Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна

• 65 083
  • 1 870
  •   1
Отговори
# 45
Пропуснала съм теста на алърт системата, но около 11 на Съдебната палата се чуваха  сирени като на 2- ри юни.
Не бях виждала Витошка така пуста от години.

За да продължи каръщината, хванах грешна линия на метрото.  След това пък се отплеснах и си пропуснах спирката. 🤣 На фона на всичко останало от последните дни съм директно за графа “муня”.
А, блокирах си левовата карта също така. 🤓

Панде, дай едно дзак барем. 🤗

# 46
При нас сирени имаше,телефонът ми не пищя .Нещо специално трябва ли да му направя?
  Кайс,Майчето е кралица-няма да си цапа лапичките.Ох,моят колега....идва да ми говори,че добре,че отлагат тировете през Петрохан заради лошото време.Щото както пътувам всеки ден,като нищо два тура ще ме смажат.А пък тия от селата,дето излизат вечер на главен път хич не си пускат фаровете,щото са прости.Ей така си карат в тъмното.За 10 Мин се почувствах главна героиня в трилър-хорър .

# 47
Телефонът може да не пищи, ако са забранени тестовите съобщения.

Вчера и на мен ми направи впечатление, че беше доста празно по улиците. Предполагам от една страна заради Байряма, от друга заради смотаното време. Днес не съм си подала носа навън.

Цедката на кафемашината се е запушила, едва тече през нея, а нямам друга. Чакам една китайска поръчана за проба, тя пък рязко се оказа нужна, но сигурно ще дойде след 10+ дни. Сега поръчах от български сайт, уж в петък ще пристигне. Дотогава ще е тегаво с кафето.

Чета за Северна Корея - служебно, но пък ми е интересно.

# 48
  • Пловдив
То и коли няма сутрин, щото дЯцата ваканция Simple Smile

# 49
Бърд,какво кафе ползваш?Моята цедка от някои се запушва, затова и внимавам от къде взимам кафе.Знам,че не бива,но я чистя с игла.В едно магазинче преди пощата,някъде в онази редица,продават цедки.Купували сме през годините,и крема диск също,пасват си идеално на нашето Делонги,не изглеждат и фалшиви(самия материал).
Много чужди коли има при нас.Явно гастарбайтери заради Байряма.Хора по улиците почти няма,но автомобили си поимва доволно.Нищо,че на места е изчистен пътя,на други си личи вчерашния погром.Много нови ями са зейнали под липсващите парчета асфалт.

# 50
Ренко, обикновено Лаваца или Чибо. Насипно много рядко купувам, от месеци не съм ползвала.
С игла не съм пробвала, но ще поръчкам. Една приятелка носи нейните на някакъв човек, киснел ги в разни химии и ги отпушвал. Кое е това магазинче, между зеленчувия магазин и пощата ли? По-към пощата?

# 51
Онова,да.
Сефте чувам за киснене в киселини.Скъпия преди ги взимаше на работа,да ги продуха с въздух под голямо налягане.Аз вкъщи съм пробвала с оцет,с Пулирапид,с таблетки за чистене на котлен камък...Но с игличка става най-бързо.Само че с времето се разширяват дупчиците,и си иска подмяна.
Последно с някаква Лаваца,уж внос от Италия,от турския магазин,се запуши.Сега пък Лаваца от Л ми нагарча,явно са поизгорили партидата.Аман!Все повече заглеждам специализираните магазини за кафета 🙄.Ули,от Жасмин взимала ли си?

# 52
С оцет съм пробвала, безуспешно. Сега тази пак я накиснах, после ще пробам с игличка.
Насипно съм купувала само от магазина за кафе и алкохол срещу Конската чешма. Но отдавна не съм взимала оттам. Обичайно Метро или еМаг, К. ако улуча промоция и там. Сега тъкмо поръчах на зърна от еМаг, чакам си и мелничката да пристигне. Много скочиха цените, много Head Band
На последното ходене в София мислихме да спираме в италианския магазин, интересно ми беше там какво е положението, но не успяхме да се отбием.

# 53
  • Euskal Herria
Сега и в Пловдив да отворили магазин - от същата верига. Четох за това в пловдивската тема.

# 54
Янче,и аз го четох някъде.Но като потърсих в нета,не ми излизаше инфо,къде се намира.
Но пък една мини италианска верига има от скоро в Пловдив -Нак маркет.С поне 3-4 обекта са май вече.
Каква мелничка поръча,Бърд?

# 55
Аз днес купих кафе за работа,то златно станало.Като че ли за дни му вдигнаха драстично цената   
   Ще готвя джолан с шалот,картофи,моркови.И грах мисля да сложа.

# 56
Ренко, не съм. Сега го разгледах набързо, в по-скъпия спектър са.
Ако искаш може да пробваш Дъбов, кафето на месеца идва по-добре обикновено.
Я ми припомни, ти ли си го мелиш? Защото гледах, че и в била се среща вече, но там пък я няма тази отстъпка с кафе на месеца и е на зърна само.
Ти по-киселинно ли предпочиташ?

# 57
Без киселинност,ако може.Готово мляно.
Верно ли са в скъпя 😂
Сега ще прегледам Дъбов,мисля не съм срещала името.

# 58
Без киселинност,ако може.Готово мляно.
Верно ли са в скъпя 😂
Сега ще прегледам Дъбов,мисля не съм срещала името.
Значи тазмесечното от Гватемала е точно за теб Simple Smile

# 59
Ренко, някаква китайска от Тему поръчах. Имам стара, от баба ми, но не я използвам. Досега все мляко купувах, но реших да се обзаведа с мелничка и да купувам по-големи разфасовки на зърна.
Погледнах и аз това на Дъбов, тазмесечното ми е баш по вкуса, но скъпичко ми идва. Отделно и доставка.

Общи условия

Активация на акаунт