🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 440
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 140
Обаче Мартин за мен не е дърт коцкар, а само дърт клюкар. Много ми е смешно как само това го вълнува, кой какво казал, какво се случва в имението. Поне се вижда на практика какъв е моделът на отношенията му с жените - те го крънкат за покупки, а той в замяна изисква да е в час с всяка жълта информация, приоритети.

# 1 141
  • Обран бостан ;)
Въпреки симпатиите ми към Даниела, снощи изплиска легена Grinning
Има си по- деликатни начини да получиш дадено нещо.

Да помоли за домашен отпуск, за да си вземе дрешки от къщи например. Wink

# 1 142
  • Glasgow
Винаги съм се чудила как жените като Даниела си просят някакви неща от мъжете до тях и вчера станах свидетел на това. Толкова беше криндж, чак ме досрамя и не можех да гледам как си проси и проси, и проси.. Joy
Аз гледах откъс във ФБ с този момент и се чудих изрязано ли е от някаква сцена с предистория, неудобно ми стана да го гледам. Иначе в реалността съм слушала подобен диалог на позната, по телефона, "и аз искам да се видим, но ми е много нервно сега, няма да съм приятна компания, наемът ми не е платен, телефонът ми не е платен, супер стрес ми е" и това повторено няколко пъти Simple Smile

# 1 143
Обаче Мартин за мен не е дърт коцкар, а само дърт клюкар. Много ми е смешно как само това го вълнува, кой какво казал, какво се случва в имението. Поне се вижда на практика какъв е моделът на отношенията му с жените - те го крънкат за покупки, а той в замяна изисква да е в час с всяка жълта информация, приоритети.

Едно време като го пуснаха за първи път по тв при Емануела в брадъра, беше същата история. Уж от любов към нея влязъл, преодолявайки нежеланието си за публичност, а от вратата почна да й доносничи какво било излъчено да казва за нея друг участник в риалитито. Като клюкарка почна, като клюкарка ще свърши неговата риалити кариера.
Пикът му в ИВ беше силно подпомаган от продукцията. И набиването от водещите, че е “милионерът плейбой” и “плейбоят милионер”. За милионер как да е, но сега се видя какъв е плейбой. По-скоро Лъки бой да се роди в семейство с възможности и да го оставят да се разхайти.

# 1 144
С поведението си вчера Даниела доказа, че поведението на държанка е изцяло в нейната опитност. Не знам, колко точно е яко цяла България да знае, че си такава?! Колко зле трябва да си се справил като родител…, за да оставиш детето ти да дрънка такива неща,  шегите са си шеги, но изречението за права пропорционалност между грижата и ласките беше отиграно от нея. Не знам дали ще си продаде книгата, но със сигурност себе си физически като продукт направи известна. Клиенти ще има занапред.

# 1 145
Още се подхилквам,като се сетя за изцъкления поглед на Марто на пейка - срещата.🤭
 "Дай ми не'кви стинки бе,батеее! Дай ,че иначе щ' те наплюя! - познато,а?😂😂😂
Данчето успя да преобърне мнението ми за нея на 360°👍  Какво да  добавя повече от това !? Жената на колене ни моли да й се подиграваме! 😉

Аз друго се сетих вчера . Защо продукцията не даде на Васил годежен пръстен, а с такива разполагат Марто и Виктор? 🤔

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 12:27 от Lili Roze 748420

# 1 146
Даниела е отвратителна - от това какво си е направила с лицето, през всичко, което говори, до това, че забранява на Мартин Льохмана да погледне в друга посока в подобно предаване.
Казвам го като жена, която е свикнала да я “глезят“, намам грозни корекции и не съм търсила това специално, камо ли да ходя и да го разправям.

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 11:04 от marigold_

# 1 147
На мен мустака на Васил ми вади очите. Харесвам брадати мъже Grinning
Друг ми е проблема, защо си е направил мустака по-къс от устата Grinning

Даниела за бижутата, може да каже нещо от сорта:
Щом ме ограничаваш да нося собствените си бижута, трябва да намериш друга алтернатива. Например Grinning
В противен случай, ще продължа да ги нося...

Интересно, какво щеше да отговори Мартинчо тогава Grinning

# 1 148
На кого от Продукцията е човек Бранимира? Тая не е поканена от Виктор, ами баш някой я е набутал там, да се бурсучи. Какъв РД й спретна екипа на нея, а на другите, нищо. Да не е дъщеря на някого от екипа? Направо си пролича, че е с връзки там.
Козара и нея се опитват всячески да лансират, обаче насила работа. Другите ергени, никой не пожела да има нещо с нея, сега като гледам и Васил, не смее да я доближи на повече от метър разстояние. Добре че му се понатисна малко на бъгито, че да се отърка в него. Тя на всички Ергени едно и също говори и на всички синхрони след това, обяснява че знаела кво предлага. Само зрителите още не разбрахме.
С новите пък направо се забавлявам. Анета не му цепи басма на Мартин, Алекса и тя ги храни. Ми не искам да си ходят сега, забавляват ме.
Данчето пак избухна, ама нека, като има кой да й се връзва. Точно сега й е момента, щот в реала, Мартин щеше да й се изсмее и подиграе, ама сега е длъжен да й удоволетвори желанието (щото нали....хонорар...договорки.....) ще се прави на маймуна, хоро ще играе и ще пее! Бате Ники, му е заръчал да й играе по свирката!

# 1 149
Продължавам много да харесвам Роси. Не са длъжни всички хора по света да са решителни, имала нужда от време да си даде сметка, взела си го е. За положението си в къщата явно сама си е виновна обаче, твърде явно е демонстрирала, че се вижда над останалите и сега си сърба попарата.

Химия между Любомира и Виктор и аз не виждам, но вярвам че са привлечени наистина, иначе нямаше да се целуват 300 пъти, ако беше само за пред камера.
Срещата на Викито и Бранимира беше много хубава, явно тя успя да се почувства най-сетне специална, рожденният ден сигурно помогна.

Анета внася много хумор и настроение в предаването, добре че влезе!
Мартин пък нямал типаж - Синтия хубаво му го каза на синхрон, не батко, имаш Simple Smile

Мерси, че публикувахте видеото на леля Данче, отпреди тези корекции - с меджинното лице Simple Smile. Сега е по-жествена, но не и по-хубава - постоянно си правя асоциации с Майкъл Джексън и карнавала на деня на мъртвите в Мексико.
Слушах я обаче какво говори. Пак иска да помага на жените, ама по други параграфи. Каква е тази мания да помагаш, явно много се е лутала жената, опитала да се реализира, не се е получло. И понеже не се е получло, сега тръби, че не трябвало да се реализират жените, не е женствено ...

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 13:27 от Одри ♡

# 1 150
Според мен Мартин е отмъстителен и Анета си вкара автогол с приказките които изприказва срещу него и пред него.
Тая работа няма да остане така. Ферай я разплака за няма нищо, Силвия предстои да видим как я разплаква. Айде към Ферай той изобщо нямаше отношение и въпреки всичко я "накова" и то с желание и хъс, но Силвия му беше "троянския кон" и все пак няма да се посвени да я разплаче дори без да е сигурен във "вината и".
Мартин не си остава магарето в калта и не позволява някой да му нарушава правилата, а Анета му сипа с голямата лопата и ще изяде калая. Даже ми се струва и извън предаването. Имат ли по някакъв начин допир в реала, Мартин на Анета длъжен няма да остане.
Единственото и "спасение" във формата е да му откаже роза и автоматично сама да се елиминира, защото Виктор и Васил не ги виждам да тичат с рози към нея.
Казват, че нямало по страшно от отхвърлена жена и Анета горе долу се показва баш в такава светлина. Намрази го тя Мартин, че я отхвърли и сега всячески се опитва да го обижда. Даже си мисля, че основна цел за влизането и във формата след като Мартин я отблъсна е точно с мотива да му го върне. Честно изглежда жалка, не забавна, особено като я гледаш как настъпва мотиката.
Мартин е свикнал да му се въртят на пръсти и не че пък някой му е длъжен, но когато си в едно пространство с такъв трябва да имаш едно наум и да подхождаш внимателно, хитро, умело и като го овъртолиш в заблуди да му го върнеш тъничко и заобиколно, та да се чуди отде му е дошло, а ти да си рахат.

Росица много добре се обоснова пред Мартин. Можеше да му каже - Ти пък кво се месиш, дърт плейбой такъв. Какво го защитаваш тоя льольо?! Но тя постъпи умно, май без да иска и да го мисли много, но все пак подходи правилно и се аргументира сериозно И Мартин разбра това, което вече знаеше, но и го призна - права беше!
Даниела също настъпва мотиката с него здраво. Не харесва такива жени той в дългосрочен план. Всичко ще е до първото чук-чук и чао, чао, аморе мио. Падна в мрежата, мина през тигана, да идва следващата риба.
Останала без дрехи, ай сиктир. Облича и хвърля ли?! Ами като е така да е сметнала престоя си в дни и тоалетите, които ще смени и да си е взела реципрочен брой. Не се иска така на ачика. Не съм против да си поискаш, но не и така.
Пп Това е първия Ерген, който задържа вниманието ми (може би тук е ключа към палатката Wink) и не знам защо на повечето ви е скучен. Да, има скучновати моменти, но този вариант на Ергена ми е най сполучлив. Има интрига между ергените, между момите, само това, че не са включени всички моми ми е малко тъпо и наистина трябваше да има минимална квота за срещи с всички, както някой спомена, но все пак на мен ми е забавно да ги гледам. Малко като турски или индийски сериал, както се казва толкова е тъпо, та чак интересно ти става. Joy
Бранка направо взе да ми харесва, най накрая взе да се държи като човек и както и други отбелязаха покрай нея дори Виктор заприлича на нормален.
Люба ми е неприятна.

# 1 151
Великата Косара как така не е ходила досега в Париж?! Отделно отговорът ѝ беше абсолютно клише, за да насочи разговора в романтична посока. Доказа го и после, казвайки на момичетата, че Васил ще я води там за Св. Валентин..

П.П. Обожавам Париж.
Тя нали беше от семейство с възможности?! Нали беше “създадена” на екзотичен остров?! Странно е да си бил на Малдивите/може и “легенда” на Косара да е/, а да не си “лИтял” до Париж.😉
Започвам да затвърждавам подозренията си,  че изобщо не е това, за което се представя. Като се започне от противоречивото писмо, намекващи за изживян труден момент в детството, а в същото време разказ за страхотно здраво и щастливо семейство и се стигне до измачканото сетче от онлайн магазина ѝ , бижутата от Парфоа и споделената плажна пола с Мартина и заявките, че е достатъчно богата и може да създава милионери….. и търпеливо чака екзотични почивки🤣

Има нещо рационално, нещо все пак ценно в това момиче Косара, хубава е и ме е яд в какво се превръща. Може да ѝ се прости липсата на интелигентност и качествено образование 🙃/хабитат, 360градуса😵💫😵💫/, но фалшът и празното високомери- не.

# 1 152
Хубаво му го каза Даниела, те мъжете от намеци не разбират. Ще си чакаш сам да се сети да те води на шопинг. 😀
Виктор и една торта не можа да намери за Бранимира.
И какво точно може да й направи Мартин на Анета. Дреме й на нея, и без това не го харесва… Ферай я разрева, защото тя се надяваше, ама на Анета не й пука.

# 1 153

Данчето успя да преобърне мнението ми за нея на 360°👍 

По смисъла на казаното, математически подходено излиза, че не си си преобърнала мнението, а че си го затвърдила. Joy Joy

# 1 154
  • гр.Пловдив
Цитат
На Любка сега й е широко около врата, защото знае, че е потенциална победителка, но интересно ако Виктор не й беше обърнал внимание, дали щеше да си седи кротко при него. Много неприятна жена, за която човек наистина да се чуди с какво би привлякла един мъж.

Maylie ,самата истина,много ми е анти и на мен редом с Дана,Клаудия,Синтия,Ивет ,Силвия и Ферайката

Общи условия

Активация на акаунт