🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 832
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 285
Само до се вмъкна с въпросче. Маги бившата приятелка/ възлюбена  на Слави Трифонов ли е ?
Да

# 286
Оставам с впечатлението, че Васил очаква жената да върши цялата домакинска работа, но не го казва директно. Rolling Eyes
Да, като мия чинии се чувствам най-женствена. Не знам за вас. Grinning Grinning

# 287
Ехее супер, Васко се усети Simple Smile не се огъна под напрежението да дава рози от учтивост

И двете са красиви, но ........
"здрасти страх ме е от трупове" ме изгуби

# 288
Анета е нормално момиче, просто е малко с манталитет от дълбоката провинция и е малка. Ще порасне и ще се оправи. На мен ми хареса.

# 289
  • София
Този епизод е скукаааа.
Кринджава седянка на тема сексове.
Масаж и Тантра, ама нещо не успяха героите да се гмурнат.
Виксата се чуди и мае, как може да е по гъвкав от Любсата.
Роси се усетила, че е сбъркала в изборът на Завалиите. Ама май ще е късно е  либе за китка.
Офффф отново с тези енергиии. Ама защо продължават да вкарват нови хора. Тогава искам да вкарат Габи художничката.
Алекса само говори така..........

# 290
Само до се вмъкна с въпросче. Маги бившата приятелка/ възлюбена  на Слави Трифонов ли е ?
Много отдавна. Разделили са се преди повече от 20 години.  
Скрит текст:

# 291
Тези с мъжката и женската енергия тотално пропускат факта, че живеем в общество, в което не можем да оцелеем без пари.
Ако всички получавахме някакъв гарантиран доход от страната нямаше да имам проблем някои жени да си седят в женската енергия и да не работят, но при тези икономически обстоятелства, тази уредба е буквално опасна за живота. Не можеш да зависиш от някой друг. Може да стане зъл след като родиш. Може просто да умре.

Да не говорим, че в нашето общество (за съжаление) работата в дома и с децата просто не е уважавана. А жените и те са хора, които си имат гордост и имат нужда да се чувстват оценени в общността си.

Оф, просто ми писна от тези идеалистични, романтични п.иказки за енергии, тотално отрязани от реалността, в която живеем.

# 292
  • София
Тази вечер ме загубиха, добре че сте вие да правите шоуто. Да разбирам ли, че няма нужда да се хабя да връщам?

# 293
Боса, бременна и до печката е идеала за жена на Васко. И той в кофата.

# 294
Васил бърза да ходи да им разказва на двамата лешпери, подмазвач! А те не могат да го дишат

# 295
Всички пукнахме от скука и тези в екрана и тези пред него...

# 296
Правилно Виктор каза,че обича да изтезава (или поне аз го разбрах така)-и аз съм от потърпевшите.Едвам го трая.Вече съм от отбора на мазохистите-стоически понасям този мегаскучен епизод.

# 297
  • here and now
Боса, бременна и до печката е идеала за жена на Васко. И той в кофата.
Според мен се опита да ги разкара, но не му се получи.

# 298
Офф да, бе, Маги, много по-яко беше като не можехме да гласуваме, да притежаваме имоти, да ходим в уни и да практикуваме медицина и право. Много добре си беше българката като мъкнеше бъклици и кобилици по цял ден и белеше платно в реката. Когато не е на къра. Женственост ли бе, че да я опишеш. По цял ден пееш и се гласиш за мъжествения мъж.

Тези жени наистина ли си вярват и възможно ли е толкова да не си познават историята? У нас не го е имало бумърския филм със степфордските съпруги с колосаните роклички и предградията. Трите семейства стара буржоазия от големите градове не се броят.

# 299
В тоя епизод всички ме дразнят. И не виждам изгледи да ми станат по-интересни.

Общи условия

Активация на акаунт