🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 605
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 995
  • Street of Dreams
Може ли линк към профила на Даниела?

# 1 996
Като се замисля, досега от всички сезони толкова фейк персона, като Даниела не е имало.
Ааа, има много по-фалшиви. Капитонова, която се оказа в 7 годишна връзка и след предаването почна да продава “ритуали за пари” - каквото и да значи това. Александра, която се представи за психолог, а всъщност надрусваше хората по семинарите. Онази детската психоложка, която се напиваше всяка вечер и се оплиташе в лъжите си. Надя и Йоана, които не казаха едно откровено нещо за себе си - нямаше други такива псевдо-моралистки. Сигурно и други има, но не се сещам.

# 1 997
# 1 998
Много е женен. Ама тя пък не е дала зор да се омъжва за него, така че …

Може да е нямала зор да се омъжва, ама ако е имала зор да го разведе, може и да се получи.

# 1 999
Готина е Любка в Инста.
Ама защо само там е готина? 🤭

# 2 000
Леле, в инста я правят мармалад нашата главна героиня.
Това много ми хареса, да не е някоя от нашата компания? 😁
Скрит текст:

# 2 001
  • Street of Dreams
Благодаря. С Даниела имаме еднакви бански 😆

# 2 002
Леле, в инста я правят мармалад нашата главна героиня.
Даниела ли? В Инста не съм чела коментари, но в Тредс тя ги троли здраво. 😁
Скрит текст:

# 2 003
Благодаря, че е в скрит текст!
На снимката прилича на спихнал Мики Маус. Истински кадър ли е или обработена снимка?

# 2 004
Странното ми усещане е, че тя се храни от негативизма, не я разстройва, а дори й харесва. Може би просто й е важно да е в устите на хората и е на принципа - няма лоша реклама. Да се наслаждава, риалити славата е кратка.

# 2 005
Странното ми усещане е, че тя се храни от негативизма, не я разстройва, а дори й харесва. Може би просто й е важно да е в устите на хората и е на принципа - няма лоша реклама. Да се наслаждава, риалити славата е кратка.
Със сигурност ѝ пука поне малко. Няма човек, който грам да не се интересува от мнението на околните. Дори психопати, нарцисисти и т.н. се замислят над това, макар и от съвсем грешни подбуди.

Даниела по-скоро се опитва да обърне стиуацията в своя полза като проявява самоирония и натъртва, че няма нужда от “валидация” (ох, мразя я тази дума вече).

# 2 006
Този кадър точно да пуска като коментар е доста психопатско. Но да е жива и здрава жената. Лицето си е нейно, простотията да се заяжда в СМ с всеки хейтър - също.

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 23:59 от Mama xxl

# 2 007
  • София
Че защо Даниела да е фейк? Всички се правиха на луди , тя единствена си призна какво иска.

Като гледам колко хора харесват Роси, понякога си мисля че по- добре да те плюят.

# 2 008
Знам ли дали й пука, би трябвало поне. Но тя не е тъпа и изначално трябваше да се сети какъв обществен отзвук ще предизвика с поведението си. Дори откровените жрици пробват да го играят дами, а тя - не. Искам пари, подаръци, да ме глезиш, а аз да не работя и да съм за красота! Прекалено арогантно и открито декларира нещо, което хората, от кумова срама поне, биха скрили. Знам, че има и фенове, заради тази безпардонност. Пари не знам колко успя да изпроси, но масова неприязън успя.

В тази връзка, поствам мнението на дизайнерката Евгения Борисова за Даниела и отчасти за Мартин:

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 09:56 от Tess d`Urberville

# 2 009
  • Street of Dreams
Знам ли дали й пука, би трябвало поне. Но тя не е тъпа и изначално трябваше да се сети какъв обществен отзвук ще предизвика с поведението си. Дори откровените жрици пробват да го играят дами, а тя - не. Искам пари, подаръци, да ме глезиш, а аз да не работя и да съм за красота! Прекалено арогантно и открито декларира нещо, което хората, от кумова срама поне, биха скрили. Знам, че има и фенове, заради тази безпардонност.
Пари не знам колко успя да изпроси, но масова неприязън успя.
В тази връзка, поствам мнението на дизайнерката Евгения Борисова за Даниела и отчасти за Мартин:

От кой по-точно от коментарите трябва да й пука?

Общи условия

Активация на акаунт