Звездни Компромати- Април'25

• 292 513
  • 2 662
  •   2
Отговори
# 1 785
Баташов нямаше ли руска жилка? За мен е вероятно най-красивият българин, със запомняща се аристократична външност. Може да се мери с всеки актьор от световната сцена по красота. Жалко, че толкова млад си отиде.

# 1 786
  • España
Пак за Бийтълс
Скрит текст:

По повод на актьорите, които ще се превъплътят в Джон, Пол, Джордж и Ринго в снимащия се biopic, имаше коментари :
“И Тимъти, в ролята на Йоко.”
« Damn, George deserved better » (« По дяволите, Джордж заслужаваше нещо по-добро.”).
Ееее…стига дееее…какво му е на Джоузеф Куин ….любимец ми е на мен ( видно и по профилната ми снимка 🤪) !
В Stranger things направи страхотна роля като “ метъл-а” Еди !
Скрит текст:

И като казахте “красиви бг-актьори “ ….не е рус , не знам и за колко от вас се вписва в “категорията , но пък е тооолкова впечатляващ и секси :  Владо Михайлов !
Скрит текст:

# 1 787
Баташов нямаше ли руска жилка? За мен е вероятно най-красивият българин, със запомняща се аристократична външност. Може да се мери с всеки актьор от световната сцена по красота. Жалко, че толкова млад си отиде.
Има, произхожда от известен руски род.

# 1 788
Къщата, която гледа Мария и майка й е около 300хил. евра. Те са няколко една до друга и съседите са сууупер близко.

Скрит текст:

# 1 789
  • España
Ето тук моята лична класация на красиви испански актьори :

Мигел Анхел Силвестре:
Скрит текст:

Марио Касас :
Скрит текст:

Макси Иглесиас :
Скрит текст:

Хесус Кастро , когото често оприличават на Пол Нюман :
Скрит текст:
Скрит текст:

Алекс Гонзалес :
Скрит текст:

Мартиньо Ривас :
Скрит текст:

С Ана де Армас бяха много хубава сценична двойка :
Скрит текст:

Йон Гонзалес :
Скрит текст:

Скрит текст:

# 1 790
Главният актьор от Викинги наистина е много хубав и силен като присъствие.
Преди години гледах филма Клопка с Шон Конъри и Катрин Зита - Шон там е доста възрастен, но няма такава харизма и магнетизъм. Стоиш и го гледаш без да мигнеш. Уникален актьор и мъж до последно!

# 1 791
И без това се споменаха италианците, нека и аз се включа с един мой любимец на младини.
Не, че и сега бих го върнала Joy
За жалост в движение е доста по - харизматичен, от колкото на снимки.
Скрит текст:

# 1 792
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Защо не си направите отделна такава и там да точите лиги на фотошопнати снимки?
Няма нужда да спамите тази.

# 1 793
Има тема, "Красиво мъжко лице". Помислих, че съм там.

# 1 794
  • Countryside
Като сме на тема блондини, ето ги и моят любим блондин, Сам Хюън, за фенките на Outlander.

Иначе Брад Пит винаги ми е бил някак сладникав и лигав,  даже и сега на възраст. Гледах го в "Bullet train", то наистина и самата му роля е такава, но не ме кефи, но може би най-хубав и мъжествен ми е бил в "Легенди за страстта".

За разлика от Робърт Редфорд, който излъчва мъжественост, но и някаква добрина, освен че е красив.

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 18:51 от Г-жа Букет

# 1 795
Двама големи чаровници в моите очи, които за съжаление вече не са сред нас:

Хийт Леджър:
Скрит текст:

Лиам Пейн
Скрит текст:

# 1 796
Явно не съм разбрала, че се показват мъже, които ни харесват 😂 Аз показах какво се харесва тук, в Гърция и Сърбия. Нали се питаше за красиви тук на Балканите ... или просто се е избягало от темата след мен

# 1 797
Светлите и русолявите не са моето нещо попринцип ама първите двама показани от Джес ми допадат.

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 13:08 от May_sea

# 1 798
  • Glasgow
И на мен русоляви рядко ми харесват. Само Пол Бетани и Александър Скаргард май😅от Outlander един по тъмен ми харесва, виждала съм го няколко пъти, единият път с едни опънати черни чорапи😅само килт липсваше. Ей този
Скрит текст:

# 1 799
  • # супернатурална #
Христос Воскресе!
Много богоугодна тема сте подхванали на тези светли празници Grinning Одобрявам

Миро ми харесваше като млад, и сега няма да го върна, за разлика от той мен.

Иначе - Джаред Падалеки, форевър Heart Eyes

Скрит текст:

И като по-млад
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт