🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 480
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 660
Простете за моя въпрос, ама ако слуЕчайно си намеря мъж, който да ми дава 50-60 000лв на месец, за какво бих ги похарчила?  Само не ми се подигравайте, че и без това ме е срам от тази ми скромност.
Имоти. След 5 години връзка имаш 10-на жилища, които даваш под наем, биеш шута на мъжа и вече не се притесняваш кой ще те издържа. 😁
Да бе да. Ще ги ипотекира, ще похарчи парите и пак ще е на червено и пак ще търси нов милионер...
Кой пък ще запише на нейно един, че камо ли 10 имота ?!

# 661
  • ВАРНА
За съжаление сезона е доста скучен за разлика от коментаторската тема.

# 662
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
50-60K за стандарта на бръмчалките (дори тези в България) не е някаква ненормална сума.
Една чанта, 3-4 роклички, една почивка, едно колиенце, ресторантчета/барове, да им наместят екстеншъните/да ги боядисат, да минат през салона за маникюр 2 пъти месечно, едно филърче  + наема в топ луксозен апартамент и ето ти 50 бона бързо изхарчени..

На мен Ива не ми е Уау хубавица,но е симпатяга. Аз си мисля,че има много руско в нея,но не са го споменали.
Щом е живяла в Дубай 5г нали се усещате,че това момиче е отгледано в изобилие. Нито семейството й,нито мъжа й са случайни хорица от панелка в Перник.

Аз пак имам ангажименти и ще гледам на запис. Нямам време за нищо!

# 663
Ее, какво толкова им направи Анита, че така й се подиграват?! Тоя розов замък си е някаква нейна шега, тия вече... Иначе на Данка шегите минават.

Опаа, Виктор остана с три момичета, ами хак да му е! Пък и за Любомира не бил много сигурен, можело Анита да се окаже неговия човек.

# 664
Росица гледа, като отровена с гъби.

# 665
Виксата само с 3 мацки в отбора си  Laughing

# 666
Любомира: " Ти колко жени си масажирал, бе?!"

# 667
Росица гледа, като отровена с гъби.
Така се и държи. Много ме е яд за нея ,при толкова обещаващо начало все повече ми отива към минуса

# 668
Здравейте дами и господа:purple_heart:Flowers Hibiscus една сълза за ВИКТОР дано да победи малкия:pushpin:Hands Pray

# 669
Виктор се спихна като спукана гума на колело...

# 670
Роси сгреши! Безсмислено отказа роза на Васил..

# 671
За съжаление на Виктор разбираемо е защо толкова малко момичета го подкрепят…Абсолютно разбирам защо останалите момичета са се насочили към Васил

# 672
  • София
Стана ми жал за Виктор.
 И за Синтия, само на нейния рожден ден организацията беше нулева.

# 673
  • България
Бих им казала: "Млъкнете, кокошки!"

# 674
Бранимира направо е симпатична на фона на всички!

Общи условия

Активация на акаунт