🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 729
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 245
Наум обаче ме изуми със споспобността си и рожден ден да честити, така, все едно декламира стихче. Толкова държи да е в роля, че не знам поне докато спи себе си ли е.

# 1 246
Не държи.
Просто е бастун и лош актьор.
//
Шрековица е толкова тъпа, че не усеща кога преминава граници и на кого. Потрес. Тя и затова е вкарана, де. Да разбута рая.

# 1 247
Представям си го в леглото 🤣🤣🤣🤣  И сега, за да стане романтично, както някога са правели прадедите ни при липсата на електричество, ще изгася светлините, Тея, и ще можем да се отдадем на сластната си любов. 🤣🤣🤣🤣🤣

# 1 248
Ами не е права Роси за някои неща. Какво значи, че нямало какво да научи от тях?

Умният човек и от най-големия простак съумява да научи нещо. Най-малкото ще усвои тънкото и вече позабравено изкуство да общува с такива.
На мен пък ми е интересно тя на какво може да ги научи. Изобщо не мога да преценя интелектуалния ѝ капацитет, защото тя или се обяснява за случката, или мълчи и зяпа в тавана / пода.

# 1 249
По принцип ми е симпатична Росица , но беше наситиан неадекватно писането и на бележка, май  си е зле в социалните умения . Виктор я хареса в началото , после нещо се дръпна , момичетата също не я харесват , едва ли всички и завиждат . За мен е странно да нямаш приятели и да не може да създадеш някаква контакти , когато си я затворено пространство .
Роси е приятелка с Елвира, редовно коментира в иг ѝ.

# 1 250
  • София
Ревюто е буквално от преди 2-3 дни, на Карпов, има снимки и видеа на страницата им. Много конспирации. Grinning

# 1 251
Влизам със закъснение, че сега успях да изгледам какво е станало вчера.
Малиии, аз не съм видяла такава страст в очите на Люба, когато е с Виктор, както когато говори за Росица. Николов да ѝ каже да започне да имитира такъв плам и по време на разговорите с ергена, че накрая никой няма да повярва в тази "любовна" история.
Даниела е искрено притеснена за финансовото състояние на избраника си, ако беше решила да се образова, истински да инвестира в себе си и да следва някакъв нормален кариерен път, я виждам като wealth manager. Хем щеше да ѝ е кеф сред толкова пари, хем богати мъже колкото щеш. Но ако сготви Силвия, това ще е едно полезно дело от нея, така че давай, Данче.
Росица е като расла под похлупак и не е развита социално, въобще не е за такива формати (в което между другото няма нищо лошо), но за мен пак си остава най-нормалният човек там. Всички са толкова неадекватни, че не е реално - половината пищят като истерясали лелки, лъжат под път и над път, искат между 5 и 60 хиляди за несъществуващи дарби, плетат повече интриги от цял блок баби и най-вече са турбо простачки. Това на Росица поне се оправя с терапия, само да не е Маг Маги. Все пак трябва да вземе мерки овреме, та да не се получи като при Виктор.
Анета е проста, но пък прави весело, а скоро предаването не е било особено забавно. И накрая - какво толкова прави Косара, че ги прави милионери за година и знае какво предлага? DMS Kosara, за да отиде най-накрая в Париж, че аман през няколко епизода да се обяснява, че не са я завели. Зачената на Малдивите, ми да иде с техните във Франция, след като житейският ѝ път е започнал екзотично.

# 1 252
  • Street of Dreams
Kaто започнете да имитирате Косара, направо й чувам гласа Grinning

# 1 253
Аз пък не съм виждала толкова нежност, интерес и любов в погледа на Виктор към момичетата, дори към Брана, колкото когато гледа батко си. Вчера на масата като си разказваха тримата кой как е изкарал, Виктор се беше обърнал само към баце си, все едно Васил не е там, беше много невъзпитано.

# 1 254
Ми тя обичта цъфти, ама не където е предвидил продуцентът.

# 1 255
Васил няма да даде на Мартин той да води и да му казва какво да прави. ВикитУ е като кученце след баща си, но с Васил ще блъскат рога. Овен с Козирог разбира ли се? Я някой спец да ни каже малко да разчупим скуката.

# 1 256
Роси ми изглежда свръх амбициозна. Очакваше да е главна геройня, но Витко я прати при фикусите и тя се сдуха. Това с писането на бележка е страшно незряло и разбирам защо другите се дразнят.
Анета влезе за 5 минути и разклати Данчето с коментарите за Мартин, че бил беден и стиснат. Joy Ана Мария хем много умна го раздава, хем не се сети как да разкара Даниела.

# 1 257
Шопинга не се прави от нужда, айде сега
Иска да си угажда жената, не се възмущавайте, все едно иска, защото няма.

Някой има ли предположение за какво ще се скарат Васил и Мартин довечера?

# 1 258
Какво означава социални умения в крайна сметка?
Да си лицемер в социално приети граници, като не харесваш някого да продължиш да общуваш с него, въпреки че не се налага, като нещо не ти харесва да си го държиш в себе си и да не го споделяш на другите, защото ще излезне грозно.. това ли се има предвид?
Аз Росица я харесвам точно, защото е аутсайдер... дали е надменна, не знам, може и да е. За момента не съм видяла нещо, което да ме подразни чак толкова в нея, но и тя си има слабости в характера.
И да какво има да научи от тях по-точно? Да търси милионери, да създава милионери, да ходи да клюкари, да създава интирги- визирам Даниела, Косара, АМ..те са с по-добри социални умения видимо.

# 1 259
Да имаш социални умения значи да можеш да навигираш социални ситуации в своя полза. Бонус точки, ако го направиш така, че да има полза и за околните. Да, изисква се малко лицемерие и манипулация, но и емпатия, мисъл, проницателност.

Роси не е нужно да става най-добра приятелка с тупалките, но поне с Ивет, Синтия, Ива защо не общува? Нормални момичета изглеждат.

Социално умение е и да осъзнаваш, че си влязла в “Ергенът”, не “Стани богат”. Какви е очаквала да са другите — нобелови лауреати, мозъчни хирурзи, конституционни експерти? Много ясно, че ще са надуваеми покемони повечето.

В такава изолирана среда не печелиш нищо, ако се цепиш от колектива, това не е външният свят, в който можеш да се прибереш вкъщи или да се видиш с твоите подбрани приятели, ако те дразнят идиотите в офиса.

Само фаворитки или конфликтни и доминантни личности, устати тип Даниела, Косара, Валерия от С2, Айлин, Мони, Капитонова могат да си позволят да се цепят от колектива и да демонстрират превъзходство без последствия. Едните (Даниела, Мони) си остават единаци, а другите (Капитонова, Косара, Валерия) оглавяват глутницата.

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 18:08 от Clare

Общи условия

Активация на акаунт