haunted Palace" не разбрах къде изчезна другото,  истинското тяло на  "учена". Нали бяха "двама" един срещу друг?! Май съм дремуцала...
Тялото на учения е там, но е обладано от Имоги, а истинския дух според Имогито вече не е на там, а в ...както и да се нарича духовния им свят, но главната не му вярва, защото имаше видение как двамата с оригинала (поне с тялото на оригинала) имат семейство.

Главната ми харесва, направи супер роля в Pyramid Game, но аз другаде не съм я гледала.

# 301
  • пустинен пъпеш

# 302
  • вятърничава
Честит Великден!
Нищо не съм гледала последните дни, надявам се довечера и утре да ви настигна с The Haunted Palace, за да разбирам за какво пишете.

# 303
  • пак на Рив Гош
но главната не му вярва, защото имаше видение как двамата с оригинала (поне с тялото на оригинала) имат семейство.

Главната ми харесва, направи супер роля в Pyramid Game, но аз другаде не съм я гледала.
В което видение отново се мярна така вървежната напоследък госпожица Oh Eun Seo Grinning
Главната точно в Pyramid Game не съм я гледала, но може пък покрай  Haunted Palace да ми хареса.
Хареса ми как Дракона (много дракони станаха напоследък ) заоткрива удоволствието да си човек със сетива Joy

Вчера покрай гости и семейни задължения не успях да гледам каквото и да било, но пък денят ми започна в 5ч сутринта с:

# 304
В което видение отново се мярна така вървежната напоследък госпожица Oh Eun Seo Grinning
Главната точно в Pyramid Game не съм я гледала, но може пък покрай  Haunted Palace да ми хареса.
Хареса ми как Дракона (много дракони станаха напоследък ) заоткрива удоволствието да си човек със сетива Joy
🧋☕️
Защо си будна толкова рано?
Oh Eun Seo... проверих и да, в Hellbound 2 съм я гледала, но не я помня.
Чакам Дракона да открие целувките 😆

# 305
  • пак на Рив Гош
Tuon, ранното събуждане е от ЕГН-то Joy
Трябва ми едно двойно лате с черен сусам (може и с бисквитки Орео) от Пак Бари.

За целувките, според мен, Дракона ще почака поне до 8ми-9ти епизод, освен ако сценаристите не ни изненадат в гръб Grinning

# 306
  • вятърничава
Вчера покрай гости и семейни задължения не успях да гледам каквото и да било, но пък денят ми започна в 5ч сутринта с:
Скрит текст:

Колко са сладки и дългокоси. И да, тя може да пее. Научила се е Joy

# 307
Трябва ми едно двойно лате с черен сусам (може и с бисквитки Орео) от Пак Бари.
Той прави такива вкусни неща, които съдържат повече от 80% захар и ме заболява сърцето, защото ми се иска да опитам всичките.
Има и своите предимства ранното ставане - може да изгледаш някой епизод 🤣  Аз така права докато съм на велоергометъра и не ми се слуша музика.

# 308
Има и своите предимства ранното ставане - може да изгледаш някой епизод 🤣  Аз така права докато съм на велоергометъра и не ми се слуша музика.
LaughingLaughingLaughing Още един ентусиаст като мен, мислех си че, само аз така правя Sunglasses

# 309
Danifin🚴🏻‍♀️ 🎼  Notes

Аз преди бягах и слушах музика, но сега времето не е подходящо и за това съм в зала.
Гледам нещо от рода на Happiness(вчера го приключих).

Weak Hero Class 2 ще е наличен в Нетфликс на 25 този месец. Помня, че някой също като мен го чакаше.

# 310
+
Вчера загледах Si Jin става за гледане като фон.

# 311
Предпочитам да е екшън, нещо с чудовища...да има напрежение, преследване и повече адреналин.
За следващата тренировка мисля за
Duty after School
, но може да е и Regeneration или Gannibal
С романтиките си пия кафето след като изпратя детето на училище и преди да ми намерят работа.🤣

# 312
Предпочитам да е екшън, нещо с чудовища...да има напрежение, преследване и повече адреналин,.
Ето това съм подхванала  криминално, не е никак лош има преследване, загадки. Може да се каже че и чудовище в човешки облик има.
Hanging Mirrors

# 313
Доглеждам Song Hye-kyo в Now, We Are Breaking Up. Не съм гледала Наседници на слънцето- преди това гледах китайската версия и не ми се повтаряше историята. Опитвам си да си представя що за тандем ще е с Гон Ю в новия им сериал. Тук ми се вижда доста дървена в реакциите- то образът и е така замислен. Двете паралелни двойки са много по-интересни. Не схващам напълно драмата и с ГГ. Да, била е с брат му и е по-възрастна, но много са комплицирали отношенията им. Хубав втори ден на Великден!

# 314
  • пак на Рив Гош
Редактирах с резултатите от анкетата!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Той прави такива вкусни неща, които съдържат повече от 80% захар и ме заболява сърцето, защото ми се иска да опитам всичките.
Има и своите предимства ранното ставане - може да изгледаш някой епизод 🤣  Аз така права докато съм на велоергометъра и не ми се слуша музика.
И на мен ми се ще да опитам всичко в кафенето, включително и бейгълите...
Аз съм мързел и нямам велоергометър, но като се събудя рано пак гледам по някой епизод, или си наваксвам с абонаментите в Ютуб. Тази сутрин си гледах японските влогъри, които следя - за рецепти, за микроапартаменти в Токио и за онсени и храмове в дълбоката японска провинция Grinning.

Колко са сладки и дългокоси. И да, тя може да пее. Научила се е Joy
Налииии, и любимия Ю, и хьон-а му са много секШи с тия дълги коси. Надявам се това да е визията на Ю в новия му сериал... ама надали. Тя сигурно се е научила да пее... след толкова години репетиции Stuck Out Tongue Winking Eye
Вече чакам с нетърпение епизода в събота Wink .

Вики, аз харесах "Наследниците на слънцето", но пък не съм гледала Now We Are Breaking Up. Прочетох доста негитивни отзиви, и това ме разколеба.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
П.П. Понеже се усетих, че анкетата е свършила преди няколко дни, но забравих да обобщя резултатите (ето още нещо, което можех да направя тази сутрин в 5ч Joy):
Категория "Под 40":
Безспорен победител е Cha Eun Woo - 13 гласа Trophy
Следват : Park Huyn Sik - 10 гласа
и Song Kang - 9 гласа
Поощрително потупване по рамото получават моите слабости Rowoon и Woo Do Hwan, които имат по 8 гласа всеки.

Категория "40+" - тук "битката" е по-оспорвана:
Трофеят отива при Бини - Huyn Bin - 9 гласа Trophy
Второто място си поделят Kim Ji Hoon и Lee Dong Wook - всеки с по 8 гласа
а третото - Jang Hyuk и Kim Jae Wook - които имат по 6 гласа

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 15:29 от Роца

Общи условия

Активация на акаунт