Звездни Компромати- Април'25

• 291 579
  • 2 662
  •   1
Отговори
# 120
Абсолютно независимо от личните симпатии и антипатии, изобщо не е вярно, че Вергов е претърпял щети от "скандала".

Напротив, в момента нямаме по-търсен и известен актьор в тази възрастова категория.
Снима се в 2-3 игрални филма годишно, в настоящия театрален сезон участва в 7 постановки в Народния театър, паралелно участва като гост и в други театри. Снима се в телевизията, участва в много успешния и разпродаван месеци предварително проект "ПоетиТе" (за началото на декември в зала 1 на НДК са останали само задните редове)... Честно казано, за възрастта си, е постигнал всичко, което един актьор в България може да постигне.

Натъртвам на "възрастта", защото хоризонтът пред младите, активни и знаещи английски език актьори, е много по-широк. Но за нашите мащаби, в момента Вергов е най-големия, независимо на кого му харесва, и на кого не.

# 121
В интервюто той не признава за връзка помежду им. Казва, че са били в близки професионални и приятелски отношения. Нищо повече, нито намек за приключила любовна или просто сексуална афера. Остава въпросът, защо, ако са били просто добри колеги и приятелчета, Диана решава да праща заплахи по телефона на дъщеря му. Не се връзва хич.
Скрит текст:

# 122
"Близки приятелски отношения" може да се тълкува по много начини, спрямо мярата за приятелство на четящия и на пишещия. Отделно, според мен умишлено не квалифицира отношенията им като връзка, за да стане ясно, че просто са правили секс.

# 123
Защото според мен Диана е отхвърлена жена, обсебена от Вергов (който е привлекателен мъж, без да е първа младост или нещо) и иска да се докопа до вниманието му. Понеже не може, пие, става агресивна и от молби минава към заплахи и тъй като едва ли успява да уплаши него, минава към близките му, с които има контакт.

Това е моето впечатление, без да казвам, че е факт, тъй като правя разлика между впечатление, мнение и факт.

И да, според мен са имали интимна връзка (не е забранено), заради което Диана иска още, а Вергов очевидно не, което я е разбалансирало съвсем, той очевидно продължава напред, а тя (май) потъва в зависимости, фиксира се върху него и ей я драмата.

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 13:54 от Beauty queen

# 124
Нещо такова се е случило, но ако е било само секс, защо я е допуснал до дъщеря си и защо си имат телефонните номера? Има неказани неща и омаловажени, преиначени и от двете страни, за това ми е трудно да взема за чиста монета и двете позиции.

# 125
Абсолютно съм съгласна, за телефона - е те са се запознали, един номер е лесно да се получи.

Може и Вергов да я е лъготил нещо Диана, мъжете за кекса ще ти свалят не звездите, а ще ти обещаят цялата Вселена в комплект. Кой знае какви й ги е приказвал и обещавал. Не съм била там, за разлика от целия форум очевидно. В такива моменти мъжете обещават сватби, деца, къщи, удоволствия - това само примерно го изброявам и теоретично. Може и затова да се чувства прелъстена и изоставена, но… reality bites.

За мен тя е искала да бъде близка с него и понеже той я отхвърля, тя се натрапва както може. Това мъжете също го правят и може да е много крийпи.

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 14:18 от Beauty queen

# 126
Алена участва в един епизод на ОЖ и там явно се е сближила с Диана. После имаше снимка с нея в профила ѝ в инста "ние сме Куку и Пипи". По същото време Вергов качи в своя профил кадър от сериала на който трябваше да се целунат май за пръв път с Диана и беше написал "ами целуни я бе.. ". Имало е големи заигравки. Малко  след това всичко изтриха.

# 127
Според мен всичко е било много мило, кекси-мекси, игрално и любовно, докато не е повял хлад откъм Вергов и се е заформила драмата. Играчка-плачка си е станало.

# 128
Диана Димитрова твърди, че са имали връзка. Познава дъщеря му, защото е идвала на снимките на сериала и лично Вергов ги е запознал. Станали са близки, момичето я е търсело като приятелка. Отрича категорично да й е писала заплахи и/или непристойни неща и твърди, че Вергов иска да я дискредитира. Не е подала жалба, защото Милошев я е уговарял, че нищо няма да постигне и ще навреди на продукцията.
На когото му е интересно - https://epicenter.bg/article/Diana-Dimitrova-za-Vergov--Tormozes … lefona/355672/6/0
В друго свое интервю Димитрова казва, че два-три месеца след побоя Вергов я моли да отиде при негово приятелско дете и да му занесе детската книжка, която е издала. Тоест, казва тя, ако е изродка, която пише гадости на дъщеря му, защо ще й гласува доверие и ще я праща при дете?
Явно става, че те пак са имали приятелски отношения след скандала. Това също е странно.
Също така, според нея Вергов е агресивен, избухлив и тя не е първата потърпевша на характера му.
Абе мътна история.

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 14:46 от Tess d`Urberville

# 129
А ако я е пребил, без съмнение ще й пише да принася детски книжки 😂

Двамата са се манипулирали взаимно, докато Вергов се е измъкнал като мокра връв от плетеницата.

# 130
Наиграл се е и я е зарязал, това съответно я наранява и озлобява. И двамата са луди.

# 131
Връзка е ясно, че е имало, въпреки, че той отрича. Въпросът е имало ли е побой, въпреки, че той отрича?

# 132
Връзка е ясно, че е имало

Правим ли разлика между "връзка" и "секс (с напориста секси колежка, която обичайно прави секс с по-възрастни и влиятелни колеги)"?

# 133
Не ми е приятно да повторя за медицинското, но 😀…

Пак казвам, че утре може да е синът или съпругът ви обвинен в нещо и тогава ще зарежете форума да търчите за адвокати.

# 134

Вергов си търси правата поне по дело за обида.

А, това не го знаех. Смятай колко я следя тази драма. Но се почувствах длъжна да коментирам. 😁

Общи условия

Активация на акаунт