Звездни Компромати- Април'25

• 292 138
  • 2 662
  •   1
Отговори
# 2 535
Шарън много я наплюха за анимацията, която е направила на тази снимка
- сравнение на лице и крак.
Скрит текст:

# 2 536
Е, тук е фотошопнала лицето, но в предаванията на сина ѝ си изглежда чудесно, а излъчването ѝ е на добър, спокоен човек.
С краката обаче вероятно има здравословен проблем, защото независимо колко е елегантна и с какъв костюм, обувките ѝ са винаги ниски, некрасиви и сякаш доста голям номер, чак изпъкналото кокалче встрани личи. Явно са много меки, удобни, но на вид са  като сплескани банички.

Винаги ми е бил странен контрастът дрехи/обувки .
Неочаквано ми е да я видя боса на снимка.

# 2 537
Разбира се, че Адриа е по-красива. Ейса не ми харесва. Има нещо отблъскващо в нея. Общото е, че са латини.

# 2 538
  • Glasgow
Канието пак е на фаза, на живо в някаква платформа казал как Ким К. придобила известност бивайки личен асистент на Парис Хилтън, после казва че трябвало да направи деца на Парис вместо на Ким "Представяте ли си колко хотела щях да имам сега".Блокиран е от платформата след тези си изяви 🫣

# 2 539
Някой знае ли Цвети Василева с кого чака дете?

# 2 540
Шарън Озбърн няколко години беше в панела на британския Х-фактор. Такъв заразителен смях има, че е невъзможно да останеш сериозен.
Изглеждаше като широкоскроен, добродушен човек.

# 2 541
Канието пак е на фаза, на живо в някаква платформа казал как Ким К. придобила известност бивайки личен асистент на Парис Хилтън, после казва че трябвало да направи деца на Парис вместо на Ким "Представяте ли си колко хотела щях да имам сега".Блокиран е от платформата след тези си изяви 🫣

Че то това си е истина, какво не е вярно? Laughing

# 2 542
Да,  ама Шарън и Амбърд Хърд имат нещо общо по една доста ... кафява склоност.

# 2 543
Някой знае ли Цвети Василева с кого чака дете?

https://www.youtube.com/watch?v=frt4OpebsMo

# 2 544
Ехееееее много е готин ! Голям ъпгрейд ,браво!

# 2 545
Този се боядисва ли???

# 2 546
Този Маламов ми прилича на актьора, който играеше Декстър (изскочи ми името му) с тази рижавееща брада и вежди.

# 2 547
  • На морето!
На Цвети го разгадахме отдавна, сега на Натали Трифонова гадаем кой е Simple Smile

# 2 548
Е нали се написа, Мартин някой си

# 2 549
  • БГ
На Цвети го разгадахме отдавна, сега на Натали Трифонова гадаем кой е Simple Smile

на Натали е ли Мартин Чой ?

Общи условия

Активация на акаунт