🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 669
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 155
Според мен Мартин е отмъстителен и Анета си вкара автогол с приказките които изприказва срещу него и пред него.
Тая работа няма да остане така.
Ферай я разплака за няма нищо, Силвия предстои да видим как я разплаква. Айде към Ферай той изобщо нямаше отношение и въпреки всичко я "накова" и то с желание и хъс, но Силвия му беше "троянския кон" и все пак няма да се посвени да я разплаче дори без да е сигурен във "вината и".
Мартин не си остава магарето в калта и не позволява някой да му нарушава правилата, а Анета му сипа с голямата лопата и ще изяде калая. Даже ми се струва и извън предаването. Имат ли по някакъв начин допир в реала, Мартин на Анета длъжен няма да остане.

И аз мисля така. Обаче Анета ми се вижда, че е страшен непукист, за разлика от Ферай и мисля, че дори и да се опита да я нападне и уязви, тя с усмивка и шега ще подмине разправията. Което най-вероятно ще го озлоби още повече. Защото съм забелязала, че когато някой напада друг човек, но отсреща не му се връзват на глупостите, агресира още повече.

# 1 156
Синтезирано, смятам, че Даниела, Мартина и Косара са напълно еднотипни жени като цяло - не само визуално, защото са се набучили с хиалурон/ макар че Косара твърди обратното, не й вярвам/, а и като визия за живота и светоусещане.
Даниела е разбрала, че имитирайки интелигентност ще успее да ''вдигне левъла'' и да привлече по-богати мъже - на принципа на едновремешните куртизанки, които е трябвало да могат и да разговарят с любовниците си, не само да дават ласки в леглото. Книгата  й няма нужда да се чете, защото:
1/ да ти носи цветя и да не спиш с него на първа среща/ да не се целуваш - и баба ми го казваше.
2/ веднага щом се сгаджалосате да почнеш да му искаш пари за ежедневни дрехи, но и за скъпи дрънкулки - това всяка жрица го знае, но само една е Хубавата жена, по която Ричард Гиър загуби ума и дума, доброволно предостави карта и даже се влюби в нея.
    Мартина - същата е като Даниела, но с детинско-простовато-миловидно поведение печели някакви бонус точки. Не е разбрала, че трябва да се прави на интелигентна и си се пъчи с повод и без повод и си вибрира в едни вибрации на едновремешна танцьорка.
   Косара - завидно самочувствие, но също толкова повърхностна. И тя разбира от милионери и пр., мисли си, че знае нещо за мъжете, с удоволствие би се оставила да й купуват, а тя да се изживява като главна героиня в турски сериал, която гълчи по прислужниците си. Бонус - по-образована е, но не й личи много, издава се посредством нискокласано поведение в стил були и нежелание да изкорени акцента си.

# 1 157
Аз нещо не мога съвсем да съжаля Роси.
Както беше наперила гребена в началото, я поляха с гореща вода.
Ако беше една от фаворитките, нещо от поведението ѝ в първите епизоди, ме кара да мисля, че щеше да се държи доста арогантно. По-зле от Валерия от втори сезон я виждах. Но сега, понеже не получава това, което иска, е посвила перките и ходи да ги храни зад кадър.

Даниела се държи като сключила брак с Марто поне преди 5 години и майка на поне 1 от децата му. Тя го и командва, все едно ѝ е дете. А той па, голЕмо апане на устни, голЕмо тюхкане. Да я заведе в оня магазин, дето Виктор води Бранимира, и да се приключва. А, и един Ариел за цветно пране да ѝ купи. Ако му е толкоз зор, да ѝ наниже едно герданче от рапани от близкия плаж. Много рУмантично би било и тя трябва да го оцени Satisfied

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 11:42 от Анонимен

# 1 158

Данчето успя да преобърне мнението ми за нея на 360°👍 

По смисъла на казаното, математически подходено излиза, че не си си преобърнала мнението, а че си го затвърдила. Joy Joy

Още ли има не разбрали,че се подиграваме с този израз на Косара и нейните знания по геометрия ?! Разбира се,че точно това искам да кажа - мнението ми за Даниела е едно и също и не се е променило!

# 1 159
Косара няма корекции. Иначе най-напред щеше да напълни бюста.
Има шанса да е с по-екзотична визия и непрекъснато го изтъква като предимство.
 Мисля, че единственото ѝ видимо качество в момента е, че си е спестила натрапчивия труд на пластичния хирург.
А относно образованието ѝ..., може и да има някакви дипломи, но общувайки с хора, трябва да ги показва, защото иначе не личи.
Мартина е толкова семпла, че не усеща, че  извън миловидната си усмивка, се откроява само с пошлост в облекло поведение.

# 1 160
Мартин, ако е приключил с избора, сценаристите искат от него нещо да прави, да е интресен.
Започна комуникация с девойките, които до този момент не е забелязвал.
Сега и някакви вътрешни разправии с Васил е измислил. Има още много серии...

А Васко ако цуне някоя, какво ще направи нашето Специално Момиче Косара? Край! Не ми се мисли!

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 12:01 от Pepina_n3

# 1 161
От двата скучни епизода тази седмица досега в ума ми остана само чичо Марто с вдигнатата якичка на поло шърта. Олицетворение на комплексирания мъж на средна възраст - оплешивяващ, с тънки крачета, с голям, скъп часовник на тънката китка и вдигната якичка.

# 1 162
Реакцията на Любомира не бе нормална. То и на другите не бе, но тя специално би трябвало да се радва, че лагера й оредява. Очевидно не харесва Роси, явно й се искаше да е с по-вървежен мъж, но може би най-вече я е яд, че тя не може да смени лагера Joy

# 1 163
От двата скучни епизода тази седмица досега в ума ми остана само чичо Марто с вдигнатата якичка на поло шърта. Олицетворение на комплексирания мъж на средна възраст - оплешивяващ, с тънки крачета, с голям, скъп часовник на тънката китка и вдигната якичка.

Липсва шкембак, не е късно де Grinning Ако се задоми, може и това да стане.

# 1 164

Забрави гащите Бърбъри, които съчетава в невероятни комбинации.

# 1 165
В ИГ на сторита непрекъснато качва видеа от фитнеса, сигурно ви чете за корема и си е взел бележка да не го допуска… 🤣

# 1 166
  • Be realistic - plan for a miracle.
Любомира е комплексарка. От ония момичета, които в училище са по-невзрачни и дори грозновати, по-плоски и т.н. (не я наричам грозна, да подчертая, има различни видове красота, но е факт, че като тийнове много момичета се комплексират на тема външен вид), та... Сега в момента по-скоро коментира, за да се чувства релевантна като анализира и коментира поведението на друго момиче. Единствено така може да изпъкне, в собствената си глава. Контрастира я със себе си - ето, аз си стоя от самото начало на един човек, а тя се мести. Не осъзнава, че е смешна на фона на приятелката си Косара, която замина самодоволно на среща с Васил - нея не я коментира, защото за разлика от Росица, Косара е махленка и ще забърше пода с нея вербално, ако посмее да си отвори устата. Проблемът на Роси е, че е много възпитана и културна, а това че не била адекватна, което се спряга в темата са тотални глупости. Просто адекватен човек попаднал в неадекватна среда твърде често излиза неадекватен, за съжаление. И 100% от случаите - нарочен от останалите.

Реакцията на Любомира не бе нормална. То и на другите не бе, но тя специално би трябвало да се радва, че лагера й оредява. Очевидно не харесва Роси, явно й се искаше да е с по-вървежен мъж, но може би най-вече я е яд, че тя не може да смени лагера Joy

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 12:37 от Preggo

# 1 167
Аз съм силно заинтригувана какво е това, което Косара предлага🤔🤔? То явно е нещо нечувано, невиждано, нещо което никоя друга жена никога не е притежавала😵💫😵💫😵💫?

Сън не мога да спя, мисля го и питам- Някой знае ли , освен самата Косара, какво е това тоооолкова специално нещо което предлага?🤣😉

Да вземе малко да се приземи това момиче- нищо особено не показва, но може да положи усилия поне да усвои правоговора на родния си език.
 Да опита да се самоопредели в по- реална светлина и страшно много ще спечели.
Сугурно омлет и не само в кухнята😂

# 1 168
Не мисля, че Анета ще склони глава, като Ферай. Ферай го прави, защото е глупава и в нейните очи всеки богат мъж, нищо, че имат 20 години разлика, е страшен авторитет. Затова ѝ реве все едно баща ѝ ѝ се е скарал. Тя ми става все по-неприятна с всеки епизод, абсолютна лигла.

Пък Анета наистина го уязви по въпроса с парите, според мен, защото знае, че всички са чели мненията на Емануела по темата и то като им пуснеш мухата, че е циция…

# 1 169
Масово козирозите са стиснати, не са ми нужни нечии мнения, че да го знам. Мартин съвсем не прави изключение.

Общи условия

Активация на акаунт