🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 293
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 975
Тези жени живеят в 19 век. Ако Виктор “толерирал” такова поведние… Какво поведение? Той има право да излиза с всяка, защо те да нямат? Клаудия явно е от жените, които ще чакат до котлона, докато мъжът им прави каквото и с който си иска.

# 976
Мартин какво даде на Косара?

# 977
АМ е много подмолно същество..
А тя какво направи за да я води Мартин на срещи..
Голям зор да наклепат Росица всички...

е, как, орева всичко седмици наред за 1 шоколад 😁 тия неща Даниела поне лукаво ги умее, още на следващата среща сигурно ще я водят на шопинг. АМ сипва на всеки, защото и тя е в много неизгодно положение и това ѝ е coping mechanism. Успех да се изкара от френдзоната

# 978
Някой не писа ли нещо от кухнята, че на Анета ѝ мърда центровката? Затова не я ще Марто.

# 979
Аз тея 50-60хил щях да си ги държа в сметката и да им се радвам, без да ги харча Grinning .. простите неща от живота.

А от следващия месец за кво ще ги похарчиш? То не са еднократни, а ЕЖЕМЕСЕЧНИ. Ядене и пиене по баровски кръчми, спа, екскурзии - ясни. Ма палта кашмирени и парфюми, герданчета и гривни всеки месец....Бе зор работа ви казвам. Направо искам Данчето да ме светне, че не мога спа тая нощ.....

# 980
Айдеее, заапаха се Мартин и Васил.

# 981
Някой не писа ли нещо от кухнята, че на Анета ѝ мърда центровката? Затова не я ще Марто.
Определено не е на център, но поне се получава забавно.

# 982
Айде, утре по- интересно да е!

# 983
Силвия да си ходи вече.

# 984
Чудя се Силвия или Даниела ми е по-противна. Хили се като пача и се чуди кой да изклюкари и да натопи. Дори меркантилницата олеква пред тая… не знам как да я нарека. Бившия и се е отървал.

# 985
Айдеее, заапаха се Мартин и Васил.
Да се апат, най-накрая да живне това предаване. Аман от скучни срещи на дивана.

# 986
Мартин трябва да го изпидуркат. Нещо е объркал в кое предаване се намира Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 22:34 от zon

# 987
  • here and now
Аз тея 50-60хил щях да си ги държа в сметката и да им се радвам, без да ги харча Grinning .. простите неща от живота.

А от следващия месец за кво ще ги похарчиш? То не са еднократни, а ЕЖЕМЕСЕЧНИ. Ядене и пиене по баровски кръчми, спа, екскурзии - ясни. Ма палта кашмирени и парфюми, герданчета и гривни всеки месец....Бе зор работа ви казвам. Направо искам Данчето да ме светне, че не мога спа тая нощ.....
Сменяш колите.... според бюджета...
Като гледам промото за утре, май няма да остане несготвен участник в това предаване.

# 988
  • ВАРНА
Най-неприятна ми е Ана-Мария следвана от Силвия,като първата още в началото се предложи за доносник,а втората стана.

# 989
  • София
В седмицата има един интересен епизод и това е този в четвъртък. Промото не беше никак лошо, дано да се вземат правилните решения.

Най-неприятна ми е Ана-Мария следвана от Силвия,като първата още в началото се предложи за доносник,а втората стана.
Ана Мария има повече капацитет според мен от някои други в къщата.

Силвия доста се излага, грам не ѝ отива на годините, но явно си се забавлява и грам не ѝ пука.

Общи условия

Активация на акаунт