🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 690
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 200
Там е работата, никой не очаква много от Даниела, Косара, Любомира и етц. Но като се обявиш за “различен, емоционален, чист”, има очаквания да си такъв, иначе ставаш като гореизброените, но с по-нереалистична представа за себе си дори от тях.

# 1 201
Анета е селска пръчка , която обясняса как бившите и били грозници и тн , ясно, че е забавна и колоритна , но или е много проста , или има отклонения , не знам какво и се радвате толкова , прави сеир , но дотам .
Е да де, прави сеир. Затова й се радваме. Една селска пръчка се гаври с Марто и другите маймуни.

Тя го провокира и той доста зряло се държи насреща. Няма унижение в случая, във всеки случай не го излага тя, нито той нея. Нейната поява е провокация от самата продукция към него и Мартин засега добре се справя.

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 14:37 от Mama xxl

# 1 202
Може някой да е поговорили с Роси след скандала и на това да се дължи промяната. Някой да и е казал да престане на да се държи като жертва и да приема твърде насериозно глупостите в шоуто и да престане да им се впряга. А понякога като се премине една граница на човек му писва да плаща данък хорско мнение и изважда скрити козове.
Промяната на Бранимира мисля, че е защото и стана жал за Виктор и реши да бъде мила. А той пък си каза, че изоообщо не му пука даже му е олекнало. Каква по-хубаво от по-малко жени.

# 1 203
  • София
Дано днес да си тръгнат две и по-бързо да се свършва.
Все пак този сезон май започна на 9 февруари и вече ми се струва, че тече цяла вечност. Предните сезони ако не се лъжа почваха чак в края на Февруари.

Александра и Алекса ги виждам да останат без рози. Ива също.
Ако ще има изненади то Росица ще е пътник. Ако днес на срещата не се получат добре нещата между Васил и Синтия и той не усети енергията и (хихи), тя също е под угрозата да си тръгне.

Значи Александра, Алекса, Ива, Росица и Синтия.
Търси се кои една/две от тези ще бъдат (как се изразяваха в Надкаста), 'Обезрозарени' или някаква подобна идиотска хрумка. Толкова политкоректно стана това предаване, че Неделчо не смее да си се вихри вече и да казва, 'Изхвърлени'

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 14:27 от Diavolo

# 1 204
Дали въобще ще доживеем момент този сезон, в който ще паднат най-накрая малко маски? Аз бих искала да видя вече истинските лица на Мартина, Любомира, Роси, Даниела и Ана Мария. Роси в началото я харесвах, но започвам да разбирам защо са я нарочили. Има някаква пасивна агресия в нея. За съжаление, май няма кой да ги свали.

# 1 205
При Виктор няма мегдан за обезрозяване, има си три моми, минимумът за финал. Всъщност той трябва да се надява никоя от тези три да не му върне роза.

# 1 206
Половината статистки там още не мога да им науча имената, затова пък уверено знам каква кафемашина ползват, защото има повече ефирно време от момите.
Момчетата са си избрали вече, наистина не знам какво ще точат до май месец.
От вчерашния епизод най-кофти впечатление ми направи реципрочната любов на Данка в замяна на вещи. Мен лично би ме било срам да го кажа това на глас. Хубаво, бъди си платена, ама поне малко по-умно го прави. Иначе, Марто пак й каза, че тя е избраната (победила била Мартина), какво ще правят още във формата тогава? Време е Мартина да прояви здрав разум, гордост и себеуважение и да си ходи. Не разбирам защо седи. Мен би ми било обидно.

# 1 207
Е, как защо седи Мартина, заради това, за което седят повече от половината момичета там - екранно време (реклама) и безплатна почивка. 😀

# 1 208
На мен Алекса ми е също много симпатична. Каза си направо, че иска да работи и развива, а  не иска някакъв мъж да подхвърля джобни за козметични процедури и мол. Даниела я нападна, защото това е в разрез с нейната теория за паразитиращата женска енергия.

# 1 209
  • Пловдив
Анета ми спасява тоя епизод :DDDD
Анета я вкараха, за да спаси предаването 😃

# 1 210
99,9% от онези момичета там са, за да получат известност на всяка цена. Затова в ситуация, в която нормален човек би си тръгнал, те стоят и чакат. Още повече, че им вадиха ергени като зайци от цилиндър, та все за някой да се хванат с надеждата, да събудят интерес - у зрителя.

# 1 211
  • София
Бранимира взе да ми се издига в очите. Ако на първата среща се беше държала както снощи, сигурно щеше да е всеобща фаворитка.

А Роси ми е много симпатична, но не мога да го разбера това нейното отцепване от всички. Беше ми някак в стил "аз съм повече от вас". Но пък ако я "хапят" доста повече, отколкото се излъчва, може би бих го разбрала.

# 1 212
Бранимира взе да ми се издига в очите. Ако на първата среща се беше държала както снощи, сигурно щеше да е всеобща фаворитка.

Предвид "еволюцията" на Виктор в предаването, вече разбирам държанието на Бранка Grinning Тя тогава беше казала, че той се държи по различен начин пред камерите, та с такъв екземпляр поведението й най- вероятно е оправдано.

# 1 213
Не разбирам защо Мартин не попита Даниела защо не отиде с някое от момичетата на шопинг като няма ежедневни дрехи. Да видим на въпроса защо аз трябва да те водя, какво щеше да отговори.

# 1 214
Анета е селска пръчка , която обясняса как бившите и били грозници и тн , ясно, че е забавна и колоритна , но или е много проста , или има отклонения , не знам какво и се радвате толкова , прави сеир , но дотам .
Е да де, прави сеир. Затова й се радваме. Една селска пръчка се гаври с Марто и другите маймуни.

Тя го провокира и той доста зряло се държи насреща. Няма унижение в случая, във всеки случай не го излага тя, нито той нея. Нейната поява е провокация от самата продукция към него и Мартин засега добре се справя.

Може да съм пропуснала, но аз лично не видях тя да провокира него. Видях една клюкарка Даниела, която се опита да направи скандал между Анета и Мартин, казвайки му пред нея какво тя е казала за него. А тя най-невъзмутимо потвърди и дори я коригира за думата "пишман".

Общи условия

Активация на акаунт