🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 717
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 230
Не, не определено си е аутсайдер. Когато се върнаха Косара и Бранка и всички чакат разкази и усмихнати ги гледат само наша Роси забила поглед в земята и стоун фейс. Това отделяне от момичетата е малко като на Косара уникалността. И тази се мисли за много специална. Не се прави така, дошла си да играеш ще се изтърпите.

# 1 231
  • София
Е тя ако и в живота си е така, няма как за 20 дена да е друга...

# 1 232
И каква "изненада", дори участничките в Ергеня се оказват връзкарки и близки познати.. Какъв е шансът на случайно попадналите там се питам?? Такава досада, после се чудим защо не ни грабва сезонът 🙄

# 1 233
Казвайте, кои са на снимките. Не мога ги позная. Едната май е Косара.

# 1 234
Косара, Анета, Ана-Мария, в зеленото Даниела ли е? Май не
Хич не изглеждат добре

# 1 235
Много надценявате Мартин с йерихонските анализи Grinning Нито е обмислил метафората толкова дълбоко, нито се е объркал с Рубикон. Чу там за някаква стена, дето аха-аха почнала да се пропуква и изпляска първата асоциация за срутени градежи, която му дойде на акъла. И все пак е над нивото на повечето участници.

Иначе по-резонно би било да вметне нещо за Берлинската стена, хем наистина е стена, а не град, хем е с Б като Бранимира, хем нали уж книга чете за тези неща Smirk

# 1 236
Не знам каква е тази бясна подкрепа за Роси, защото била права. Ок, може и да е права, но човек трябва да знае как да се държи. Ако аз кажа на тъпите ми колеги, че са тъпи, съвсем нормално ще очаквам комфронтация. Същото важи, ако го кажа за съседите, касиерката в супермаркета и т.н. Това да се изтипосаш по телевизията и да шушукаш и обясняваш колко те дразни някоя, защото има дрезгав глас и е надута, не е по-различно.

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 18:24 от Lilly_85

# 1 237
Е това е някакво ревю от тези дни , явно са ги поканили ергенките .

# 1 238
Росица вчера спомена, че страняла от момичетата, защото не й допадали разговорите им, нищо не научавала от тях, не я обогатявали.
Ей богу, колко "адекватен" трябва да си, за да си мислиш, че в предаване като Ергенът ще намериш любовта и ще се обогатиш интелектуално?!
Точно това е. Останалите виждат, че Роси се мисли за нещо повече от тях, и съответно това дразни. Няма как да не дразни. Ако беше чак толкова добра и възпитана нямаше да ходи да говори против всички на всеки новодошъл.
Не казвам, че останалите са много по-добре, но като че ли за Роси имаше някакви заявки, че ще е от "нормалните" и фаворитките.

За мен другите не са прави, но и тя не е. Заслужила си е това отношение до някаква степен, но все пак можеше някой да се опита да подходи към нея също. Има начин да се свържеш някак си с почти всеки човек.

# 1 239
Косара, Анета, Ана-Мария, в зеленото Даниела ли е? Май не
Хич не изглеждат добре
Пишеше че е Даниела, което означава че ревюто е преди Ергенът, имайки предвид колко по-различно изглеждат.. Вчера коментирах, че във фейса ми излезе спонсориран хвалебствен материал за Козара в ПИК, царете на пошлата журналистика, така че си направих някои изводи за спонсорите на тези женици и за формата също

# 1 240
Това с разговора на Данка, че нямала дрехи и да и ги купи Мартин заора дъното. Нямаш дрехи, пък си голямата писателка в тв шоу, поне да не се излага така, не да изискваш някой да ти купува и бельото евентуално. Ако това са и съветите за поведение в книгата не се учудвам, че е сама на тези години. Да зависиш от почти непознат за един парцал, понеже не може или не искаш да си го купиш ти е отвратително.

# 1 241
Ами не е права Роси за някои неща. Какво значи, че нямало какво да научи от тях?

Умният човек и от най-големия простак съумява да научи нещо. Най-малкото ще усвои тънкото и вече позабравено изкуство да общува с такива.

# 1 242
Ревюто е от преди няколко дни, явно са дали дрехи за предаването , има снимки в инстаграма на марката

# 1 243
Аз на тия снимки познах само Анета и Косара. Коя е Даниела и коя е Ана-Мария? Нещо са се объркали писалите кои са на снимките, струва ми се.

# 1 244
Според мен Данчето искрено се притесни след разговора с Анета, че в действителност Мартин е стиснат. Или че се прави да има пари, но всъщност - не е богат. И понеже тя самата има такива съмнения, реши да го тества. Не толкова за дрехите, колкото за бижутата, според мен. Ясно е, че ако си такъв тип жена още от рано ще си ги тестваш мъжете, че иначе къде ще му излезе края - да му пуснеш, а той после да няма пари да те поглези. Нееее, първо - парАта, после другото 😄

Общи условия

Активация на акаунт