🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 125 949
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 2 340

Откакто гледах "Хубава жена" имам една романтична представа за начина, по който мъжете подаряват дрехи, бижута и разни други неща на красивите жени. Тая Даниела ми обърна представите на 360 градуса (то не че тя е красива жена, де, но поне за такава се мисли)! Така ли става в живия живот? Държанката се лигави и си проси? Знам, че тук държанки няма, разбира се, та едва ли ще сподели някой от личен опит, но може да сте чували как се прави. Simple Smile
т.е представите ти не са се променили?

# 2 341
В темата се използва "на 360 градуса" вместо на 180 градуса заради изказването на Косара(даже тя май по два повода го използа грешно).

# 2 342
  • София

Откакто гледах "Хубава жена" имам една романтична представа за начина, по който мъжете подаряват дрехи, бижута и разни други неща на красивите жени. Тая Даниела ми обърна представите на 360 градуса (то не че тя е красива жена, де, но поне за такава се мисли)! Така ли става в живия живот? Държанката се лигави и си проси? Знам, че тук държанки няма, разбира се, та едва ли ще сподели някой от личен опит, но може да сте чували как се прави. Simple Smile
т.е представите ти не са се променили?

Както вече написах, отделих много часове и изчетох всичко изписано. И много добре знам какво означава "360 градуса"  в тази тема. В този смисъл го използвах. Simple Smile

# 2 343
В темата се използва "на 360 градуса" вместо на 180 градуса заради изказването на Косара(даже тя май по два повода го използа грешно).
И моята представя за Косара се преобърна на 360 градуса. Мислих си, че е борсук и все още си мисля, че е борсук.

# 2 344
Това с черните рози откъде дойде, ново промо ли има?

# 2 345
Нямах време да пиша няколко дена и сега ви изчитам и шок и ужас - драма покрай предполагаемият апартамент на Даниела. Аз написах по-назад в темата (не знам дали е имало други хора, които са го писали), че съм гледала нейно стори, в което казваше, че току що подписала предварителен договор. Беше към края на миналата година. Беше оставила контакт на брокер и беше споменала, че има още няколко свободни апартамента там. И какво толкова ви учудва, че някой е запомнил? Ами да - запомнила съм, защото по същото време търсех и аз да купувам и в тази връзка се поинтересувах именно от останалите свободни там жилища. Нормално да помня. Вече дали е излъгала, че тя си е купила или просто е правила реклама на строителя/брокерката - това няма как да знам.

А по повод: “някой чул/видял/прочел/написал”….е,  ако някой друг си съчинява разни неща и ги пише тук, аз не Joy Видяла съм сторито, написала съм какво е казала. Оттам нататък (ще повторя, ако пак има някой неразбрал), дали наистина си е купила или е излъгала - няма как да знам.

Голяма драма, голямо чудо!
Ето това вече е обяснение. А не “тя каза, че си е купила” и 10 човека почват да повтарят, че умишлено подвежда.

На реклама ми намирисва - иначе няма причина да си дава адреса, включително точната сграда, че и да обяснява колко апартамента са свободни.

Ами в случая се извинявам, ако написаното от мен в предния ми коментар е подвело някого. Но като го писах, не съм си помислила, че може да се разтълкува погрешно или някой да се осъмни, че си измислям, че е имало такова стори.

Може и наистина да е било реклама, но и тогава, като съм го гледала, не съм допуснала този вариант (че лъже). За Бога - ако е било реклама, не можа ли просто да каже: “ето тук има свободни апартаменти, ако някой търси, може да погледне” Joy Никога няма да ги разбера защо лъжат Close

# 2 346
Даниела с тези запори не може да работи на трудов договор, освен ако не е под минималната заплата. Тя за осигуряване не мисли ли? Няма да е вечно млада и красива. А както виждаме нито е особено млада, а за красива да не говорим. Все повече се убеждавам, че това е страшно глупава жена. Необразована, неграмотна, ниска обща култура, ниска финансова култура, не знае дори как работи интернета... за бъдещето си разчита изцяло на други хора (богати мъже), но не допуска ли, че може да остане самотен родител или пък с мъжа и да се случи нещо и да трябва да разчита на себе си. За 32 години нищо не е постигнала освен един фалирал бизнес, запори на стойност малко жилище в родния си град, една книга, която никой не купува (отново да се счита като фалит) и излагация в национален ефир пред цяла България. И друг път съм го писала, но пак ще повторя, че след предаването тя няма да успее да си монетизира известността и нищо няма да постигне. Ще чака на мъже цял живот.

# 2 347
Даниела с тези запори не може да работи на трудов договор, освен ако не е под минималната заплата.
Не мисля, че е вярно. Колега работи на трудов договор ( и на реални осигуровки) и беше с три запора. Оставаха му пари колкото е минималната заплата, всичко друго си взимаха за запорите. Два вече изплати, остава му един.

# 2 348
Това има предвид. Ще работи за ЧСИ-то до минимална заплата.

# 2 349
Даниела е умна, защото стратегията ѝ засега работи на 100%. Пред цяла България приложи теориите си и те проработиха. Ако всичко е било план, дори и Елена може да понаучи нещо от нея. Прави си страхотна реклама, продава книга, инфлуенсърства, има консултации. Освен това поканите в БТВ сигурно влизат в договора ѝ. Общо взето за следващите няколко години се е подсигурила и то не с чужди средства.
Дори и с доволна порция хейт, тя ще монетаризира. Капитонова още е известна въпреки целия хейт, който отнесе в С1.

# 2 350
Кой купува книгата на  Джаки Колинс от Чепеларе? Нищо няма да монетизира, защото три седмици след края на предаването ще сме забравила за госпожата.

# 2 351
  • Out of the Mix
Ибсена, дори и да е така, баламурниците в един момент ще свършат, ще се оцафарат, ще дойде друга на нейно място, това не е сигурна среда, не е професия, не е ценз.

Тя разчита сега в този кратък интервал между предаването и забравата някой да я "бодне", да се продаде, като господата, наредили се на опашка сякаш са нищожна бройка, ако въобще, а дори и да ги има само мога да ги съжалявам.

Съгласен съм, че ако се създаде продукт, бранд, реално развивайки го, можеш не само да се издържаш, но и да създадеш бизнес, с който да си решиш и подсигуриш в някаква степен финансовата независимост. Тя дори няма и познания да работи нещо в дигиталния свят, да поддържа сайт, соц. мрежи и т.н., какво остава нещо по-сериозно, заявявайки "аз само крася и съм компания, муза".

Но нейният случай не е такъв, нейното е "звезда за един ден", ден до пладне, в устата на хората, докато е предаването, и защото скандализира едната част от аудиторията, а другата са й съвременните пиъри на зомбираната армия инфантилни млади от виртуалния свят на розите, емоджитата, изкуствените фотки, ринопластиката, екстеншъните и фалша.

Несеквестируеми са сумите до минималната работна заплата, пенсии, застраховки живот и др.

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 16:02 от Revoker

# 2 352
Кой купува книгата на  Джаки Колинс от Чепеларе? Нищо няма да монетизира, защото три седмици след края на предаването ще сме забравила за госпожата.
Много хора. И тук във форума бяха коментирали, че се купували доста по фризьорските салони и такива места. Колкото и да не ви се вярва, скандалът продава.

# 2 353
Аз не мога да повярвам, че след стотиците страници досега, изписани за Даниела, продължава пак само за нея да се говори тук. Перфектно й изпълнявате целта да й правите реклама.

# 2 354
Аз не мога да повярвам, че след стотиците страници досега, изписани за Даниела, продължава пак само за нея се говори тук. Перфектно й изпълнявате целта да й правите реклама.
Именно. Всеки твърди, че не заслужава грам внимание, но е в устата на всички. Тоест, скандалът продава. 😁 Такива добрички и милички като Ива, Росица и т.н. никой никога не ги помни.

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 16:08 от Lilly_85

Общи условия

Активация на акаунт