🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 126 094
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 665
  • Пловдив
Даниела си казва какво иска, това, че Мартин му е ок да ѝ го даде няма лошо. Не се бута при останалите ергени с оферти 🤦🏽‍♀️
И както една съфорумка правилно писа за жените, чиито мъже издържат жените си - много двойки са така.

# 1 666
  • София
Ако има разлика, то тогава защо Силвия и някои други статистки седят още там? Защо се позволи да се излъчи, че Виктор иска Любка, а Мартин Данка. Реално си имат вече взети решения. Не знам, сезонът е пълно мазало, но за разпускане става.

# 1 667
  • # супернатурална #
Не знам какво толкова ви възмущава и какво толкова и има на Даниела...като за Мартин.
Ама нищо ѝ няма! Ни акъл, ни съобразителност, ни морал... Умирам от любопитство да разбера какво смятат министър Николов и нотариус Николова за поредния сполучлив избор на сина им, който валидира по телевизора пред очите на цяла България! 😆
Сигурно каквото са смятали и за Емануела, пък те изкараха заедно колко...две години?
Не знам какъв е този култ към министри, нотариуси и тем подобен "елит" в БГ. Все пак не говорим за потомствени аристократи (а и те яко се омешаха, вижте, вярно, една Мегън Маркъл до къде стигна). Едно-две поколения назад и може да се окаже, че предците на Мартин и Даниела са от една ногА. Или дори в нейна полза.
А и 40 годишен мъж е в пълното си право да си троши главата, и нито нотариуската, нито Любомира (еле пък тя), могат да повлияят на мнението му.

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 23:15 от Г. Краули

# 1 668
Кога се е разбрал Виктор с Роси? Аз ли съм пропуснала нещо? Предната седмица друго говореше, толкова ниско ми падна в очите.

# 1 669
Предпочитам да похваля Анета и да изглежда “канонизиране”, отколкото да смятам колко са похарчили за шопинга на Даниела и не дай Боже после да изкарат на сергията какво са й купили, че да нищим тук гащи и парцали.

# 1 670
Сигурно каквото са смятали и за Емануела, пък те изкараха заедно колко...две години?
Не знам какъв е този култ към министри, нотариуси и тем подобен "елит" в БГ. Взе пак не говорим за потомствени аристократи (а и те яко се омешаха, вижте, вярно, една Мегън Маркъл до къде стигна). Едно-две поколения назад и може да се окаже, че предците на Мартин и Даниела са от една ногА. Или дори в нейна полза.
Мисля, че с Емануела бяха заедно по-дълго - 5-6 години. Родителите му дори са му поставяли ултиматуми да се раздели с нея и не са си говорили дълго време. Иначе се славят като корумпирани и са свързани с доста съмнителни сделчици. Но в собствените си очи явно са точно аристократи.

# 1 671
Много си приличат визуално и освен това и двете са с много хубави тела и дългокраки. Васил има набито око 👁️ 👌

Ама това беше ирония Grinning Не си приличат особено... Даже хич, ама айде..

# 1 672
От днешния епизод рязко ми се доповръща. Моля, да ми простите натурализма... Мартин унижи Силвия безпардонно! Както се отнесе и с Ферай, но тя го преодоля по-леко. Кому беше нужна тази отвратителна сцена? Какво доказа и показа Алфата, освен дребната си душица и болни Его?
Пак казвам- с хора като него и Даниела не бих искала да имам никакво житейско съприкосновение! Нито за приятели, нито за партньори стават.

# 1 673
Сигурно в местни пари .
Е, в местната валута - шрилански рупии. Ето, колко е похарчил Мартин за 6 рокли и 2 чифта очила, 600 евро, а го заболя яко сърцето! Малее, ко ши праим с 60-те хиляди питам аз?! 🤣

Даниела Рупийцова
🤣🤣!!
Даниела Рупийцова е връх! По-хубаво от Данка Енергото! 😆

# 1 674
  • here and now
Вероятно мерака ѝ е да е Долариела, но капацитет има за  Рупийцова...

# 1 675
Еми, какво да ѝ защитаваме на Даниела, нищо за възхваление няма в нейното поведение според мен...Колко от вас биха се гордели с дъщеря като нея?

# 1 676
  • Glasgow
Рупийцова😂 да не би и нейните 50-60к да са в рупии?

# 1 677
marinaa3 Благодаря! Flowers Bouquet
Никой от ергените не хареса Алекса, явно от продукцията са решили тя да остане.
Козара ми е унгарски кон, какво и се прехласват толкова?
Искам Мартина да заАпе Джексъна или да бодне розата в Бърбъри шортите, по възможност отзад и да си тръгне с достойнство като Анета!
Вико и Александра са ми перфектната двойка  Trollface

# 1 678
Вероятно мерака ѝ е да е Долариела, но капацитет има за  Рупийцова...
😆  Днес сте много добри!

# 1 679
low-effort meme-то ми за днес... от алкохола е

Joy Joy
Голямо комплексарче е Виктор, такива са много опасни в непредвидените си стаени непреодолени емоции и травми.. Всъщност колко да са опасни, най-често те самите не разбират за този потенциал понеже са си повярвали колко са добри, но сянката им друго казва. Не ги харесвам такива ..

Общи условия

Активация на акаунт