🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 717
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 965
Подигра се на Мартин , след като я поряза в София . Много достойно поведение , нямам думи .😀

# 1 966
Дъщерите на Мартин единствените хора, които следват от Ергенът са Виктор, Ана Мария и Косара. Накарах племенницата ми да им разгледа профилите, защото имат общи познати и се познават малко

# 1 967
Дъщерите на Мартин единствените хора, които следват от Ергенът са Виктор, Ана Мария и Косара. Накарах племенницата ми да им разгледа профилите, защото имат общи познати и се познават малко
Все връзкари там..

# 1 968
Смятам,че с Ана наистина си допадат.Но ако (както си мислим)Данка е подпирана от продукцията и е избрана за главна героиня няма как да се случи нещо(по този повод смятам,че и ѝ се връзва на всичко на Данка).Той харесва ума ѝ,а тя на него всичко му харесва- личи ѝ.Косара визуално го привлича,но мисля че и да му се вържеше и тук и в реала би умрял от скука с нея.Тя е толкова съсредоточена в своята "уникалност" ,че забравя да живее,смее и да се държи като млад човек.А с Вико ще бъдат приятели.Вече са,нали са  ги виждали заедно.

# 1 969
  • here and now
Подигра се на Мартин , след като я поряза в София . Много достойно поведение , нямам думи .😀
И в София и в Шри Ланка си беше на същото мнение. Не се наведе за няколко дни почивка.
А Мартин на никого не се подиграва?

# 1 970
  • Street of Dreams
Ферай е много по-добре под влияние на Даниела, отколкото под влияние на Мартин. С него беше никоя, смачкана, безгласна. Сега поне доби малко самочувствие и сякаш за пръв път й хрумна тя да изисква нещо, а не само да е добричка и да се надява да я вземат или да не я изгонят.
А Мартин има нужда от жена, която да го държи на късата каишка, с която два пъти ще помисли дали да направи някоя глупост и ще мисли накъде върви живота му. Жена, която да изисква и по този начин опъва потенциала му като ластик. (Дано не го скъса само, че Даниела отсега тества границите.) Първоначалната ми теза беше, че животът на Мартин е станал прекалено лесен и пред него е само деградацията. Или такава жена.
Коментирахте му ръцете назад - за мен те са най-красивото в него.

# 1 971
Момичета, преди малко бях в ресторантче заедно с Клаудия и Синтия. 🙂 Седяхме с колеги и хоп, след малко - двечките влязоха. Синтия си я представях по-висока и снажна, на един ръст са й двете, слабички, нежни, ако не се бях загледала - ученички! Супер малки са на живо, чак се сепнах. Дечица.

# 1 972
Супер, да станеш толкова успял, че нищо друго да не те впечатлени и озапти освен една Даниела и впечатляващите й дългове, там ще падне яка игра с него, няма да му е и минута скучно на човека. От друга страна колко удобно и благородно е да помогнеш на жената до теб, колко са едни 150 халки, доста ще му се вдигне егото и самоуважението.
Като цяло всеки печели в този формат.
Ана Мария много ме кефи как го гледа и го бройка, и същевременно се потапя в него, тя му е абсолютната сродна душа, и на двамата бащите май са големи играчи, имат много опит и нямат никакво доверие в хората точно от този им опит или видяното покрай близките. Винаги биха изгорили един не толкова наранен и опитен човек като тях, нои заедно нз как биха се разбирали.
Козара вече ми е Косатка след  вчерашното мятане на задни части, това трябваше да бъде секси ли как се води тва мятане като на Гери Никол Simple Smile

# 1 973
  • София
Ама Мария и Мартин много си пасват, дано са станали приятели, за връзка - има привличане само от едната страна и няма как да стане.

Изключително ми е неприятен Васил с всеки следваш епизод все повече. В началото не го харесвах защото е дърво, обучен и рецитира без грам мисъл и емоция. Вече започвам да натрупвам още негативни впечатления, нищо хубаво не виждам в това да се съгласява с всяка тъпотия и безумие, които му ръсят жените. Всичко е ок. Големия кавалер влезе без да се замисли в баса за Шрековица, че даже и увеличи гаврата. Заяждането в Виктор беше типично по женски, мъжете не влизат в конфронтация по такъв начин. А да и “деградирам” … уж много умен, как за 10 повторения не се сети за думичката
 “дискредитирам”. Ами всъщност с Косара са си екстра.

# 1 974
  • Glasgow
Той се бърка с degrade сигурно 🧐

# 1 975
По-скоро думата, която имаше предвид е "дисреспект", проява на липса на уважение.
//
АМ е толкова странна и крийпи, че не я виждам с мъж тази жена никога.
//
Радвам се, че си тръгнаха 2. То направо не се диша вече в тази къща. Това недоразумение с мозък на маргаритка идеално, че излезе. А Ива е толкова скучна и незабележима, че с нея, без нея, все тая.

# 1 976
Ама Мария и Мартин много си пасват, дано са станали приятели, за връзка - има привличане само от едната страна и няма как да стане.
Подозирам, че там има поне малко предварително (преди шоуто) познанство по "политическа" линия.

# 1 977

Изключително ми е неприятен Васил с всеки следваш епизод все повече. В началото не го харесвах защото е дърво, обучен и рецитира без грам мисъл и емоция. Вече започвам да натрупвам още негативни впечатления, нищо хубаво не виждам в това да се съгласява с всяка тъпотия и безумие, които му ръсят жените. Всичко е ок. Големия кавалер влезе без да се замисли в баса за Шрековица, че даже и увеличи гаврата. Заяждането в Виктор беше типично по женски, мъжете не влизат в конфронтация по такъв начин. А да и “деградирам” … уж много умен, как за 10 повторения не се сети за думичката
 “дискредитирам”. Ами всъщност с Косара са си екстра.
Все едно чета собственото си мнение.

# 1 978
Аз не съм сигурна, коя повече си е паднала по Мартин - Мартина или Ана Мария, но май повече втората. Като го погледне, сякаш капки са й капали в очите - така блесват! Не може да му се нагледа, горката. Даниела никога не го е гледала така.

# 1 979
По-спокойно, моля. Дишайте дълбоко.
И без очила и пиене се вижда каква преграда има в общуване с мъже АМ.
Говорим за поведение – такъв киселяк и със секирата и на нож за всичко, няма кой мъж да изтърпи, да. А и като започне да държи сметка с назидателен тон, още повече

Общи условия

Активация на акаунт