🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 126 351
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 500
Силвия е аут.

# 1 501
Хареса ми, че Мартин защити Виктор. Напълно прав беше, че Васил се държа неуважително към него пред момичетата. Опита се да го изложи и дискредитира, като демонстрира превъзходство и снизхождение.
Определено Марто има червена точка от мен, а на Васил пиша тлъста черна.
И извинението му после беше доста куцо. Има претенции, че притежава емоционална интелигентност, но има още върху какво да поработи. Иначе да - понаучил е кога какво се очаква да каже, както и че жените обичат мъжете да слушат внимателно и да обръщат внимание на дребните неща и детайлите. За това получава плюс.

Според мен Васил му отвърна така грубо, просто защото го видя, че докато се изказва, Виктор или се подхилкваше като момиченце или правеше някакви физиономии, което в още по-грозно.
Естествено! Ако някой ми се хили подигравателно, докато говоря, няма да му върна ли?!

# 1 502
Вики, защо, кака? Защо, кака, си такова смотатинко!? Направо ме боли като гледам.

# 1 503
Полудявам и аз към хора, които прекъсват.

Васил е наистина мъж на място, със завидно самочувствие. Засега непоклатим,

Много лошо впечатление ми направиха и Мартин и Виктор. При обясненията на Васил уж ги приеха, а после на синхроните - друга песен пеят. Лицемерно, а особено за Мартин, който претендира да е директени честен, има голямо противиречие между думи и дела.

А на Мартин как му стрекат очите, когато е нервен и обмисля хоодовете си. Също като в Игри на волята. Лисица и хиена в едно.

# 1 504
  • някъде другаде
Силвия плаче , страх я е да не свърши  почивката.

# 1 505
Леле какви  са тези тайни целувки, от муха правят слон

# 1 506
Голяма драма стана , не знаела какво е говорила 🤣

# 1 507
Абсолютно ми хареса Вико днес как разсъждава на играта с въпросите. Изобщо смятам, че проблемът му идва от камерите и момите. Иначе момчето си има ценности, има душевност. Съвсем адекватно ѝ каза на "писателката", че мъжът е и човек, не е робот който трябва да е на педал нон стоп. Ще му се случи да не е на върха и тук е ролята на половинката да го подкрепи.. " в добро и зло.." едно време какво обети се даваха и какви ценности имаше. А сега тези двете меркантилки директно заявяват "не те бива, не носиш мангизи - вън". И този ръб Васо седнал като някой дерибей им приглася. Лика прилика като мироглед с Дана - използвачи.
Тази жена как ѝ дадат думата започва едни дитирамби с монотонният си глас. Всичко ме дразни вече в нея, изтъкана е от фалш.И когато говореше уж за приятелката, според мен говореше на Марто и неговата ситуация с Емануела. Проучила е нещата и е подготвена лисицата.
Марто, моля те отвори си очите!

# 1 508
ако го обичаш,ще му помогнеш да изплува ,но за това се иска чувства,култура,умения и разбиране другото е сметка и вятър ...такива жени,които изоставят любимите си мъже за една депресия са долни сметкаджийки и курви в душите си...
Познавам такива двойки - често депресираният ОТКАЗВА да се лекува и си стои в депресия, губи работа, после по цял ден гледа телевизия и реве. Колкото и грубо да звучи, такова нещо се търпи само до известен момент. После положението става “Или се лекуваш, или си тръгвам”. Съжалявам.

# 1 509
Най- интересното в този сезон е монтажа на 'в следващия епизод ще видите' Sweat Smile

# 1 510
Мартин момичетата тук са идиотки и ако аз или Силвия не им кажем, че съм целувал Даниела, те няма да разбератSweat Smile

# 1 511
И за мъжа важи същото , всеки е свободен да си тръгне , ако партньорът му не иска да му се помогне , защото има такива случаи , любовта не е чудодейна и не е единствено условие , за да са щастливи хората .

# 1 512
ако го обичаш,ще му помогнеш да изплува ,но за това се иска чувства,култура,умения и разбиране другото е сметка и вятър ...такива жени,които изоставят любимите си мъже за една депресия са долни сметкаджийки и курви в душите си...
Познавам такива двойки - често депресираният ОТКАЗВА да се лекува и си стои в депресия, губи работа, после по цял ден гледа телевизия и реве. Колкото и грубо да звучи, такова нещо се търпи само до известен момент. После положението става “Или се лекуваш, или си тръгвам”. Съжалявам.

Така е, но аз отново казвам, не това се визираше в разговора. В разговора се слагаха някакви срокове, месеци. Освен това се говореше за мъжественост, за това мъжът да продължава да носи вкъщи както винаги. А иначе, има и нелечими заболявания независимо от това, че се лекуват. Свалям шапка на хората, които се борят за любовта си дори и да знаят, че нещата в това отношение са необратими и болестта в крайна сметка ще вземе своята жертва.

# 1 513
Колко различно стои черният цвят на косата на Ивет и Алекса… На Алекса определено ѝ отива.

# 1 514
  • Street of Dreams
Даниела отговаряше много зряло на въпросите, даде заявка, че не прави номера, не си играе игри и ако има проблем, ще седнат да поговорят и по-скоро ще се разделят, преди да му изневери или изобщо да погледне друг. До тук добре, но за онова със слабите моменти остави впечатление, че няма никаква толерантност и той трябва да е силен ЗАРАДИ НЕЯ. ВИНАГИ. Има много начини да подкрепиш мъжа си по женски, без да теябва да ставаш мъжа във връзката и да опъваш вместо него. И най-силният мъж има нужда от нежност, топлина и близост в трудни моменти. Стига да не влиза от дупка в дупка разбира се (Виктор така си го представям).
А иначе е вярно, че силните мъже хич не обичат жените им да им съчувстват и да ги подкрепят видимо - направо полудяват. Трябва да се прави много тънко, за да не засегнеш прословутото им мъжество Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт