🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 629
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 2 085
Вече си мисля, че се е наснимала 1000 пъти на някой басейн в Гърция, омешала е снимките и някакви кратки клипчета с крадени кадри от екзотични дестинации и хората си мислят, че е там. 😁

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 14:44 от Lilly_85

# 2 086
Надежда и тя ползваше интернет за снимки на нокти Joy

# 2 087
Айде сега и крадените й снимки са нищо работа! Ма нали не беше фалшива, ами много естествена даже, за разлика от другите лицемерки?
Ако някой смята, че да публикуваш онлайн мнение по даден въпрос, е само за да впечатляваш мъжете, значи има мисленето точно на Даниела.

# 2 088
То мъже тука има ли да ни четат, че чак и да ги впечатлим??😀

Айде сега и крадените й снимки са нищо работа! Ма нали не беше фалшива, ами много естествена даже, за разлика от другите лицемерки?
Ако някой смята, че да публикуваш онлайн мнение по даден въпрос, е само за да впечатляваш мъжете, значи има мисленето точно на Даниела.
За мнението на дизайнерката - правела се на морална, за да впечатли мъжете. Никой не може да има истински ценности, само се правят хората, с цел облага. 🫣🫣

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 14:23 от Tess d`Urberville

# 2 089
Аз съм пропуснала този пост…благодаря.

То мъже тука има ли да ни четат, че чак и да ги впечатлим??😀

За мнението на дизайнерката - правела се на морална, за да впечатли мъжете. Никой не може да има истински ценности, само се правят хората, с цел облага. 🫣🫣

# 2 090
Брейййй, каквото и да направи Данка и е простено и не подлежи на коментар значи. 🤣🤣

# 2 091
Много ясно, че много хора се рекламират по този начин.
И никой не твърди, че Данка е естествена. Просто сюжетът с Мартин и Данка се е получил най-интересен. Толкоз.

Мили дами, не визирах вас, това е анонимен форум. 🙄😁😂
Имах предвид дизайнерката. Ако някоя от вас се е почувствала засегната, то... Ами нямам какво да добавя. 😊
От друга страна някои потребители директно решиха да ми сипят. Ама щом това ги кара да се чувстват по-добре. 😏
Наздраве, че днес имам повод. 🍻

# 2 092
Въобще не е интересен, ама понеже друго не се случи тоя сезон и добре, че бяха те двамата да изнесат това шоу, то зрителите си мислят, че им е много вълнуваща историята…

# 2 093
Да, на фона на всичко останало, става. Отделно са май по-добри актьори.

# 2 094
Шрековица не я ли канят да дава интервюта по предавания или само Ива?

Някой да разкаже, може да се изпусне за нещо интересно, какъвто е шемет.

# 2 095
Аз се зачетох в страницата от книгата, която е снимала. По-голяма глупост не бях чела през живота си. МАРКИ. ЧАСОВНИЦИ. Ше почина. Grinning

# 2 096
Хейтът към Даниела е прекален. Навсякъде е. И ако наистина твърдим, че сме по-добри от нея, то би трябвало да се въздържаме на моменти. Точно като миналата година с Нани. Колко се обсъждаха децата ѝ във форума. Сега никой не "мисли" тези на Силвия. Атеист съм, ама имаше нещо в Библията с камъка.

# 2 097
Наздраве, Alucard! 🥂

Гледах Анета - щяла е да вземе роза от Васил, но той може би не харесвал блондинки. Нямало какво да прави розата на Мартин, за това я е отказала. Какво искала да има в розовия замък - розова баня! Не е знаела за облогът между мъжете, ако знаела - закани се с усмивка. Беше весела и усмихната, с хубава прическа, черните корени ги нямаше. 🙂

За всеки еднин социум е нормално да има реакции породени от някакви ярки образи, които са в моментния фокус на вниманието. Действия или поведение, които са в разрез с общоприетите норми, в едно развито общество се порицават и/или наказват. В случая, хората открито се възмущават, че в ефир се рекламира да бъдеш държанка. Кое ви учудва?

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 14:37 от Tess d`Urberville

# 2 098
Къде е това?
Аз се върнах да прочета по-назад на снимката и там пишеше, (в книгата), че ако един мъж отмах не ти даде  10-20к като му поискаш  да ”инвестираш в себе си” е лузър. Много е забавно днес в този форум. Със сълзи се смея.😹

Аз се зачетох в страницата от книгата, която е снимала. По-голяма глупост не бях чела през живота си. МАРКИ. ЧАСОВНИЦИ. Ше почина. Grinning

# 2 099
Мерси. 😊
И отношението на ергените към нея беше гадно. Ама май Туджаров беше казал, че целият екип са я мислили за странна. Явно цялостно така са се държали с нея. 😐

Наздраве, Alucard! 🥂

Гледах Анета - щяла е да вземе роза от Васил, но той може би не харесвал блондинки. Нямало какво да прави розата на Мартин, за това я е отказала. Какво искала да има в розовия замък - розова баня! Не е знаела за облогът между мъжете, ако знаела - закани се с усмивка. Беше весела и усмихната, с хубава прическа, черните корени ги нямаше. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт