🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 463
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 725
  • София
Силвия е жалка, дано скоро да си тръгне.
Васил има за цел да опази имиджа си, да не се изложи и да стане обект на подигравки. Самото влизане в този формат прави задачата му трудна, но, харесван или не, все още не се е превърнал в посмешище.
Виктор... изтъкан от несигурност, травми и комплекси, същевременно егоцентричен.
За Мартин е важно да бъде значим и да подклажда самочувствието си.  Даниела също действа по план, а и интересите им да бъдат главните герои съвпадат.
Жалко, че рядко показват Синтия. Мисля, че ще ми допадне.
Косара излъчва една леност, отпуснатост, присъща за средната възраст, която се проявява и в говора, и в диалекта,  и в меките извивки на тялото, и в многозначителното 'мхм', с което прикрива липсата на адекватни реплики.

# 1 726
Харесването ми към Анета започна и приключи тази вечер. Вече имам алергия към думата с буквата “е”.

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 01:33 от Lilly_85

# 1 727
Сериозно ли цял епизод ще ни занимават с пазаруването за Кралицата и кокошките как ще го обсъждат?! Цялата история около Даниела и Мартин толкова ми е скучна...и на колко вече срещи вместо да си говорят за тях си и да се опознават (на дълбоко!), пак за Даниела се завърта разговорът.  В едно е прав Мартин- ще се разбере след няколко месеца. Ами, айде вземайте се и си отивайте, какво ще ни занимавате до лятото...Виктор и неговите три актриси, и там същата история, че и те за Мартин всичките се загрижили. Как пък Виктор не се замисли, как остана само с три фенки от раз. Там само мъжката гордост му беше поразклатена от новият Батко...И той да се взема там с Любомира и хайде към БГ! Да остават Васко с неговия харем, той поне добре играе ролята на ерген. Сигурна съм, че добре е бил брифиран преди да влезе, но добре го отиграва...Някак си, уж е най- естествен тоз сезон, обаче мен не ме напуска усещането, че основните линии са един голям фалш...

# 1 728
Като гледам капацитета на Косара, малко ми е под въпрос, колко руски е научила в Казахстан за няколкото месеца пребиваване там, предвид, че е напълно чужд за нейното поколение.

# 1 729
Дами, някоя от вас иска ли да ме води на шопинг? В замяна на това ще получите присъствието ми в темата. 😁

# 1 730
Не знам дали някой го е публикувал 😃 от тредс

# 1 731
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
"Да захапИте"? Ама тя както говори, така и пише. Вярно е много специална. Joy

# 1 732
Като чух в промото как имала Даниела своите женски нужди и ми прозвуча като да си е свършила дамските превръзки и трябва спешно да си купува. 😀

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 03:37 от @NoName

# 1 733
За всички сезони до сега най-достойна се оказа Шрековица - влезе, подигра се на повярвалия си Мартин, върна му розата за завършек и си тръгна с гордо вдигната глава. Евала, маце!
Чак пък! Просто щеше да стане смешна след всичко, което надрънка, ако беше приела.
Цялата  пасмина там дрънкат  щуротии и са долнопробен сеир , но стоят и си мислят , че  трупат имидж и разпознаваемост . Анета с един ход ги отвя.

# 1 734
Ах, Роси не спира да си вкарва автоголове. Никакъв усет няма с мъжете, първоначално предизвиква интерес, но не успява да го задържи. Първо отказа роза на Васко напълно безмислено, бързо осъзна какво е сътворила и хукна да поправя грешката със секси репликата -" е, да се захващаме за работа". След това при комплимент от негова страна, че прилича на Зендая, вместо да се усмихне и да използва момента да завърже разговор, тя с тийн еуфория привиква Ивет за свидетел.

Очаквано Васил междувременно се преориентира. Колкото и да не ми се иска, Козара си плете кошницата и току виж се оказала неговата фаворитка.

# 1 735
А, и между другото, какво стана с Малдивите и Косара? Ето, тва е точно история като за Бат Васко- екзотична романтика! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 736
Не знам дали някой го е публикувал 😃 от тредс
Всъщност, аз качих снимката в тредс 😀

# 1 737
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не разбирам какво иска да каже. Че си е махнала силикона преди 6м ли?

"Да захапИте"? Ама тя както говори, така и пише. Вярно е много специална. Joy

Ами не си права. Ако пише така,както говори,би било " Захапити" Laughing

# 1 738
# 1 739
И аз не я разбирам тази Косара, ама хич, нито какво говори, нито какво пише.

Общи условия

Активация на акаунт