🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 248
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 855
Да ви чета често ми е по-забавно и от предаването, ама някой път сериозна липса на чувство за хумор се усеща тук.

Флиртува Даниела, закача се.
Разбирам, че не е симпатична на бая народ, ама се чудите за какво да се хванете.

# 856
Даниела играе много глезена жена, с подаръци..
Даниела (към Мартин): "Отношението ми ще бъде пропорционално на твоята грижа..."
Абсолютна прости***ка. Как така ще седнеш да го врънкаш да ти купува дрехи, още не се познавате дори...
Даниела е срам за женското съсловие! 🤢
Даа, тя и за това, че иска кеш пара 50-60 на месец се шегуваше, сега обаче ачик ачик иска да я водят на шопинг за дрехи и бижута. То едни майтапи, да паднеш! (по Анита).

# 857
Не знам всъщност, игра ли е не е ли, но ми стана по-противна и от Елена. А Елена едва я понасях с нейните превъзнасяния и глупости...

# 858
Някой знае ли кога точно са приключили снимки?
Не точно, но около 4-ти март. Тогава са видяли Мартин да се прибира.

Споменаха сега нещо за 14 февруари… то наближило значи, пък има още доста момичета

# 859
Даниела играе много глезена жена, с подаръци..
Втора Капитонова😂
Капитноката поне малко от малко визия имаше. Тази е живо изтезание да я гледам...

А и Капитонова мучеше за един Ролекс, не за 60 бона на месец докато само се… усмихва на диванчето вкъщи

# 860
  • Out of the Mix
Но Ивет е врачанска котка и изобщо не му влезе в чичовския назидателен тон и си пролича, как това на Мартин му е чуждо поведение насреща и се спече, гледа си чашата.

И Анета не трепери покрай него. Повече такива момичета трябват.

Сладко коте е Ивет, аз й симпатизирам, като жена, може би започва да се изкачва нагоре по стълбата и бих я предпочел пред Косара. Пред Мартина не знам все още, не съм решил, на кантар са ми засега. Joy

Анета раздвижи скучнотията с провокация.
Предполагам, че за предаването го казваш това, иначе да не ти е в къщата...

Нов лаф:

- Как си днес?
- Добре, живея си. Joy

Айде Данчето продължава, сега искала на шопинг.
Страшна изнудвачка е. Хитрата жена поне знае как да си го поиска, извади нужното с памук, нейното е като някакво просене под формата на условия и достатъчното такова, за да бъде със съответния баламурник.

Вчера някаква проповед и лекция почна да води на татуираната Алекса, която пък грам не я разбираше, бидейки на другата крайност, правеща всичко сама, независима, поне така обясняваше. "Мъжка-женска" енергия малко.
За каква се смята Данка, за някакъв капацитет ли? И всички седят и слушат, все едно в някаква секта.

Ценностите са все по-объркани.

Само на мен ли не ми харесват всичките потници и презрамки как й се свличат на Косара и как грам не й седят на малките гърдички? Rolling Eyes

# 861
На мен ми е малко неудобно да го гледам този разговор, прилича на договаряне между клиент и магистралка
Че то си е точно това! Само дето Мартинчо ще трябва да плаща преди да е опитал от меда. Е, то и като пазаруваш плащаш предварително,така че нищо ново! Ясно е,че след като и се насити ще я зареже,защото според всички жълти сайтове тя в момента е с чичо Хепи. Така че за каквото си плаща Мартин ще си го вземе и после...който от където е!

# 862
Ей шъ Утида там и ако никой не иска, аз ще дам рози на двете нови. Ей така искам да ги хранят Ергените и тяхните държанки.

Кат се връщаш..донеС една торба с луканки...че огладнях...Joy
И Нуй малко ми Земи....
Ееее ще трябва да се бия с Ферхуденто. Ако не ме види, ще взема, иначе бЕгам.

# 863
  • here and now
Да ви чета често ми е по-забавно и от предаването, ама някой път сериозна липса на чувство за хумор се усеща тук.

Флиртува Даниела, закача се.
Разбирам, че не е симпатична на бая народ, ама се чудите за какво да се хванете.
Да, да. То добре, че е шегата да си кажем истината и съвсем на шега свали колието...
Хумор си имаме достатъчно. Не винаги когато ти се усмихват е шега и закачка...

# 864
Хора, кажете ми, че Даниела на майтап поиска от почти непознат мъж да и плаща за услугите!
Е що, то на магистралата също не се познават 😃

# 865
  • Stockholm
На Чичо Скруч малко неочаквано му дойде тази просия. Брутален разговор. И аз се надявам да е по сценарий, иначе трудно го асимилирам като реален. Смешно ми тази целувка с тези изкуствени едри зъби и на двамата, усетили ли са я изобщо?

# 866
  • София
Ей шъ Утида там и ако никой не иска, аз ще дам рози на двете нови. Ей така искам да ги хранят Ергените и тяхните държанки.

Кат се връщаш..донеС една торба с луканки...че огладнях...Joy
И Нуй малко ми Земи....

Смея се с глас на твоите лафове.Joy

# 867
Споменаха сега нещо за 14 февруари… то наближило значи, пък има още доста момичета
Днес гледаме 7-ми февруари, мисля (рождения ден на Бранка). Хич не остава малко. На ден 20-21 сме, остават още 25.

# 868
  • # супернатурална #
Искам Анета да отмъкне Мартин от Даниела, Бранимира - Виктор от Любомира (но да не си губи времето с него след предаването) и Ивет или Роси - Васил от Косара. Сигурно сте писали, но Ивет и Роси при разговорите с Мартин показаха повече от себе си (и то само добро) отколкото в цялото предаване. Много спокойно и трезво обясниха ситуацията-на Мартин поне му признавам, че може да ги предразположи, за разлика от другия. Анелия е много шашаво-готина, яд ме е, че не е от началото в предаването. И е много красиво момиче.
Даниела предобри с продуктовото позициониране на книгата.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 22:03 от Г. Краули

# 869
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Майчице, ушите ми пищят и дават заето - нещата са още по-зле, отколкото изглеждаха до момента. Държанката много бърза да осребри, как не я е срам да си проси така в национален ефир, баси нанадолнището! И баси изнудването - ако не ми дадеш, и аз нищо няма да ти дам. Close
Мартин се ошашави, изобщо не очакваше подобна простотия и наглост. Даниела е трябвало като си сменя името да се прекръсти на Наглостина.

Общи условия

Активация на акаунт