Звездни Компромати- Април'25

• 292 479
  • 2 662
  •   1
Отговори
# 1 905
# 1 906
Много "интересно".😀

# 1 907
На Ни Лото не и ли мина прайма? Тва предаване можеше и да е по-успешно през 2010 Trollface

# 1 908
  • Наблизо
Супер бозица..Скука по 3.

# 1 909
Aбе какчета, с тия туйлети и мрежи защо не си гледате къщите и манджите, ами напиняте да ви гледа някой 😂

# 1 910
Знае ли се кой ще е продуцент? Че ще има някакво риалити се говори отдавна, но май няма да са Иван и Андрей.

# 1 911
На мен Гери ми харесва по принцип, защо наистина е навлякла тази мрежа!?

# 1 912
  • Viena
Много красиво е детето на Алекс Раева.🥰🥰🥰

# 1 913
Нещо си направи Николета, все с очила, все накриво. Но ей сега в новото супер-дупер-хай-потресаващо интериорно риалити ще се види как избира дограма и всичко ще лъсне 😂

# 1 914
  • Наблизо
Това ''шоу'' ще е по-тъпо и от Ергеня.

# 1 915
То вече не остаря ли този нов дом? Ако е снимано отдавна, няма да е интересно.

# 1 916
По силата на коя реалност къдравата дама е Малкоданска? То бива обработки...

# 1 917
  • Sofia
Тези дни ми попадна клип от преди доста години от кастинг за синоптички с Малкоданска 😀
Изглеждаше страховито и с поглед като след екзорсизъм 🧟♀
Гласът ѝ един неуверен и плах,посоките не уцелваше....и другите кандидатки бяха мега зле   🤣

# 1 918
Натъкмила се е специално за фотосесията на влизане в градините. Продават ги на входа. Не, че face-appa не е играл.
Да опровергая и клипа с новата кола на Мама ДанчИ. Ами, не е нейна. Тя шофира колата, пред тази на която отваря вратата от поне 5-6 години. А с това тоалетче съм я виждала няколко дни подред, явно ѝ е любимо. Почти никога не я засичам в дамска компания, евала за което Simple Smile
Нелка ви поздравява от Дюбай … в търсене на мъж !!  Simple Smile

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 18:01 от Ellinor*

# 1 919
  • на село
Аха, ясно защо ще има риалити с къщата. На Малкоданска и мъжлето бизнеса ще рекламираме. Няма лошо, то затова се бутат за синоптички - после лесно се пробутват проекти в телевизията. Макар че, тоя явно не е бил лесен за продаване, че отдавна се говори за него - кой знае кога е сниман. Ама ще се гледа, де - хората обичат такива сеири. И тук ще се коментира, то е ясно.

Малкоданска да не цапа така с фейс апа, че майка ѝ ще се чуди коя е тая нахалната в скута на зетя.

Общи условия

Активация на акаунт