🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 638
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 380
Виктор хихика, когато Васил каза - нека аз кажа първи, за да се отпуснете. Е, как няма да му се дразни?!

А и как се смееше като идиот, когато Ферай говореше. Ок, не си съгласен с това, което казва, не ти харесва, ама дръж се като зрял мъж, не като 14 годишно хлапе. Изключително много ми падна в очите.

# 1 381
Виктор ми харесва как разсъждава и ми е най-красив сред ергените. Васил ме издразни как го прекъсна и го изгледа с неприязън.

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 20:43 от SHE_IS

# 1 382
Васил не беше груб. Даже много дълго изтърпя нелепия Виктор. Мартин за пореден път си показа дребната кръчмарска душа. Просто си търсеше повод да се заяде с Васил и сега го намери.
Ще очаквам при евентуален разговор на висок тон - Васил рязко да влезе в мъжката си енергия Trollface

# 1 383
Даниела си е наизустила книгата, но има много приятен глас. Ферай ми е сладка визуално .
Адриана има “енергия” на лелка .

# 1 384
Ето - Даниела каза, че Васил е държал много добра, мъжка позиция. Нито дума, че е бил груб, неприятен и пр.

# 1 385
Съмнявам се да е бил нараняван от такива. Те не биха го погледнали.

Той би се засегнал и от малко, не е нужно да има връзка. Ето, дори го наранява като в чужда връзка има динамика, която не му е по вкуса.

Възможно е подобна жена да е разбила брака на родителите му и да го таи в себе си като гняв ...

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 21:04 от Poutine

# 1 386
  • България
Васил взе да се показва като най-токсичният ерген до тук.

# 1 387
Даниела към Мартин:
Ама ти преди мен не си имал духовна връзка

Бившите на Мартин: по-образовани от Даниела, по-красиви от Даниела, по-одухотворени от Даниела, а някои даже майки на децата му
Скрит текст:

# 1 388
Виктор според мен си дава сметка , че не е алфа мъж и тн , за какъвто говори Даниела и го приема лично . По принцип мъж със самочувствие и възможности знае , че освен пари може да предложи и друго на една жена , комплексарите се притесняват , че ги използват за пари.

# 1 389
Бранито със Сигарка ли я видях...май подръпват тоя сИзон..м

на сцената с Ферай, преди 3-4 епизода, когато се тросна, че не може да се вреди при Васил в имението на бара - Ферай като се качи по стълбите, Бранимира и Любомира си пафкаха Simple Smile

и аз до скоро се чудех те там не пушат ли, но май се оказа целенасочено от продукцията да не дават пушене, ОСВЕН ако не е в много критична ситуация, която трябва да пуснат

# 1 390
Аз не знам защо Даниела си мисли, че е духовна. В такъв тежък материалист като нея няма нищо духовно.

# 1 391
Виктор ми харесва как разсъждава и ми е най-красив сред ергените.
Тук съм сто процента на страната на Вики. Пък Васил се оказа голям цървул. Да взима там Косара. Идеална му е.

# 1 392
Васил иска да го играе стабилен мъж, иска да си е в мъжката енергия. Joy Но ми се струва, че е въздух под налягане като Данчето с нейната женска енергия, където не може да врътне един омлет.

# 1 393
Нито един от тях не беше искрен, освен Виктор и мъничко Мартина. Всеки говореше, както се очаква, даваха "правилните" отговори, включително Васил.
Много ми е интересна реакцията му на нападките на Мартин и усещам, че ще ми бъде супер важна за формиране на по-задълбочена оценка за него. Само да не почне да шикалкави като мишок, че много ще ми падне в очите. В конфликтна ситуация много им лъсват характерите на мъжете.

# 1 394
Даниела към Мартин:
Ама ти преди мен не си имал духовна връзка

Бившите на Мартин: по-образовани от Даниела, по-красиви от Даниела, по-одухотворени от Даниела, а някои даже майки на децата му
Кои са тези образовани и одухотворени бивши на Мартин? Йоана не е нито едно от двете, нито Емануела, нито пък онова чернокосо кифле, което също е на 20 и малко. Единствено може би Гергана и дори за нея не съм сигурна дали е образована. Но е красива, факт.

Общи условия

Активация на акаунт