🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 792
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 165
Непопулярно мнение, може би, но на мен ще ми е интересно да гледам как Мартин си кани само Данчето и тотално се откаже да се прави, че играе 😄

След епизод-два, всички момечита ще довършват ...'Даниела' като ергенката, коята чете писмото снигне до '..каня теб'

# 166
Тези две преждевременно презряли нови девойки, влизат единствено за да правят скандали и шоу с лош вкус. Никаква друга функция няма да имат. А и нито един от ерегените няма да прояви интерес. Ненужен ход на сценаристите...

# 167
Мартин е вече безинтересен. Винаги избира Даниела. Виктор замени Бранимира с Любомира.

Там нещата вече са решени, за това вкарАха резервния Ергенин. Интересно дали има още един резервен? Да го вкарват и него, да раздвижим купона.

# 168
От всички момичета, които са можели да вкарат тези са  най- зле подбраните ….

# 169
Синтия, Синтия, голяма подмазвачка и натегачка на булитата излезе. Отврат!
Синтия не ми е симпатична от ден 1.

# 170
  • София
Има ли по-грозно нещо от татос на деколтето... Trollface
Пп.. тези резерви...кой се очаква да ги вземе, бармана или някой местен... градинар Sweat Smile

# 171
  • някъде другаде
Непопулярно мнение, може би, но на мен ще ми е интересно да гледам как Мартин си кани само Данчето и тотално се откаже да се прави, че играе 😄

След епизод-два, всички момечита ще довършват ...'Даниела' като ергенката, коята чете писмото снигне до '..каня теб'
А може и писмо да няма , просто Даниела да се оправя и да тръгва.

# 172
Мартин е вече безинтересен. Винаги избира Даниела. Виктор замени Бранимира с Любомира.
Виктор не е много по- интересен, ох избраха да вкарат най- противните момичета, те изобщо нямат шанс с ергените

# 173
Усещам, че хуморът на Шрековица ще разтопи леда в сърцето на Васил. Сладка двойка ще са. Противоположности

# 174
Добавих новите девойки към първа страница. Ако някой им знае зодиите, да казва.
Алекса си я беше казвала покрай Къщата на инфлуенсърите, но не помня.

# 175
Алекса каза преди малко, че е Телец.

# 176
Анета е хубаво момиче, но леко ми простее и е инфантилна с тоя розов замък.

# 177
Алекса ми е много гнусна, май заради татуировките . Шрековица е инфантилна и лудичка , но поне е смешна и е симпатяга визуално .

# 178
Васил ми е мега фалшив, изглежда страшно прикрит

# 179
Анета за Васил : ,, Той е потенциален строител…” 😬😬😬😬

Общи условия

Активация на акаунт