🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 425
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 125
Мартин като каза, че имал нещо предвид за врата на Даниела, не знам защо реших, че има предвид нашийник от магазините за домашни любимци.

# 1 126
  • ВАРНА
Щом на Даниела дрехите са свършили,ами да си ги изпере.

# 1 127
  • somewhere near the sea
Ох, предстояло да влезе още една отхвърлена. Вече заприличва на кошмар или гротеска. Като разказ от Стивън Кинг: "Понякога те се завръщат"

# 1 128

На ръка. Е това щеше да е интересно да се види Joy

# 1 129

На ръка. Е това щеше да е интересно да се види Joy

Тя със сигурност все някога е прала на ръка. Там имат пералня сигурно, но Даниела не идва от царския дворец да не е виждала леген и прах за пране. В Чепеларе сигурно също се перат хората.

# 1 130
За епизода вчера.
Мартин тъкмо ме подразни, че и той държи сметка на Роси, но тя прекрасно му обясни и той взе, че я разбра. Направо не знам с какви очи й каза, че Виктор гледал да угоди на всички.
А пък квачките от неговия отбор знаели, че са пътници, но иначе те били там за любовта, а не на почивка. Роси поне се опитва да я открие в нечии очи. Силвия конкретно ми се срина в очите, нищо че не беше особено нависоко.
На анкетата гласувах с повече положителни отговори за момичетата, но реално харесвам само Роси. Браво, че си четеше, вместо да им слуша глупостите. Но определено не е за това предаване.
Уф, Даниела бърза да изпроси, така де - да монетизира всичко. Направо ми беше неудобно да я слушам. Една целувка и вече се извалидира за шопинг. Между другото, и на мен Мартин не ми изглежда от най-щедрите.
Анета май е права за това, както и за значението на дуамта "ерген". Изобщо тя ме кефи Simple Smile Даже ми е хубавка.
Грозно беше как са ги изолирали с Алекса, не че те нещо губят де.
Кой смени Бранимира?
И защо от продукцията не организираха такъв празник и за Синтия Angry

# 1 131
Довечера ще е романтичният епизод в Hell’s Kitchen и в анонса имаше шега с Ергенът - по смисъл беше, че любов в Ергенът няма. Ще заложа на другото предаване, но ще си чета тук с удоволствие.
Надявам се, ако има следващ сезон, да не го прави Николов. Не че ми липсват панаирите на Тушев и провокациите към физическа агресия, но при него поне музикално оформление, оператори и монтаж бяха със сигурност по-добри. Отклоненията от правилата на формата също не бяха толкова дразнещи, колкото в сегашния сезон.

# 1 132
Великата Косара как така не е ходила досега в Париж?! Отделно отговорът ѝ беше абсолютно клише, за да насочи разговора в романтична посока. Доказа го и после, казвайки на момичетата, че Васил ще я води там за Св. Валентин..

П.П. Обожавам Париж, да не се приеме като негативно към града на светлината!

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 08:13 от 50 Shades of Purple

# 1 133
Анета е забавна , но реално до е жалка -не и дадоха роза в София , не и дадоха роза и в Шри Ланка , тя започна да се заяжда и да обижда Мартин , то няма и с какво да изпъкне друго .

# 1 134
1:0 за Анита:Мартин. Ерген е неженен мъж.Ако имаше телефон Марто щеше да загуби. Той е разведен= парясник. Дайте му телефон, за да разбере какво е точно😀

Така е. Това, че е в предаване Ергенът, не го прави ерген. Той и на абитуриентския бал на Йоана е бил, но това не го прави абитуриент.
Преди 20 години е бил и едното, и другото.
Ерген е мъж, който досега не се е женил, независимо на колко години е.  Мартин е разведен мъж, необвързан, но не и ерген.

# 1 135
Привет. Много се издразних на коментарите за смяна на лагерите. Значи може мъжете там да са свободни да избират от 20 жени, но жените са длъжни да си чакат само един, който дори не ги забелязва? На Любка сега й е широко около врата, защото знае, че е потенциална победителка, но интересно ако Виктор не й беше обърнал внимание, дали щеше да си седи кротко при него. Много неприятна жена, за която човек наистина да се чуди с какво би привлякла един мъж.

Роси наистина е неуверена, което й пречи да спечели малко повече внимание. Но със сигурност се откроява като най-интелигентната там и жените го усещат, заради което непрекъснато я нападат. Ако не виждаха конкуренция в нея, нямаше изобщо да й обръщат внимание. Онзи ден я нападаха, че говорела против тях зад гърбовете им, а те какво правят?

Като цяло, някои които изглеждаха симпатични,  се събраха, почувстваха сила и си показаха рогцата. Косара добре започна, но последните епизоди се видя колко е надменна и то без никакво покритие. "Знам какво предлагам" ?! Обикновена кифла (инфлуенсър?, модел?) с онлайн магазин. Само за готвенето я подкрепям. Не е нормално на 30 години да не си влизала в кухнята, което важи за 80-90% от жените вътре.

Любомира също се почувства силна и взе да се мисли за шефката на къщата.

Мартина ми е много долнопробна. Как, пък, не си взе някоя "по-облечена" дрешка. Всички пъчат тези изкуствени балони, но Мартина май води класацията по голотия. И не ми е ясно защо повечето жени я подкрепят и защитават пред Мартин, като тя е страшна злобарка. Като влязат нови жени, вади онзи злобен поглед и се държи като селянка на пазара. На Йоана не подаде ръка, което е липса на всякакво възпитание. А сега на новите си изпъчи гърдите за да покаже с какво е по-напред за да я хареса Мартин. Много жалко поведение.

Даниела също стигна дъното - нямам дрехи и трябва да ми купиш. И то към човек, когото познаваш от няма и месец. Представям си след първия секс какво ще поиска.

Новите момичета са простовати, но поне Анета ще раздвижи малко обстановката.

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 10:36 от _Miley_

# 1 136
Брей, тая Даниела как ей така между другото, с напевен гласец си поиска дрешки и нещо за врата, не била свикнала да й е голо там. Доста работи ще науча от нея май. И как си каза, че може и нещо евтино да е, но и нейното отношение ще е такова. Опасна мома!
Виктор ми е леко смотан, нищо че се пробва да се прави на отворен. Васил е дървен. Мартин - смешко.

# 1 137
Включвам се и аз с кратко мнение за вчерашния епизод. Joy

Винаги съм се чудила как жените като Даниела си просят някакви неща от мъжете до тях и вчера станах свидетел на това. Толкова беше криндж, чак ме досрамя и не можех да гледам как си проси и проси, и проси.. Joy Любопитно ми е само дали наистина ще я заведе на пазар, но според мен ще, че то и без това вече при Мартин няма какво друго интересно да се случи. Вчера пак си каза пред Даниела, че между нея и Мартина тя печели. Нулева интрига.

Между другото, не харесвах много Бранимира в началото на предаването, но почва да ми се издига в очите. Може да е бурсук, ама поне е добра. Направи ми впечатление, че нея единствена до момента не съм я чувала да злобее срещу другите момичета и да се изказва грозно за тях (или поне не съм чула). Дори с драмата с Роси, когато Косара и Любомира злобееха, тя стоеше и си мълчеше. Знам, че няма как да излъчат всеки какво е казал и как се е държал, ама как пък всички момичета до момента са ги показвали как злобеят в различни ситуации, само нея не са. За мен това говори достатъчно. Sweat Smile

# 1 138
Брей, тая Даниела как ей така между другото, с напевен гласец си поиска дрешки и нещо за врата, не била свикнала да й е голо там.

“На гол г.з чифте пищови!” е положението.

# 1 139
Въпреки симпатиите ми към Даниела, снощи изплиска легена Grinning
Има си по- деликатни начини да получиш дадено нещо.

Общи условия

Активация на акаунт