🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 507
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 2 055
Едва ли чете тук. Някой ѝ докладва според мен.

# 2 056
Като нищо чете и не е единствената. Освен в СМ, тук е единственото място, в което активно се обсъжда предаването.

# 2 057
  • София
Ферайчето в групичката АМ, Даниела и Мартина имаше изцепки, иззлобяваше, агресираше… А сега, в компанията на Даниела, разцъфтя 🥰 / Дани да даде някой урок на Роси - как да прикрива уязвимостта си 😜/
Даниела много опъна тетивата с тоя шопинг - не виждам какви ходове й остават. Може би подготвят туист😉

Васил нарани чувствата на Виктор, но Мартин задълба, като пред него му се караше / ако Викторчо не е забелязал нещо, то сега да го види 😂/

Браво на Синтия в синхрона 💐!

# 2 058
Данчето качила стори на разни палми, доказвайки, че е в Малдивите. Уви, става все по-странно, ако палми, които могат да са нявсакъде, са най-доброто, което може да предложи... Grinning

# 2 059
  • София
Даниела изтри двете снимки от Гугъл. Явно чете темата. Здрасти, Дани, какво ново? 😁

Те и в ИГ са я разконспирирали. Имаше коментар под публикацията и Simple Smile

# 2 060
Сега 'и прегледах профила. Че то всички скъпи дестинации, освен Малдивите, е посещавала с Бачорски. Съгласна съм, че си е успех чужд мъж да спонсорира и твоите почивки...

Иначе, като гледам, сама е ходила в Йордания, Турция, Гърция...където смятам, че повечето в темата сме били. Та, можем и ние да се чувстваме. Grinning

# 2 061
Като нищо чете и не е единствената. Освен в СМ, тук е единственото място, в което активно се обсъжда предаването.
См какво е?

# 2 062
См какво е?
Социални мрежи

# 2 063
Ох, става още по-жалка тази жена, даже видео с палми публикувала, на което нея я няма. Ами, че то може да е на всеки това видео… много ѝ се иска да е на Малдиви явно, голям напън да лъже последователите и недоброжелателите 🤣

# 2 064
Ергенът коментирам само тук, но снощи ми идеше да ѝ напиша в Инстаграма, че е абсолютно дъно. Отказах се. Ще го разбере един ден.

# 2 065
Ох, става още по-жалка тази жена, даже видео с палми публикувала, на което нея я няма. Ами, че то може да е на всеки това видео… много ѝ се иска да е на Малдиви явно, голям напън да лъже последователите и недоброжелателите 🤣
Каквото и да публикува вече, все тая. Ясно е, че не е там в момента.

За хейта във ФБ и Инста съм съгласна, там жестоко прекаляват (особено ФБ). Затова избягвам да чета там - много ми е натоварващо. То не са псувни, клетви, пожелават се болести, смърт… Човек, който кълне така, за мен е 100 пъти по-лош от Даниела (или която и да е от участничките).

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 12:20 от Lilly_85

# 2 066
Много прост народ има, сега ли го разбрахте?

# 2 067
Бруталният хейт не е заради Даниела, а върви наред.

# 2 068
  • гр.София
За мен участието на Мартин е голям гаф за сезона. Не е спасил, а опропастил предаването.
Аз писах,че Мартин ми е симпатичен - има забавни реакции и коментари, бърза мисъл, умее да говори. НО!
Поведението му на мъжка клюкарка и интригант е отвратително!
Вече ми е пълен минус .

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 12:44 от blanc

# 2 069
Ергенът коментирам само тук, но снощи ми идеше да ѝ напиша в Инстаграма, че е абсолютно дъно. Отказах се. Ще го разбере един ден.
Ама мислиш, че не го знае ли? Знае и то много добре къде точно се намира.

Общи условия

Активация на акаунт