Звездни Компромати- Април'25

• 291 589
  • 2 662
  •   2
Отговори
# 135
Делото се точи от доста време и за мен е сигнал (не казвам доказателство, а просто сигнал), че той няма проблем да се навлезе в драмата и пред съда, да се вадят телефони със съобщения, да се разпитват свидетели и т.н. Защото Диана като ответник също има право да покаже съобщения, да призове великия си свидетел гримьорка и въобще да се докаже.

# 136
  • София
Кatie Price с нови зъби, коментарите са безпощадни, били като клавиши на пиано. Grin

Скрит текст:

# 137
Бекъмови
Скрит текст:

# 138
Кatie Price с нови зъби, коментарите са безпощадни, били като клавиши на пиано. Grin

Скрит текст:
Горката, на абсолютна гротеска се е докарала.

П.п. За адвокати ще търчим при всички положения, да не дава Господ - и ако действително мъжа ми е набил някого, и ако е лъжливо обвинен. Какво общо има това, не разбирам?

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 15:17 от Tess d`Urberville

# 139
Жива наша Даниелка от Ергенът!Само трябва и скулите на надуе та съвсем да си заприличат.Joy

# 140
Връзка е ясно, че е имало, въпреки, че той отрича. Въпросът е имало ли е побой, въпреки, че той отрича?
Шут в главата не е имало със сигурност.

# 141

Скрит текст:
Горката, на абсолютна гротеска се е докарала.

П.п. За адвокати ще търчим при всички положения, да не дава Господ - и ако действително мъжа ми е набил някого, и ако е лъжливо обвинен. Какво общо има това, не разбирам?

Това не го разбрах. Имах предвид, че масово се споделя мнението, че завеждането на съдебно дело е безсмислено, че то не доказва нищо и че доказването на факти по съдебен ред е глупост и подробност, важното е в какво си “убеден” в съответния форум.

Споделям мнението, че (1) факти и обвинения се доказват по законов ред, а не в интернет и (2) естествената ми съпричастност към жените, много често потърпевши от насилие не означава, че и те не могат да са насилници и да лъжат и клеветят и това може да се стовари върху наши близки мъже и тогава ще е много неприятно те да бъдат “съдени” в интернет и форума.

Мисля, че мъжете също могат да са подложени на тормоз и психическо насилие, но както Диана - въх горката - не подала сигнал щот се стреснала от продуцента - така и мъжете не подават сигнали, за да не изглеждат тъпо. Затова всички трябва да превъзмогнат себе си и да сигнализират навреме, а не да реват по мрежите.

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 15:38 от Beauty queen

# 142
Дъщерята на Николета и Валери, Никол-на 13 години.
Деси Слава и Десислава на корица.
Скрит текст:

# 143
Обърках се малко - Деси Слава дете ли има или това е някакво популярно малко Десиславче

# 144
  • Варна
И аз съм от харесващите Мелания .
Благодаря, Кактусче, както винаги си на ниво. ❤️

# 145
Обърках се малко - Деси Слава дете ли има или това е някакво популярно малко Десиславче

Това е внучката Simple Smile

# 146
Това е внучката й, дъщеря на сина й Майки.

# 147
  • Пловдив
А малкият и син на колко години стана? Каква е разликата между чичото  и племеницата?

# 148
Преди малко четох в темата за злите свекърви, и там всички "баби" са стари, грохнали, без личен живот и непрекъснато месещи се в живота на младото семейство.

И оттам попадам тук на "баба" Деси Слава, опитах се да си я представя в някой от описаните там казуси, и става много смешно Smiley

Ето още една "баба" - Малина с внучката си (на 6 и половина):
Скрит текст:

# 149
Малко снимки на Теодора Духновникова

С Койна Русева и Цветана Манева
Скрит текст:
Със Стефан Цанев
Скрит текст:
Семейно с майка си и баща си
Скрит текст:
Плажен рожден ден с Радина
Скрит текст: