🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 714
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 185
А с какво се издържа Анета, как си набавя 5-6к месечно? Или то тази сума беше пожелателна

В духа на феновете на Даниела и нейния хумор бих казала, че и тя се е пошегувала🙂

# 1 186
За мен Роси е далеч от добър човек. Просто не знае как да се справя в определени ситуации и се държи като жертва. Първото, което прави с всички нови, е да отиде и да започне да плюе останалите. И не дали ги плюе е най-важното, а че подхожда с уникална глупост, като още не е разбрала накъде ще го духне вятъра този човек, да му излива цялата си жлъч за останалите и после да се чуди “ама аз трябваше ли да го казвам това”?

# 1 187
Скрит текст:
тази книга въобще не е криминале. Някои я определят за скандална, защото блудство ( баща- дъщеря) през очите на героинята автора го описва по особен романтичен начин. Бих казала, че не е никак развлекателна.
Коя е тази книга, моля 😐 Изпуснах епизода, но коментара ме заинтригува

Книгата е My Absolute Darling на Gabriel Tallent.

# 1 188
Анета е селска пръчка , която обясняса как бившите и били грозници и тн , ясно, че е забавна и колоритна , но или е много проста , или има отклонения , не знам какво и се радвате толкова , прави сеир , но дотам .
Е да де, прави сеир. Затова й се радваме. Една селска пръчка се гаври с Марто и другите маймуни.

# 1 189
  • София
Снощи най ми залипсва Поли с цикатридината....

# 1 190
Не харесвам Анета. Проста е и много зле възпитана, независимо че бълва обидите с усмивка на уста. Да обиждаш хората непрекъснато ей така, без никакъв повод, както и да вокализираш всяка простотия, която ти мине през акъла, никога не е добра идея. Мартин беше прав, че ако беше получила розата му, едва ли щеше да се държи по този начин. Определено прозира някаква неприязън към него, а трябва да се готви и Васил, защото той е следващият, който няма да й даде роза.

Абсолютно споделям.

Много проста и се чудя какво толкова забавно има в нея.
Ама разбирам. Мега яка и забавна е понеже си излива простотията срещу Мартин, който не е харесван.
Интересно ми е каква щеше да е реакцията ако се държеше така с Васил, за който са доста по-подходящи определенията Бастун и Сухар.

# 1 191
Ама защо се шокирате, че Даниела директно си проси шопинг? Капитонова също си искаше Ролекс. Това си е част от школата, на това ги учат в курсовете и книгите. 

Аз пък в реала знам една жена, която като се скарали с гаджето за нещо си, вечерта тихомълком му взела картата и си поръчала нещо доста скъпичко, без да му казва. Ей тъй, за назидание. А дори не е кифла, нито следва разните му школи. Образована в чужбинско, работи си, езици знае. Но при нея също има подчертан патриархален манталитет в семейната среда, който прозира и при Даниела и Косара. Така че не е само въпрос на образование и интелект.

# 1 192
Някой беше казал че Роси няма приятелка там и  явно има защо...не мисля,че проблема е в Роси,по скоро момичетата,които я разбират ги е страх да не влезнат и те в окото на бурята,ако явно я подкрепят..за съжаление това е често срещана ситуация рядко се намират смели да се опълчат на тарторките( махленките)по лесно е да си от глутницата дори и да не си съгласна...това което каза Роси на новите си е самата истина,просто те няма също да са с нея по същата причина...нищо ново под слънцето! Роси тръгни си от това гнездо на оси,там никой няма да те подкрепи дори и да те разбира....жалки и страхливи...ако Даниела ( тя така или иначе е недолюбвана в къщата,но не смеят да я хапят открито,заради Мартин)отиде да поговори и подкрепи Роси ще се смекчи хейта отвън към нея..това би бил добър ход,ама дали ...

# 1 193
Аз лично предпочитам по-искрени хора, пък макар и малко простички пред фалшиви с нереалистични претенции, на които и те не си вярват.

# 1 194
Ама защо някой трябва да разбира Роси? Те всички там са в една и съща ситуация, щом взаимно всички могат да се разберат, включително и по-мълчаливите, като Ивет, с останалите, кое пречи да разберат Роси? За да не те разбират всички, явно има някаква причина.

# 1 195
Роси, ако е толкова адекватна, въобще нямаше да се намира в Ергенът. Един адекватен човек проверява къде  отива за няколко месеца.
Като се има предвид, че и тази година участничките не е са и чак толкова зли като предни сезони, е повече от ясно за мен, че тя просто го играе неоценена жертва. Иска внимание, но само с искане не става. По-скоро получава не точно, каквото иска внимание.

# 1 196
Според мен, Роси се съвзе и далеч не играе жертва. Започна да им отговаря, да се аргументира и се държи адекватно. Някой като и каза, че има само роза от Васил, не му остана длъжна и каза нещо като...така ли..добре, че ми каза. Аз я виждам в настъпление и в силна позиция на човек, който се е осъзнал и демонстрира самоуважение.

# 1 197
  • Be realistic - plan for a miracle.
Винаги има по минимум един адекватен човек в това предаване. Обработват ги добре на влизане, а причините може да са всякакви. И да, адекватна е мноооого, на фона на всички останали. Дипломатична, спокойна и с нормално мислене за 25-годишно момиче.

# 1 198
Защото другите не искат внимание!!...Роси е единствената...,защото другите не коментират другите...тя е единствената.. просто тя ги превъзхожда..вижда се от километри че е различна от повечето кифли и те не могат да я подминат.. трябва да я оцапат иначе как ще блеснат те?

# 1 199
Анета е харесвана, защото не му остава длъжна на Мартин и засега не успява да я смачка, както прави с други, които си набележи. Нарочно го подхвана пред всички, защото знаеше, че няма да си позволи да я нападне, за да не си развали фалшивия образ на пич и кавалер. В този смисъл Анета го води по точки засега, защото успя успешно да го иронизира.

Общи условия

Активация на акаунт