🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 894
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 225
Хора, посипвам се с камъни, тоз Мартин на тоз масаж и прочее с Даниела - симпатичен ми стана. Хайде, да се вземат младите и горчиво!
Иначе, Виктор по го биваше и в йога асаните и в масажа.

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 23:23 от Hastar

# 226
Виктор за първи път пипам момиче Stuck Out Tongue Closed Eyes Sweat Smile

# 227
Аууу, Маги. След уникално скучната среща, сега трябва да гледаме тази ужасно скучна жена. Ако така ще го караме, поне почнете да излъчвате предаването в петък и събота… Барем като пия две питиета, почне да ми се струва забавно.

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 21:09 от Lilly_85

# 228
Любомира е добре с това бюстие , Даниела има много нежен глас .
Любомира трябва по-малко да говори, ако е възможно, кошмар

# 229
Е, не, психоложката ще ни доубие. Тая Маги не е добре, честно. И това ли им измислиха на мебелите? Да ги забавляват с психо тъпотии? По-добре да ги бяха пратили при бармана да пийнат по нещо, да се сетят защо са още вътре. По едно нюи на басейна и готово. Ще са изкарали още един безгрижен ден.

# 230
И на мен Мартин почва да ми става симпатичен, скица е . Виктор и неговата сякаш имат по една пръчка отзад ...

# 231
  • Вестерос
Аз ще гледам по-късно, ама гледам инста и не мога да ги позная 🤣

# 232
Лелееее, сериозно ли ни накараха да гледаме това 1 час. Не знам за Виктор, но Ники Николов очевидно обича да изтезава…зрителите.

# 233
Маги счупи тъпомера!

# 234
Колкото и да се мъчех да си дам шанс да харесам  Виктор,не става.Държи се като умствено изостанал.Тъп...по-тъп...най-тъп...Виктор.

# 235
Любка се е овъртяа в горницата ли?
Визирам снимката от Инстаграм.

# 236
Масажите не ни приспаха или поне не всички, но сега русата дама от гражданското ще  упои с монотонните си глупости и малкото останали будни Grinning

# 237
Аууу, Маги. След уникално скучна среща, сега трябва да гледаме тази ужасно скучна жена. Ако така ще го караме, поне почнете да излъчвате предаването в петък и събота… Барем като пия две питиета, почне да ми се струва забавно.
Синхроните на Виктор са топ Sweat Smile

# 238
Психоложката, ако обича, да не е на всяка манджа мерудия!
Мерудията е специфична подправка и където трябва, е незаменима. Но, където не трябва - разваля вкуса на цялото ястие.

# 239
  • софия
Е сега маг Маги ще ви отвори всички чакри! Тантрически, физически, психопатически. Едно, две, три...
Виктор за първи път пипам момиче Stuck Out Tongue Closed Eyes Sweat Smile
Вярвам му!

Общи условия

Активация на акаунт