Звездни Компромати- Април'25

• 292 571
  • 2 662
  •   1
Отговори
# 1 755
  • Наблизо
Направо си е Дейв Мънстийн..
 https://www.seymourduncan.com/blogs/wp-content/uploads/MUSTAINE.jpg

# 1 756
Не знам какъв е Галин Найденов, но има нещо в него.
Актьор е. Лично аз го знам от клипа на една песен на Преслава, който ми бяха пратили (заради текста на песента). Бях се изненадала, че с този нос Преслава може да пее нормално 😂

# 1 757
Оффф…Карла с агне за Великден😂😂😂
Скрит текст:

# 1 758
В Бг Блатечки и Аръков са хубави мъже. Като се абстрахираме от личните им драми и глупости стават. Руши също има различно излъчване. Зомбори е хубав, Папи Ханс, песните му🤍... Като си помисля доста симпатични мъже имаме.
Аръков ми е твърдо не, отблъскващ. Особено след като си сложи тези нелепи зъби и се напомпа. Главата му е несъразмерно малка спрямо тялото. Покойният Андрей Баташов беше хубав според моя вкус.

Отвратителен е Аръков, елементарен със селско излъчване. Папи Ханс ми докарва позиви за повръщане, изключително гнусен ми е

# 1 759
Мисля, че с много съфорумки бихме станали чудесни приятелки, ако имаме общ вкус за вино. Мъжете може чудесно да си ги поделим. Не харесвам почти никой от посочените българи и турци. Нито Аръков, нито Каразамазов, Галин Найденов пък хептен.  Единствената засега, с която се доближавам вкусово ( за някои предложения ) е *Амбър* Smiling ImpKissing Heart

# 1 760
Теодора Духовникова със съпруга си и детенцето на което са били кръстници.
Скрит текст:

# 1 761
  • Glasgow
Готин мъж

# 1 762
  • Countryside
За български 'убявец бих казала Стефан Данаилов разбира се, въпреки че зъбките ну са били за оправяне. От по-младите Карамазов разбира се и Вергов може би. Мариан Кюпранов определено. Иначе Аръков има сексапил на рибка гупа, разни Папи Ханс, Тото, Мото и подобни му правят компания. Като цяло българските мъже не са високи, косата е доста зле(да не кажа, че я няма) и се отличават с доста приматско поведение или другата крайност лигльо и разбира се винаги има място за мамин сладък(Сашето Кадиев). Защото един мъж освен външна красота има излъчване и характер.

Топ ми е Ален Делон, толкова ми е красив, че ме заболява окото и сърцето Joy жалко, че децата му не са наследили неговия сексапил и чар, но то обикновено така става.

# 1 763
Попаднах на един сръбски модел, неизвестен за мен, но тъкмо е в тон с темата
Djordje Bogdanovic
Скрит текст:

# 1 764
Великденско🐣
Скрит текст:

Мда, понеже боядисват картофи вместо яйца, с умиление си спомнят какъв е бил Великден по Обамово време🙈😇

За най-красив мъж на Балканите, не знам?!
Чарът е всичко за мен, не перфектните пропорции.
Иван Иванов във Всичко е любов за мен е по-вълнуващ и по-готин от Ален Делон в Борсалино.
Много харесвам Клинт в Бледият ездач, Пачино в Скарфейс, Вал Килмър в Сблъсък.
Имат излъчване, харизма.
Мъж-трофей не ми е по вкуса.
Пол Нюман в Люк студената ръка е трепач, Редфорд и Дъстин Хофман в Хората на президента също.
Въпрос на вкус

# 1 765
Владо Карамазов е страхотен мъж.

# 1 766
На мен пък Антони Делон ми е супер,жалко че не успя да блесне засенчен от блясъка на баща си.

# 1 767
От мен предложението е за италианец.
Алесио Бони артист

А иначе Мариан Кюрпанов.

# 1 768
Италианците и те са дали много хубост на света...Раул Бова
Скрит текст:

# 1 769
  • София
Само предложенията на Good Mood се доближават до моят вкус без Филип Буков и Къванч.
Много харесвам и Мариан Кюрпанов.

Общи условия

Активация на акаунт