Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна

• 65 331
  • 1 870
  •   1
Отговори
# 30
Филе Елена,Марул.И на Родна стряха,и на Пикок го правят КФМ,добре го докарват като за купешко.Миналата седмица едното беше на промоция,взех си две опаковки,по 300гр всяка.Уж ме предупредиха,че само аз ще си го ям,а се оказа,че за три вечери почти изядохме едната.Това защото,хич не го ядох сама 😂
Заснели са едно много яко клипче в нашия край,как "плуват" състезавайки се три пластмасови кофи/казани за боклук.Сигурна съм,че е режисирано,но е адски смешно.Ще го потърся,да ви го покажа.
П.С.Открих го.
https://www.facebook.com/share/r/14n2ySgr8D/

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 09:59 от Ренко

# 31
Мисте, то хубаво да си представим, че е слънчево, ама нямам чак такова въображение Simple Smile
Пак вали при мен, засега тихо и кротко. Права е Артемис, трябва дъжд, защото миналата година беше кошмар. Но, ако е възможно, ей така тихо, кротко и напоително, че вчера си беше екшън.

Надявам се, че при Сис всичко е наред. Малко не се ориентирам там, но гледам на един от остров е много зле положението.

Днес запозвам нова задачка-закачка. Очертава се далеч по-интересна от предишната.

# 32
Мезенцето на Ренко и аз го уважавам.
Надявам се април да е хубав месец, че март ни разказа играта.

# 33

Какво е при Сис? Нищо не съм разбрала. Сис?

Не си сама, Бър, и аз нищо не съм разбрала 🤪

Някакви алърти пускат тук на телефона, пък то пръснат 10 капки и се облещи слънце. Май ще трябва да гледам прогнозата за времето при Добри, че тази за Гърция не важи за Крит.

И пожар ли имало?! От вас ги разбирам тези работи.

Има ли бърнаут от много неща на куп + недоспиване? Мисля, че съм в такъв. Даже не разбрах смениха ли времето изобщо. Спя по няколко часа на нощ, тичам между работа, домашни задължения, теория за изпита и доизглаждане на проект. Всеки си иска своето , а аз ще експлодирам всеки момент 🤯

Кло, благодаря, че пак се погрижи за уютното ни местенце 🤗🥰😘

# 34
Има, Сис. За съжаление нямам решение. Трябва почивка, но няма как, предполагам. Поне някакви витамини е хубаво да си подсугуриш и магнезий.

# 35
Почивка, като умра! Така обича да казва баба, на нея съм се метнала и на характер и по съдба !
Алекс, аз забравям да ям, ти за витамини ми говориш 😰

# 36
Разписвам се и аз в новата тема. Добро утро. Навън са зимни температурите.
Прекрасен да е новият месец за всички!

# 37
Сис, гледах вчера клип, че е потоп при тебе. Пишеше даже населеното място. Хубаво е, че няма проблем.

# 38
Сис, намери начин да се погрижиш за себе си, че имаш дете да гледаш. Орязвай всички дейности, които не са ти жизнено важни и намери време да се храниш и да пиеш витамини. Няма кой друг да помисли и да се погрижи за теб, освен ти самата. И знам, че на приказки е лесно, но трябва да намериш начин да се съхраниш.

# 39
# 40
Вчера ли? Тези са ясновидци! По принцип сме в окото на бурята и се очаква тази вечер да е апокалипсис. Иначе, сега като каза се разтърсих и наистина има наводнения , но са извън Ханя, в околните села.

Алекс, 🤗, благодаря, че се тревожиш за мен,  но съм почти накрая и наистина още малко трябва да напъна. После ще имам повечко време 😘

# 41
Сис, снощи да. Покрай новините за Парос се разрових, че и там ги отнесе.

Гладна съм, мързи ме, а имам работа и на ушите.

# 42
Техническа проверка при нас на сирените.
   Хубаво е да вали,че много суша.Нашите , в Плевенско, нямаха вода от вторник до неделя,заради пролемите с водоема, от който черпят вода. Откато се помня,Плевен си е все в режим на водата. Ама ако може,да вали в планината, където са водосборищата, а в населените места да е пролетно.

# 43
Да, и при нас имаше тест на системата. Хем знаех, хем забравих и се стреснах като писна телефонът.

Аз пак с главобол, а спах снощи. Не знам кой ден подред вече. Около мен доста хора се оплакват в последните дни. Магнитни бури ли има, що ли, но е много неприятно.

# 44
  • тук и там
При нас е слънчево.Дано и в Бг да е такова,че имаме много работа за вършене,да не отварям дума ако вали какво ще е по селските улички и пред вилата.Направо се виждам как с лоуфърите газя 30 см кал-слизам от колата ,стъпвам и обувката ми остава ,затънала в калта..Grinning Май ще трябва да си купувам...гумени ботуши.
Ще пътувам и сама с децата .Майчето като я помъкнем пак по летищата и пак на ново място,не я виждам и нея,горката..
Опитваме се да я научим да излиза,за да не скучае,но Майчето я е страх и за сега не излиза.Ей така е днес,на отворена врата,тя стои и все още само гледа навън.

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 15:03 от Кайсия

Общи условия

Активация на акаунт