Звездни Компромати- Април'25

• 292 492
  • 2 662
  •   1
Отговори
# 1 815
  • София
А вчера където сте го гледали на живо ли беше или запис? Щото той може и по-рано да е починал, а да го обявяват сега. Както направиха с Елизабет втора
Вчера беше на площада пред хората.
Домъчня ми за него, благ човек изглеждаше.

# 1 816
Да, вчера на обяд благослови хората на площада, но кардинал довърши словото. Явно е имал сили само за едно изречение. Тази сутрин е починал. Мисия...

# 1 817
А вчера където сте го гледали на живо ли беше или запис? Щото той може и по-рано да е починал, а да го обявяват сега. Както направиха с Елизабет втора

Ватикана, вчера по обяд, целия свят го гледаше на живо, не можа да прочете посланието, та тогава си казах, не е добре положението …

# 1 818
  • София
А може и дубльор да  е бил, да не развалят празника на цял свят.
На Капките как ги правят да изглеждат 1 към 1.
Кралицата кога е починала, че на 08 септември е роден сина ми и той много не му хареса че си избрала неговата дата?

# 1 819
  • Mediterraneo
Това г-жа Кадиева ли е в реклама на Виши? Скрийншотс от видео са снимките
Скрит текст:

# 1 820
Не, не е Кадиева

# 1 821
Да бе,  ей така като на "Капките" ще му направят дубльор на папата, да не развалят кефа на някой.. Глупости, свещени!

# 1 822
  • ту тук, ту там

Как направиха с Елизабет II?

# 1 823

Как направиха с Елизабет II?
А как разбрахте, че на Елизабет са скрили реалната дата на смъртта?
Не се заяждам, просто ми е интересно...

# 1 824
Светъл път на папата 💙
Аз мисля, че са го закрепили криво ляво колкото да мине Великден, да не се проваля  церемонията и прочее и днеска вече е починал. То се знаеше, че на там вървят нещата, чакали са да мине Великден...

# 1 825
Освен Пол Нюман, Робърт Редфорд и Брад Пит имам още един рус любимец - австралиеца Саймън Бейкър. Единственият му недостатък е не особено високия ръст, необичайно за австралийците.

Скрит текст:

# 1 826
Червенкова от над 100 кг. ще става 60. И то на немалко годинки. Следя й сторитата - интересен живот има, и приема един шкаф добавки и суперхрани. Клиент на докторчето на Цветка - Маламов. А това мунджаро гръмна в Щатите, тя поне е диабетик, а онези повечето са здрави хора без воля..
Скрит текст:
Ванчето си е фантазьорка, само и само да отслабне, диабетичка се изкара. Аз също я следвам в Инста и никога не спомена да е на инжекции или да има диабет, но щом е за отслабване, внезапно вече има диагноза.

По едно време пишеше, че била стриктно възпитавана в юдейска религия (невярно), а проруските и снимки от москва и красноярск, колко добре живеели хората, сякаш цяла Русия извън големите градове не е едни панелени коптори и села без асфалтирани пътища, са толкова лицемерни…

А пък любимата и обида “цървул” за хора завършили Йейл, на нейния фон със селско образование и възпитание - също толкоз тъпи

Изобщо Ванчето обича да си фантазира и самозабравя

# 1 827
Ако наистина бяха заложили на дубльор, то щяха да го покажат и днес, когато Рим празнува рожден ден. Отмениха всички паради и възстановки, които са обявени от месеци и хора от целия свят са там, за да гледат и участват.
Според мен вчера се появи Папа Франциск, но явно човекът е бил зле и не е успял да продължи живота си.

# 1 828
Еми новината, че е починала неофициално излизе в медиите, бяха свалили знамената пред палата още преди да обявят официално новината. Може би имаше 1-2 дена разлика. Май чакаха Хари или нещо такова. Може и да са спекулации това. Няма как да знам

# 1 829
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Естествено,че вчера е бил папата. Къде ги измисляте тези глупости за дубльори и скрита смъртна дата на Кралицата... Rolling Eyes Коя жълта преса ви brainwash- ва?
Дори Вице Президента на Щатите вчера беше на среща с папата (видимо много зле и неадекватен).Има видео,има снимки..

Общи условия

Активация на акаунт