🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 128 862
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 920
Даниела я виждам след някоя друга годинка да стане "брокерка" в Дубай или Монако.

# 1 921
Бе на мен и Васко ми изпростя с тия енергии и готвене.

# 1 922
  • София
Бе на мен и Васко ми изпростя с тия енергии и готвене.
Бат Васко е нагаждач - на всяка жена обяснява колко е съгласен с нея и сътоветно те му обясняват колко много общо имат с него. В това отношение ми е 1:1 с Алек - той е идеален за всички и всички са идеални за него.

# 1 923
Васил и Косара си отиват. И двамата едни флегматични. Мен той ме приспива. Тя, ако не беше дразнещото мякане, също щеше, но то ме държи будна и с изострени сетива.

# 1 924
Пише се много, че Мартин бил в ИВ и в ИГ това едно и също предаване ли е или са две отделни?

Ма и като стана същите хора пишат, пък то е през нощта тогава при вас.
Че нали ти си в Азия, не ние, там като е 21:00 ние тук в 16:00 ли да лягаме? Grinning

# 1 925
Даниела я виждам след някоя друга годинка да стане "брокерка" в Дубай или Монако.

И там няма да ѝ е много лесно, там брокерките от нейния стил са между 20 и 30-годишни, другите са вече на по-ръководни позиции и са си опекли нещата.

# 1 926
Пише се много, че Мартин бил в ИВ и в ИГ това едно и също предаване ли е или са две отделни?

Ма и като стана същите хора пишат, пък то е през нощта тогава при вас.
Че нали ти си в Азия, не ние, там като е 21:00 ние тук в 16:00 ли да лягаме? Grinning
ИВ = Игри на волята
ИГ = Инстаграм

# 1 927
  • София
Това, което ме дразни сериозно в Даниела (външният вид е едно на ръка, визията й е страховите), че "вдъхновява" млади момичета (Ферай е пример) да се държат по този начин - ако ме искаш в живота си, ще плащаш. Под колкото и красиви думи да сложим тази проста политика, си остава начина на живот на най-обикновена прости...утка (компаньонка). Съжалявам, ако някой се засегне персонално от това, но не се сещам за друга професия, при която мъжът плаща за присъствието и нежноста/целувките на една "дама".

# 1 928
Даниела, оправяйки багажа си за Шри Ланка:
- Ще взема да метна в куфара само 3 - 4 дрешки, пък там ще завъртя някой от ергените, та да ми накупи нови. Хем няма да мъкна пълни куфари, хем ще тествам книгата дали наистина работи или само им взимам парите на тия шматки, дето я купуват Joy

Че нали точно Даниела и Мартина се били договорили с продукцията за допълнителен куфар. Някоя от отпадналите участнички го беше споменала в Надкаст, но не помня коя.
Какво е слагала в тия куфари, книги ли.. ? Joy

# 1 929
Момичета, Марти парти го е страх от Васко жабата. Затова като женичка злобее и го чака да вдиша на криво, че да го "зачеркне" от приятели. Грам не му дреме за ВЕктор. Това е маскарад, оправдание и балшой театър. Шмешко е 🤭

# 1 930
Мартин видя втора "алфа" ,уплаши се да не вземе някоя , да го изложи публично като прелети в другия кокошкарник. А и фенките му отвън , със сигурност ще намалеят , та побърза да захапе Васко , уж в защита на Виктор. Като знам колко коварен е Мартин от ИВ и как размяташе и ползваше за боксова круша бедния Мастагарков , нищо чудно и тук да има сблъсък. Мастагарков , обаче беше същия , като Виктор -хубавец зодия Риби и онзи , го размаза. Надявам се Васко да даде добър отпор. За Васето съм , зс сега , въпреки тъпия му избор на жена.

# 1 931
Васко Жабата е право в десятката. Joy

# 1 932
Аз пък не разбирам на Мартин защо му е този кокошарник като той излиза само с Даниела вече и е заявил вечна вярност към нея. Другите обожателки за какво са в предаването? Супер скучно стана. И Мартин започна да скача на момичетата от отбора на Васил и да им търси сметка, да търси сметка на Васил защо бил засякъл Виктор и въобще да се занимава с неща, които не са негова работа. Изживява се там като последна инстанция и само някоя да му възрази, веднага с гадна усмивчица споменава церемонията на розата....демек внимавай в картинката.

# 1 933
Мастагарков е страшно красив , предлагали са му и е отказвал.

# 1 934
Ех, Виктор, Мастагарков и Мартин, ей тогава нямаше да трябват и момичета. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт