🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 574
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 170
Мартин си избра Даниела, сега трябва да прави панаири за да си заслужи хонорара

# 1 171
Щедри са мъжете, които лесно изкарват пари - далавери, наркотици, казина.
Мъжете, които са наследили или са работили здраво за парите, не са щедри.
Няма значение зодията, но ако трябва да щипнем малко от астрологията, то Козирозите са по-склонни да са от втория тип, отколкото от първия.

# 1 172
  • Обран бостан ;)
И аз се замислям, че това може да е много добре изигран етюд. Във всеки 2-ри пост се споменава Даниела. Сигурно вече е на 1-ва позиция в Гугъл сърч. Wink

Мартин си избра Даниела, сега трябва да прави панаири за да си заслужи хонорара

# 1 173
  • Вестерос
Не мога да повярвам, че тази вечер гледахме как се "валидира"
Скрит текст:
проституция
в ефир и после се чудим защо сме на тоя хал в държавата... Мартин пък вместо да я отсвири, взе да се чуди дали да я излъже какъв е лимита на кредитната му карта???
Косара се обърнала на 360 градуса... Момеее, тва все едно да се върнеш обратно на същото място, няма ли кой да я светне, че да не се излага???
Не мога да повярвам, че Бранимира тази вечер направо ми се видя хубава и нормална.
Любомира е отвратителна, не й влиза изобщо в работата коя къде се е преместила.
Анета и Алекса ми харесват - и двете не се дават и си отстояват позицията.
Мартин не е много доволен, че е загубил, естествено не му хареса и че Васил е първи. Сега ще гледаме тестове и машинации..
Даниела много интересно как знае кога Мартин го няма и няма да идва, за да свали колието. Когато той няма да идва, тя си го носи. Нищо не е свалила тя, всичко е театър и той като един балък се е вързал.
Много хубаво си обобщила и изложила и моите мисли от видяното

# 1 174
Анета е селска пръчка , която обясняса как бившите и били грозници и тн , ясно, че е забавна и колоритна , но или е много проста , или има отклонения , не знам какво и се радвате толкова , прави сеир , но дотам .

# 1 175
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не знам какво искате да кажете, ама 360 градуса си е пълен кръг , от къде си тръгнал там се връщаш т.е промяна никаква. Ако е  пълна промяна е 180 градуса.
Не знам какво коментирате така дръзновено, след като очевидно не гледате внимателно или изобщо не гледате предаването. Та и ни обяснявате елементарни неща. Косара е тази, според която 360 градуса е пълна противоположност, и нея иронизираме.

Не харесвам Анета. Проста е и много зле възпитана, независимо че бълва обидите с усмивка на уста. Да обиждаш хората непрекъснато ей така, без никакъв повод, както и да вокализираш всяка простотия, която ти мине през акъла, никога не е добра идея. Мартин беше прав, че ако беше получила розата му, едва ли щеше да се държи по този начин. Определено прозира някаква неприязън към него, а трябва да се готви и Васил, защото той е следващият, който няма да й даде роза.

# 1 176
Анета е на 21 години. Радвам й се, защото има речеви умения над средното във формата, както и чувство за хумор, което като цяло липсва в сезона. За сравнение - между столичния кръчмарски хумор на Марто с “пръднала гугутка” и “който носи бяло…”, нейният провинциален и младежки хумор ми допада повече.

# 1 177
Тази щом само с Шрековци е била сега много нависоко се хвърля.Васко не вярвам да ѝ обърне внимание.Симпатична е,но като си отвори устата те оставя в ступор..чак забравяш да се изхилиш.Бива натуралност,ама това си е натурална простотия.

# 1 178
  • Димитровград
Анета е чисто в роля още от салона, където уж беше масажистка. Разбрала е, че сеира продава и се прави на маймуна. Вчера ми излезе в тикток, че вече е дигитален коуч. Аман.

# 1 179
  • Вестерос
Реакцията на Любомира не бе нормална. То и на другите не бе, но тя специално би трябвало да се радва, че лагера й оредява. Очевидно не харесва Роси, явно й се искаше да е с по-вървежен мъж, но може би най-вече я е яд, че тя не може да смени лагера Joy
хахах и аз така мисля

# 1 180
Скрит текст:
Любомира е комплексарка. От ония момичета, които в училище са по-невзрачни и дори грозновати, по-плоски и т.н. (не я наричам грозна, да подчертая, има различни видове красота, но е факт, че като тийнове много момичета се комплексират на тема външен вид), та... Сега в момента по-скоро коментира, за да се чувства релевантна като анализира и коментира поведението на друго момиче. Единствено така може да изпъкне, в собствената си глава. Контрастира я със себе си - ето, аз си стоя от самото начало на един човек, а тя се мести. Не осъзнава, че е смешна на фона на приятелката си Косара, която замина самодоволно на среща с Васил - нея не я коментира, защото за разлика от Росица, Косара е махленка и ще забърше пода с нея вербално, ако посмее да си отвори устата.
Проблемът на Роси е, че е много възпитана и културна, а това че не била адекватна, което се спряга в темата са тотални глупости. Просто адекватен човек попаднал в неадекватна среда твърде често излиза неадекватен, за съжаление. И 100% от случаите - нарочен от останалите.

Много точно казано. Останалото от постинга най-вероятно също е вярно, хубаво допълнение. То повечето комплексарки обикновено точно на чужд гръб се опитват да изпъкнат, а не по собствени заслуги. Което не пречи да й се иска тайничко и тя да си смени лагера, но уви, ще търпи Simple Smile
Иначе много хубави очи има Бубето, харесват ми повече от тези на Косатката.

Кло, щедри са и мъжете, които са великодушни по природа. Дори не е нужно да имат милиони, но каквото имат, биха го споделили с друг (любим) човек.

Анета е чисто в роля още от салона, където уж беше масажистка. Разбрала е, че сеира продава и се прави на маймуна. Вчера ми излезе в тикток, че вече е дигитален коуч. Аман.

Е, поне не е лайф-коуч Joy

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 13:03 от ladonnae

# 1 181

Анета не е казвала, че е масажистка, просто тъй като не е знаела как да се представи пред Мартин, от продукцията са и предложили масажното студио. Продукцията го е наела за 2-3 часа, Анета няма нищо общо с него Simple Smile

# 1 182
Много високо ниво е да обиждаш ..

# 1 183
“Проблемът на Роси е, че е много възпитана и културна, а това че не била адекватна, което се спряга в темата са тотални глупости. Просто адекватен човек попаднал в неадекватна среда твърде често излиза неадекватен, за съжаление. И 100% от случаите - нарочен от останалите.“

“Много точно казано. Останалото от постинга най-вероятно също е вярно, хубаво допълнение. То повечето комплексарки обикновено точно на чужд гръб се опитват да изпъкнат, а не по собствени заслуги.“

Абсолютно съгласна. Роси е сравнително интелигентна, чувствителна. Нападнаха я като глутница, която не може да понася някой с по - различно мнение и поведение. Глутницата е равносилно на тълпа - в нея личността няма значение, всеки си спестява отговорността от действията зад гърба на многото. Когато някой се отцепва и не желае да следва правилата наложени от всички - му се нахвърлят. Дано Роси устои. А за мен е по добре сама да си излезе от шоуто.

# 1 184
  • Glasgow
А с какво се издържа Анета, как си набавя 5-6к месечно? Или то тази сума беше пожелателна

Общи условия

Активация на акаунт