🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 618
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 2 115
Нем, Викито си има апартамент в един нов комплекс. Ама няма да издавам локация. Засега. 😂

# 2 116
Аз знам тя къде има апартамент. Ама няма да ви кажа. 😁
Кажи в темата за спойлери, да не би да има някой татко тук готов да ѝ подаде едни 50-60к и колиета. 😀

# 2 117
Aaa и аз знам къде живее Виктор хаха 😃

# 2 118
На него май никой нищо не иска да му дава… 🤣

# 2 119
Къде живее Виктор? 😂 За една приятелка с "Л" питам.

# 2 120
Аз говоря за родния град на Капитонка, където тя се е научила на лукс, вероятно посещавайки едно от многото частни престижни училища в района 😄

Между другото, Мартин сам излезе от въпросната сграда във визитката си, за това го обсъждаме. Иначе не е много редно да казваме кой къде живее в София

# 2 121
Съгласна. 😊

# 2 122
На него май никой нищо не иска да му дава… 🤣
Аз бих му направила един подарък.
Скрит текст:

# 2 123
Ама на мен това ми е идеята, че Капитонова също не е родена със златна лъжица, но успя да се монетизира. В същото време, Даниела обикаля луксозни дестинации с едно най-известните семейства в чалга средите и не успява ни млад милионер, ни достатъчна популярност да открие, че да се монетизира, щом 'и се налага да качва снимки от интернет.

# 2 124
Ето малко лексика от двете страници на Данкината книга, която е качила на стори. Попиках се от смях. Какъв титан на мисълта:

Скрит текст:
подарък
курви
анимирам възрастни мъже - в първия момент ми се стори, че пише реанимирам. То забавлението и реанимацията на възрастни мъже явно си вървят заедно Trollface
защитна позиция
любовен живот = математически проблем
полу разорени мъже
традиция „мъж плаща“
клоуни
нямат и половината от твоята класа
Е.В.Т.И.Н.А
марков етикет
СЕКС ЗА ОБУВКИ

Само да внимава кокошките, които си закупят нейното "четиво", да не ѝ отмъкнат под носа всички милЬонери. Трябваше първо да намери баламурника, пък после да я пише... Язък!

# 2 125
Даниела е на Малдивите,а Мартин е на рожден ден на Косара в момента -интересно

И все още носи бижутата на бившия, освен ако Мартин не и е купил същите. Чете си нейната книга 😃😃😃😃, която има по две изречения на страница. Туй то...

# 2 126
Даниела можеше да бъде далеч по полезна и харесвана,ако си беше останала само с нейните граници( отказаната целувка, не отиването на груповата среща и сърденето за целувката с Мартина) но в момента в който си продаде достойнството за някаква си дрънкулка на врата и заговори  за издръжки, подаръци и шопинг,така рязко и пада цената и губи тотално уважение и в мъже и в жени...в реалният живот тези неща не вървят,защото богатите хора имат този комплекс почти винаги " аджеба,тази не е ли с мен заради парите ми" ,а Даниелка направо иска да им го каже в прав текст ...най много да и покажат вратата....а пък с Мартин още по малко би се получило..той не търси да прави жените кралици,а робини( не ходи там,не прави това,обличай се в рокли,свали колие,сложи силикон..и т.н.свобода zerooo,a иначе на него всичко му е позволено,то секса с други е за здраве ..ша ма Убидиш )

# 2 127
Аз съм била в Чепеларе и много ми харесва 🙂, но в нито един град по света хората не живеят еднакво. Приемете, че имам инфо, че не са живяли никак добре и това няма общо с конкретния град. Все едно да кажа - ама моля ви, в София се живее много хубаво, мизерия няма.

# 2 128
Даниела можеше да бъде далеч по полезна и харесвана,ако си беше останала само с нейните граници( отказаната целувка, не отиването на груповата среща и сърденето за целувката с Мартина) но в момента в който си продаде достойнството за някаква си дрънкулка на врата и заговори  за издръжки, подаръци и шопинг,така рязко и пада цената и губи тотално уважение и в мъже и в жени...в реалният живот тези неща не вървят,защото богатите хора имат този комплекс почти винаги " аджеба,тази не е ли с мен заради парите ми" ,а Даниелка направо иска да им го каже в прав текст ...най много да и покажат вратата....а пък с Мартин още по малко би се получило..той не търси да прави жените кралици,а робини( не ходи там,не прави това,обличай се в рокли,свали колие,сложи силикон..и т.н.свобода zerooo,a иначе на него всичко му е позволено,то секса с други е за здраве ..ша ма Убидиш )
Не е така. Забелязвам, че винаги като се говори за богати хора, се предлолага хора с успешен бизнес и акъл в главата. Половината не са такива. Харчат семейни пари и въобще не им пука коя е с тях заради пари. В повечето случаи са толкова смотани, че не биха могли да си хванат някоя, която да ги харесва заради тях самите така или иначе.

# 2 129
Ми това само потвърждава тезата ми, че бълха я ухапала Даниелка ако с тоя или оня не стане. Книгата и е тъпа, но ето: седнала жената и измислила как да направи пари.

Моето убеждение, след всичко видяно остава, че Даниелка грам няма да се впечатли от временна финансова неудача, за разлика от Мартин.
Тя ще си оцелее, една мис Беки Шарп е тя

Общи условия

Активация на акаунт