🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 624
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 630
Ами аз я питам,този бившия продължава ли да я издържа като не е мухльо(че тя с такива не ходи)?

# 631
Едвам изгледах последния епизод, направо се изтощих. Нищо интересно, но нека Фиона поостане, понеже внася смут във вече установените женски енергии в Шри Ланка. Също не искам да чувам повече думата енергия в близките 6 месеца, ако може, ама надали. Като гледам и някои от участничките вече не могат да чуват думата.

И накрая - накарахте ме и аз да позяпам инстаграми.

По скалата на участничките вътре - Ива си е поживяла най-добре, но вероятно по-голямата част от нещата са били прибрани обратно, особено ако съпругът е бил арабин; там, ако се развеждаш, грабваш каквото можеш или предварително го пращаш другаде и после започваш процедури за развод.

Зяпах и аз Бъркините и Келитата и сега и аз да се изкажа
Скрит текст:

Последният Бъркин е най-вероятно фалшив, има много несъотвествия с реалните модели, двуцветен Бъркин отново предполага много, много стабилна история на покупки от сорта на стотици хиляди и персоналът на магазина наистина да те харесва. В Париж са най-дащни на такава тема, но пак ме съмнява. Кели Малахит, с който се е снимала е от някой препродавач на втора употреба луксозни стоки, който много не гледа какво продава или е пуснал чантата на сравнително ниска цена.  Структурата на чантате е развалена, а като цяло това е най-големият зор на Ермес (тук не говорим за Джейн Бъркин, която ползва чантите им като кошница, в днешно време няма кой знае колко такива купувачи, особено сред новобогаташи и такива, които използват марката като някакво доказателство за лукс, сред сегашните позлватели на Ермес говорим за фанатично съхраняване в калъфи, стикерите не се отлепят от металните елементи, чантите си ходят на Ермес Спа и т.н.). Кожата и металните части също изглеждат изтощени. В по-елитните магазини за втора употреба не обичат да се занимават с вече "наранени" чанти, дори ще търсят предпазни стикери и ако видят лоша структура, цената много пада.

Повечето момичета си носят фалшификати като цяло или неща, закупени от бивши, иначе нямаше да си качват подарените маратонки в инстаграм. Ако реално това ти е животът, ще гледаш на всички такива предмети като на нормално събитие.

# 632
Вероятно това с марките е за да не се прави реклама, да. Може би надцених участничките в далновидността им 😀
Но пък - снощи Роси се появи с Картие-то, Ива се размотава с Hermes Oran, Даниела с Chopard…. Интересно на какъв принцип се допускат. Не че такива марки имат нужда да ги рекламират в бг Ергенът, но да…
Ако участничките бяха фенки на quiet luxury, щяха да си носят дрешките без да му мислят…. Ама в техните среди този стил май не е много на почит. 😀
Според мен на принципа, че ако продуцентът разпознае марката, не я допускат. 😁

# 633
На мен пък само Даниела и малко може би Мартина ми правят впечатление с гардероб. Другите - Любомира, Силвия, Ивет, Ферай, Адриана, Косара - винаги ми изглеждат с евтин текстил от Тему, в което няма нищо лошо, разбира се.

# 634
За Ива си мисля, че най-вероятно носи това, което продава в бутика си… Има логика, защо иначе е влязла - за хубавите очи на Мартин? 😁

# 635
7Vivi7, двуцветния Бъркин не го видях…. Може ли снимка, че ми стана интересно?  Освен Kelly Malachite, другият Ермес, който забелязах в профила й е този, ама той изглежда едноцветен…
Скрит текст:
Едит - видях го. И да, наистина изглежда фалшив 😀

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 18:18 от Lorrain

# 636
Ива доста си обработва снимките в инстаграм. На тях изглежда много важна и отракана, но в предаването е супер тиха и незабележима. Не ми харесва, че все ходи прегърбена и е доста мудна и отпусната, но пък от друга страна излъчва спокойствие. Честно казано тя ми изглежда като тия момичета дето живеят в инстаграм, а на живо нищо особено.

# 637
На Ива бащата също има връзка с арабския свят и може би има бизнес там, или работи за арабска компания, защото го има в интаграма ѝ и такива асоциации ми навява. Има една семейна снимка и до Ива има млад мъж, не знам какъв ѝ е.

# 638
Много ме кефи тази снимка. Аудито, Шанелчето и тениска с надпис “Пазарджик е супер як”. 😁

# 639
Като сложим настрана мъжа на Ива, според мен и баща й е някакъв местен бизнесмен и може би си е свикнала да живее нашироко и отпреди да се омъжи. Иначе, и на мен както на DiaMia, бащата ми дава вайб като да има вземане-даване с арабския свят 😀

# 640
Ако това е Ива, като брюнетка е страхотна!
Търсих й инстаграма, но не го намирам, дайте го, моля!
Но попаднах на коментар за Даниела, заради нонстоп каканиженето й за енергии й викат Данка Енергото! 😆

# 641
Ако това е Ива, като брюнетка е страхотна!
Търсих й инстаграма, но не го намирам, дайте го, моля!
https://www.instagram.com/itsivkostov/?api=1&hl=bg

# 642
Пуснах клипа,но истина не научих.Някакво хлапе ми обяснява ,че Данка имала дългове и работела в сивия сектор и защо никой от нейните предполагаеми немухловци не ѝ е платил запорите.До тези заключения ние тук отдавана сме достигнали.Реших,че я познава лично и знае нещо "от кухнята" пък то размишления някакви.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 18:38 от *Амбър*

# 643
Новите 2 момичета ще внесат някакво разнообразие в лагера.Останалите момичета видимо се притесниха - Косара, като чу, че идват за Васил, Мартина - за Мартин, даже Росето се притесни за Васил, който си мисли, че ще и даде роза, защото Виктор не я забелязал и този път.
Васил не харесва новите, но те пък го харесват. Анна Мария пак голяма разбирачка, знаела защо ергените на са ги харесвали в СФ!? Мартина пък покани русата в нейната стая да спи?!
А психоложката? -- какви бяха тия недодялани лекции за мъжката енергия и за женската? И сексуалния привкус на въпросчетата и, спекоха половината момичета.

# 644
7Vivi7, двуцветния Бъркин не го видях…. Може ли снимка, че ми стана интересно?  Освен Kelly Malachite, другият Ермес, който забелязах в профила й е този, ама той изглежда едноцветен…
Скрит текст:
Едит - видях го. И да, наистина изглежда фалшив 😀

Ох, радвам се, че тъкмо четях темата как се качва картинка във форума. Не съм го правила досега и вече бях почнала с извиненията, ако не ми се получи, и обясненията, че снимката е от 8-ми март. Grin

Общи условия

Активация на акаунт