Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна

• 65 070
  • 1 870
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Добро!
Мерси за темата!
Аз легнах къде 21.30, ама по новото...и пак отлепих със зор в 6.20 🙃
Айде на кафето...да си представяме, че е слънчево.

# 16
Добро утро!От снощи я мисля Сис , да идва да даде знак!
   Благодаря за темата,Кло!
  Да ни е все така уютно и интересно тук!И в темата на деня,шегите и закачките да са повече от гадостите!
   Пандето и тя не се е вясвала.
Злате,как е татко ти?
  Аз днес съм е Монтана,утре пак в новия обект.
   Оф,знам аз за тва бело дето пуши,че не е добре.Ма дано е вода.Без кола не мога,и заради работата.Имаме коли,ама аз си искам моята.

# 17
Добро утро! Мерси за темата.

Добре дошъл, Април! Бъди добър към нас.

# 18
Добрютру!

Благодаря за темата, Кло!

Златенце,  да почерпиш нещо? Наистина ли година стана.

Днес пак мрачно и мокро, а вчера някой ме окуражи, че целият април тъй щял да е... дано е било подранила шега.

# 19
  • тук и там
Благодаря за новата тема,Кло! Heart
При нас март беше супер,отдавна не сме имали такава пролет,дано и април е такъв и тук и в Бг,че ще си идваме за Великден.
Спи ми се,котката и тя още се нагажда към новото време-друг път тя ме буди,сега чака да стана и тогава се размърдва и тя.
Мама болна,мисля и нея-някакъв вирус,може и Ковид да е.Баща ми и той в сряда ще влиза в болница.Много ме ядосва,не си пие хапчетата за диабет,онзи ден КЗ му е била 19,подписал отказ  да го хоспитализират...Rolling Eyes

# 20
  • София
Добро утро. Прекрасен дъждовен ден, само да не трябваше да излизам. Laughing
Нека вали, че миналото лято половин България беше на воден режим.

# 21
  • Стара Загора
Добро утро! Кло благодаря!
Какво е станало при Сиси?
На всички в нужда стискам палци, да се оправят бързо.
И аз без кола не мога, и заради работата и не само. Имам стар автопарк но най-любимо ми е Форд КА сноу  - 832 от 1000 произведени. Първата ми кола, първата ми любов/да се чете с усмивка/ последното.
И тук вали, но нека - има нужда.
Айде да се гмурвам в тръстиката, че вика.
Поздрави!

# 22
Голям горски пожар е избухнал при нея. Дано се разпише.

# 23
Горски пожар? Аз потоп видях.

# 24
  • sf
ДД пия кафе и след малко ще готвя. Все забравям кой откъде е , та не знам какво става при Сис, но дано са добре. Имам да избутам три работни дни и съм отпуска, цели 10 дни. 😁

# 25
Дойдох си на моят магазин, купих си любимите цигари,че от известно време ги нямаше.Купих си от любимото кафе, да си направя кеф на душичката.Този път колегата ме е чул какво му казвам,рафтовете пълни, магазинът подреден,ще го поФаля на шефа.
  При Сис наводнения .Аз все забравям тя точно в коя част е, а и не познавам Гърция,но дано са добре!Всички хора да са добре!

# 26
Добро утро през април!
Викам малко да ни пощади нас дъжда,в другите части на страната нека си вали.Вчера май в почти всички медии ни споменаваха 🙄
Ще идем после с Шефа до Л,да си вземем "мезенце" 😋.Много ми се услажда тази зима,е,вече пролет де.Ям го повече от шоколад 😂.Само защото последния съм го спряла 🤣

# 27
Ре, кое е това мезенце?

# 28
Каквото можеше да се обърка до тук по време на това ми прибиране, се обърка. След време ще се сещам с усмивка като го разказвам, нищо, че на няколко пъти бях пред тотално изтрещяване от нерви тези дни. Но пък за пореден път се убедих колко стойностни хора имам винаги до себе си. 🥰
Късно заспах нощес, след 2, спах лошо, от 8 пия кафе, още не съм на център, а дела ме зоват.

Спала съм от 8.30 до 6.00 и още можех.

ШампионКа! 🤗

Хубав да ви е месецът, Общество!

# 29
Честит първи Април, бъдете здрави и усмихнати !

Общи условия

Активация на акаунт