🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 927
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Ти обичъш ли да ходаш на ръиба?
Тема за разговор между млади хора.

# 241
За първи път виждам някаква искра у Васко

# 242
МислА че 100 пъти по-интересно ш ми е да гледам как плетат терлици....
КАжи чеСно....такъв тъп епизод....и Нуй! даже още нЕма...

# 243
Какви са тези женички, които ще вкарат? Алексата е бая трътлеста с къси крачета, а другата е пълна откач...пардон, много странно момиче.

На 41.45 мин. визитката на Алекса. Супер я дразнело  да й казват Алѐкса. Аз пък нарочно бих й казвал точно така

# 244
Даниела бърза да се застрахова  - ''Трябва масажите да ни станат практика''.
Любомира завистливо гледа как бат Мартин масажира непрофесионално, но с жар и желание Даниела, а Виктор показва техники и чалъми, без никакво отношение. Горкият льольовец копира Мартин - поведение, целувки...
Васил се забавлява искрено с новото момиче Анета. Личи си, че му харесва компанията й. Жизнена, автентична, спонтанна...
А кака Магда събрала скучаещата сюрия да им дрънка глупости. Толкова е досадна!

# 245
Този риболов много скучен…

# 246
Какви са тези женички, които ще вкарат? Алексата е бая трътлеста с къси крачета, а другата е пълна откач...пардон, много странно момиче.

На 41.45 мин. визитката на Алекса. Супер я дразнело  да й казват Алѐкса. Аз пък нарочно бих й казвал точно така

Тази там ли е участвала-не може Виктор да не я познава значи, щом са приятели с Валерия.

# 247
Тази там ли е участвала-не може Виктор да не я познава значи, щом са приятели с Валерия.
Да, само скандали и панаири правеше, но бързо я изгониха.

# 248
лов, риболов, физарядка и лека щипка псевдоконстелация се превърна това което се нарича шоу...

# 249
Ако не е приятелка с Валерия може да я знае само като име , защо да я познава ?

# 250
  • ВАРНА
Още една ерудирана!"Отваряйки кутията на Пандора ще откриваме вашите сексуални желания".Душа,в кутията на Пандора се съхраняват земните бедствия,нещастия и болести.

# 251
Виктор: “Аз обичам да изтезавам жените в леглото”.
Адриана: “След като го анализирах, мисля че е доминантен в спалнята”.

Как позна, Ади? 🙄

# 252
Това сбирка на някаква секта ли е ?

# 253
Още една ерудирана!"Отваряйки кутията на Пандора ще откриваме вашите сексуални желания".Душа,в кутията на Пандора се съхраняват земните бедствия,нещастия и болести.
Къде е pandora и защо ѝ барат кутията?

# 254
На Косара разговора ѝ е много интересен. Даже напира да се изкаже. Joy

Общи условия

Активация на акаунт