Звездни Компромати- Април'25

• 292 563
  • 2 662
  •   1
Отговори
# 1 725
Отношенията на Джеки Чан и дъщеря му силно влошени след конфликта им с нейната ориентация. Спрял финансирането ѝ, вследствие на което  тя не спира да се жалва от този факт, живеейки в Канада с половинката си.
Но съпругата на артиста го подкрепила - Чок Лам е време да си намери работа.
Скрит текст:

# 1 726
Да се каже, че Франция нямала своя Брад Пит ми прилича на.. лични пристрастия (без лоши чувства). Франция имаше,не,светът имаше Ален Делон, и то много преди Брад да се роди. И Брад няма класата на Ален. Той е хлапак, готин хлапак. 😁

# 1 727
В Бг Блатечки и Аръков са хубави мъже. Като се абстрахираме от личните им драми и глупости стават. Руши също има различно излъчване. Зомбори е хубав, Папи Ханс, песните му🤍... Като си помисля доста симпатични мъже имаме.

# 1 728
  • Благоевград
Къванч ли казахте ❤️ Бурак Озчивит ли чух 💙 По турските сериали съм виждала много красиви мъже. Рядко са светли като Къванч, сещам се за Керем Бурсин и Мурат Боз.
Друг мой любим турски актьор е Баръш Ардуч.

# 1 729
  • Bayern
Отношенията на Джеки Чан и дъщеря му силно влошени след конфликта им с нейната ориентация. Спрял финансирането ѝ, вследствие на което  тя не спира да се жалва от този факт, живеейки в Канада с половинката си.
Скрит текст:

Аз пък съм чела,че тя не е официално призната дъщеря и той никога не я е виждал. Обаче доколко е истина не знам...

# 1 730
Да се каже, че Франция нямала своя Брад Пит ми прилича на.. лични пристрастия (без лоши чувства). Франция имаше,не,светът имаше Ален Делон, и то много преди Брад да се роди. И Брад няма класата на Ален. Той е хлапак, готин хлапак. 😁
О Брад изобщо не идва близо до Ален и Джеймс Дийн например за мен, те са си вечни.

# 1 731
Амбър, Ален Делон не е рус, затова не го посочих🙈
Търсех рус французин, но готин такъв за мен няма.
Аз си падам по тъмнокоси по принцип и много добре ги знам😇
Делон е над всякаква класация.
Даже синът му не може да се сравнява с него, понеже цял се е метнал на майка си, а  тя е със съвсем друга красота - зелени бадемови очи и т.н.
Русите съвременни красавци са ми бозави.
От посочените сърби - моделът Алекса ми събра очите направо, умирам и за тридневни бради🙈
А гръка под него - тц. Много са ми сладникави. Нищо мъжествено в тях.

# 1 732
Скрит текст:

Аз пък съм чела,че тя не е официално призната дъщеря и той никога не я е виждал. Обаче доколко е истина не знам...

Не знам. Четох, че тя не го чувства баща, а не, че не я е виждал.
От чужда статия ми попадна сутринта.
Но акцентът ми бе по-скоро, че много деца на известни считат,че родителите трябва да ги финансират до живот, вместо да работят.
Въпросната личност дори не се срамува, че спала под мостове,защото нямала пари.

# 1 733
Мисля, че се търси съвременен жив българин, който да е красив и харизматичен колкото Брат Пит, да речем. Аз поне не се сещам за такъв. От близкото минало Стефан Данаилов, разбира се, и Иван Иванов.

# 1 734
  • София
Сръбския модел Алекса е жесток!
А за най- красивия грък съм на другия полюс.

# 1 735
  • София
Карамазов и Вергов не бяха за изхвърляне.

# 1 736
  • Варна
Христос воскресе! Живи и здрави да сте всички!

За българин - Мариан Кюрпанов!!!!!!!!!!

# 1 737
Това излиза в мрежата на всеки Великден и всеки път се смея🤣🤣🤣
Скрит текст:
Audrey Hepburn като великденско яйце🐣
Скрит текст:
И още
Рожденици
Великолепната Джесика Ланг, родена на 20/04/1949, става на 76🎂🥂
Скрит текст:
И синът на Даниел-Дей-Луис и Аджани, Гейбриъл Кейн, през април станал на 30🎂🥂Истински бащичко🙏
Скрит текст:

Вижте какво открих😎
Родителите на Бийтълсите
Скрит текст:

Одрали са кожите на бащите си!💪

# 1 738
  • софия
Воистину Воскресе!

Харесвам гърците. Много са ми готини - соанирани, чисти, нагласени, общо взето спокойни в общуването, съвременни, имат много хубаво отношение към децата (си). Това са странични наблюдения, разбира се. Както казва дъщерята: "Гърция не е чужбина, Гърция е дом (на душата)." Винаги ни е хубаво, когато сме тук.

Последна редакция: нд, 20 апр 2025, 17:54 от zvаnchе

# 1 739
Пак за Бийтълс
Скрит текст:

По повод на актьорите, които ще се превъплътят в Джон, Пол, Джордж и Ринго в снимащия се biopic, имаше коментари :
“И Тимъти, в ролята на Йоко.”
« Damn, George deserved better » (« По дяволите, Джордж заслужаваше нещо по-добро.”).

Общи условия

Активация на акаунт