🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 126 291
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 680
Е, то е едно и също да си казваш тарифата на някой непознат и мъжът ти от десет, двайсет или повече години, на когото вероятно си родила едно-две-три деца и му чистиш тоалетната ти купи нещо или те издържа, докато гледаш къщата и децата. Никаква разлика няма.

Виктор трябва да потърси специализирана помощ, ама не от маг Маги. Толкова е вглъбен в тая травма, така се е вкопчил в нея, че ахаа малко не си му обърнал внимание и почва да отмъщава, става студен, направо зъл. Не даде роза на никое момиче, което отиде в лагера на Васил, но кратуната му не ражда, че той сам разгони момичетата. Дори Мартин се държи по-топло с нефаворитките си. Виктор изобщо, ама изобщо не ги забелязва, сигурно имената не им помни на всичките.

# 1 681
  • гр.София
Кога се е разбрал Виктор с Роси? Аз ли съм пропуснала нещо? Предната седмица друго говореше, толкова ниско ми падна в очите.
И на мен ми направи впечатление.
С никоя нищо не се е разбрал. Дефакто тази вечер отсвири три жени- Ивет, Синтия и Роси. А, и Александра. Синтия даже искаше да поговори с него на коктейла, не показаха да се е случило.
Представям си го как си е казал - Уф,най - сетне се отървах от тия ...

# 1 682
  • София /Абсурдистан
Силвия остана да наглежда луканките. Не мисля, че някой от тримата има интерес към нея.

# 1 683
От целия епизод най-много ми се наби в очите Васил, който вече трета-четвърта серия е все същото дърво. Роботизиран донемайкъде. Много дразнещ с еднотипните си отговори и копи-пейст отношение към всички жени. Даже предпочитам Виктор пред него, който показва някаква човещина, макар и кринджава. Виктор е добряк, но Васил ми се струва, че е много негативно скрита лимонка. Усети, че Мартин може да подбие брилянтния му имидж в очите на народа и веднага взе да се извинява на Виктор, при все че не беше сторил кой знае какво. Впрочем, Мартин унизи много повече Виктор, държейки се като добрия татко, който мъмри лошия приятел🤮🤮🤮само че… публично. Васил е много скучен мъж, а Косара, колкото и да ми е неприятна, поне малко го кара да мига на парцали около нея.

# 1 684
Виктор май си търси баща а не майка, и май си го намери..Grinning Накрая ще си го осиновят Мартин и Даниела...

# 1 685
Няколко потребителки се опитват да убедят публиката или себе си, че е едно и също да поискаш пари за нещо от мъжа си, с когото делите дом, деца, сметки, бит, и мъж, с когото два пъти си се целувала. Нас не можете да ни убедите, пък ако вас успеете - хвала!
Виктор добряк ли е или напълно безхарактерен и комплексиран? Да ти се извинят, ти мъжката да приемеш, да стиснете ръцете и после да го оплюеш на синхрон, а на батко си да подшушне, че хич му няма доверие на новобранката. Да, голям добряк е Виктор, няма що!

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 00:12 от Tess d`Urberville

# 1 686
Damnnn, Анета я разкостихме с нейния розов замък и 5-6 хиляди, но излезе по-по-най от много други вътре. И запази добър тон към тримата. Браво, Анета!
Когато тя се държа неадекватно на първата среща с Мартин, той я отряза, тръгна си и после тя го напсува. Аз се радвам, че си тръгна, никаква роля нямаше в това предаване. Посмяхме се веднъж-дваж.

И това все пак не променя факта, че се оказа по-по-най от много други вътре.

# 1 687
От целия епизод най-много ми се наби в очите Васил, който вече трета-четвърта серия е все същото дърво. Роботизиран донемайкъде. Много дразнещ с еднотипните си отговори и копи-пейст отношение към всички жени. Даже предпочитам Виктор пред него, който показва някаква човещина, макар и кринджава. Виктор е добряк, но Васил ми се струва, че е много негативно скрита лимонка. Усети, че Мартин може да подбие брилянтния му имидж в очите на народа и веднага взе да се извинява на Виктор, при все че не беше сторил кой знае какво. Впрочем, Мартин унизи много повече Виктор, държейки се като добрия татко, който мъмри лошия приятел🤮🤮🤮само че… публично. Васил е много скучен мъж, а Косара, колкото и да ми е неприятна, поне малко го кара да мига на парцали около нея.

Хахаха, точно биоробот! С Косара разговорите вървят много мъчно. Той повтаря нея, тя него и в един момент увисват. За нея няма никакво значение кой ерген ще е, само да е титулярката.

# 1 688
Васко - надменно, нахално , безлично гаднярче. Виктор - добряк, ама където егоизмът му започва, там се изтрива цялата доброта и емпатия. Сигурно като гледан от майка си е останал с погрешното впечатление, че нещата трябва да са както на него му изнася и че ако на него му е добре, всичко е наред и в света цари мир и щастие.

# 1 689
Мене пък ми хареса Мартин като сподели на Виктор, че реално работи, за да си издържа семейството и за да "глези и прави кефа" на жената до себе си. Де да бяха така всички мъже!

# 1 690
Аз така и не разбрах защо направиха от мухата, слон, та чак Васил да ходи да се извинява по два пъти. Нищо чак толкова фрапиращо не е направил. Мартин е поставял Виктор и в по-лоши ситуации и как говореше пред него - една седмица и съм го обучил (и подобни). Това да не би да е по-малко обидно?

# 1 691
От целия епизод най-много ми се наби в очите Васил, който вече трета-четвърта серия е все същото дърво. Роботизиран донемайкъде.
Точно. Васил ще си отива с Мони от сезон 2. Студени роботи - пък и нали той иска да е гръбнакът на връзката, а тя иска мъжът да ѝ ходи по свирката.

# 1 692
Мене пък ми хареса Мартин като сподели на Виктор, че реално работи, за да си издържа семейството и за да "глези и прави кефа" на жената до себе си. Де да бяха така всички мъже!
Е за какво да работи разведен, богат наследник, че не мога да се сетя за друго т.е. ден да мине друг да дойде, ако не стигат бъркаме на дълбоко. Много дългосрочни цели 😀

# 1 693
Точно! Виктор обаче няма да го разбере, понеже той е по скоро от типа на комплексиращите се , че е използван за пари...За съжаление "мъжете" с липсваща бащина фигура винаги се израждат в какво ли не, но не и в мъже.

# 1 694
Васил само 3 рози даде? Не видях на Бранка дали е дал?
Мартин пък се сдоби с една нова звезда - Алекса, с която май даже не си говори? По сценарий.

Общи условия

Активация на акаунт