🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 723
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 215
Анета директно почна да си го обижда Мартин , когато влезе при момичетата .

# 1 216
Според мен го закача, но различни очи различно виждат. Даже го видях той от сърце да се смее по повод най-тъпата й среща, че била с него🙂 Обиден от нея не съм го видяла, виждам само, че е нащрек  (почти като На Шрек звучи) и ще му олекне като я изпратят.

# 1 217
Някой беше казал че Роси няма приятелка там и  явно има защо...не мисля,че проблема е в Роси,по скоро момичетата,които я разбират ги е страх да не влезнат и те в окото на бурята,ако явно я подкрепят..за съжаление това е често срещана ситуация рядко се намират смели да се опълчат на тарторките( махленките)по лесно е да си от глутницата дори и да не си съгласна...това което каза Роси на новите си е самата истина,просто те няма също да са с нея по същата причина...нищо ново под слънцето! Роси тръгни си от това гнездо на оси,там никой няма да те подкрепи дори и да те разбира....жалки и страхливи...ако Даниела ( тя така или иначе е недолюбвана в къщата,но не смеят да я хапят открито,заради Мартин)отиде да поговори и подкрепи Роси ще се смекчи хейта отвън към нея..това би бил добър ход,ама дали ...
Даниела също я мрази и я коментира от самото начало, по същата причина като другите, завист. Защото докато тя е носила потури и е въздишала по турски сериали, а после се е направила на Майкъл Джаксън защото неистово иска да избяга от произхода си, прекръстила се е и вече в чисто ново амплоа е започнала да раздава "услуги" срещу герданчета, Роси си е била едно обикновено ученолюбиво и скромно момиче без амбиции за главната метреса, а просто с мечти за романтичната любов от книгите. И сега сестрите на Пепеляшка неистово искат да я залеят с калта и л@ната, в които 90% от тях са потънали до шиите в реала, нечистоплътни външно и вътрешно 🤮

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 16:29 от Catfish

# 1 218
Е да де, ама само със с@рки, просия и грозни корекции не става. Облякъл се Илия, огледал се- пак в тия 😏 Тя сигурно затова така неиситово за шопинг драпа 👌

# 1 219
Ау, лошата Даниела с лошия произход, това ли искате да кажете.

Каквато е Росица, такава е и Даниела - бг женки, едната по-оправна, другата типично gen z, което плаче за всичко

# 1 220
  • Be realistic - plan for a miracle.
Нищо общо няма между Даниела и Росица, богу Sweat SmileSweat Smile

# 1 221
По принцип ми е симпатична Росица , но беше наситиан неадекватно писането и на бележка, май  си е зле в социалните умения . Виктор я хареса в началото , после нещо се дръпна , момичетата също не я харесват , едва ли всички и завиждат . За мен е странно да нямаш приятели и да не може да създадеш някаква контакти , когато си я затворено пространство .

# 1 222
Е да де, ама само със с@рки, просия и грозни корекции не става. Облякъл се Илия, огледал се- пак в тия 😏 Тя сигурно затова така неиситово за шопинг драпа 👌

Право в емоциите.....JoyJoyJoy

# 1 223

Право в емоциите.....JoyJoyJoy
И женската енергия ⚡ 😏

# 1 224
Васил много грозно се обърна към Виктор с “недей много зна”, ще видим довечера , но на мен не ми направи добро впечатление .

# 1 225
  • Street of Dreams
Аз доколкото знам, стените на иначе непревземаемия Йерихон са паднали след изпитание на вярата в Бога - Той им е наредил да надуят рогове, за да паднат стените. Така е станало, с вяра и това беше метафората на Мартин.

# 1 226
Анета е селска пръчка , която обясняса как бившите и били грозници и тн , ясно, че е забавна и колоритна , но или е много проста , или има отклонения , не знам какво и се радвате толкова , прави сеир , но дотам .
Е да де, прави сеир. Затова й се радваме. Една селска пръчка се гаври с Марто и другите маймуни.

Тя го провокира и той доста зряло се държи насреща. Няма унижение в случая, във всеки случай не го излага тя, нито той нея. Нейната поява е провокация от самата продукция към него и Мартин засега добре се справя.

Може да съм пропуснала, но аз лично не видях тя да провокира него. Видях една клюкарка Даниела, която се опита да направи скандал между Анета и Мартин, казвайки му пред нея какво тя е казала за него. А тя най-невъзмутимо потвърди и дори я коригира за думата "пишман".
Абсолютно съм съгласна. Обаче на Мартин не му е готино от това, личи си и няколко пъти каза на синхрон, че иска да й отвърне подобаващо, ама щото нали.....роза трябвало да й дава.....
Ееееее аз ще се настаня на първия ред пред телевизора и ще чакам патакламата. Те двамата са на едно ниво по поведение и акъл, та да видим кой, кого.

# 1 227
Росица вчера спомена, че страняла от момичетата, защото не й допадали разговорите им, нищо не научавала от тях, не я обогатявали.
Ей богу, колко "адекватен" трябва да си, за да си мислиш, че в предаване като Ергенът ще намериш любовта и ще се обогатиш интелектуално?!

# 1 228
  • somewhere near the sea
И аз го пускам на "без реклами", ако се събудя нощем и трябва отново да заспя. Такава скука не е имало в ефира напоследък. Туджаров в подкаста обещаваше интересни моменти, но ...греда.
Гледаме безидейното "Шоу на Данка, тримата влъхви и изоставените девици". Криндж!!!

# 1 229
Е , тя си го оплю и пред Васил , и пред всички момичета . Тя освен  с това и с простотии няма с какво да изпъкне . Алекса , въпреки неприятните и татуировки е доста по-нормална . Ако и беше дал роза Мартин нямаше да бълва змии и гущери по негов адрес .
Поне с Александра можеше да пробва да намери общ език Росица , ако е решила да се обогатява едва ли е това мястото и дете на 5 години ще го знае .

Общи условия

Активация на акаунт