Звездни Компромати- Април'25

• 291 577
  • 2 662
  •   1
Отговори
# 105
Добре де, нали имаше отделна тема за Димитрова, защо тази нова тема се превръща отново в четена и дискутирана вече такава?

# 106
Аз идвам с една учудващо променена Рут Колева. Какво си е правила тази жена, направо не я разпознах?! Това филтри на снимката ли са просто или има хирургична намеса? Излезе ми във фб неин пост, че скоро ще става майка, като не я бях виждала по снимки, та направо се втрещих, че не я разпознах.
Скрит текст:

# 107
Рут си направи ринопластика, а тук е подпухнала в лице от бременността, както и се е филтрирала.

# 108
Темата за Вергов и Диана тръгна от паралел с Деп-Хърд.

Ето тук Вергов казва, че не е удрял Диана: https://www.viewsofia.com/article/54270/Yulian-Vergov-za-skandal … ete-detsata-si%21

Всеки избира на какво да вярва, както се каза и горе, има нещо, на което се казва факти и обстоятелства.

# 109
За трети път днес се пуска тази снимка на Рут Колева🙄

# 110
Темата за Вергов и Диана тръгна от паралел с Деп-Хърд.

Ето тук Вергов казва, че не е удрял Диана: https://www.viewsofia.com/article/54270/Yulian-Vergov-za-skandal … ete-detsata-si%21

Всеки избира на какво да вярва, както се каза и горе, има нещо, на което се казва факти и обстоятелства.
Извинявам се, Вергов публично се е защитил, това не го бях чела.

# 111
Трети път и то все с "Какво си е правила?"
Сега:
Ето сравнение със стари снимки - очевидно си е напълнила устните...

С по-слабия ѝ период няма да сравняваме, че сега и от бременността са ѝ се понадули бузките...

ПП: и веждите са ѝ пооцветени, че тя е с много изтънени от дълго време...

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 14:58 от peneva_a

# 112
Няма как да следя нон стоп темата, просто се учудих, че не я познах.

# 113
Между другото, сутринта търсих повече конкретика за съдържанието на въпросните смс-и, заради които е станал боя, и никъде не намерих информация да са били сексуални. Вергов пише нещо от рода "не знаете какво видях в телефона на 15 годишното си дете" - което е точно внушение, подхвърлено на фенските маси, които да започнат да обясняват какво е искал да каже авторът. Дали са покани за секс, скандалджийски включвания, закани някакви, нещо друго - всичко е оставено на въображението на четящия.

# 114
Не може с голи обвинения, с една женска дума да бъдат съсипвани животи, бе хора. Ми ударил те е, върви си вземи медицинско и го съди. А не след 5 години и след 5 чаши вино, да го плеснеш във Фейсбук и на всичко отгоре да го украсиш с някакви луди ритници в главата.  Не се прави така. Не знам какво е очаквала, но със сигурност си е мислила че ще е много лесно.

# 115
не само устни. и веждите й сега са ужасни.

# 116
Между другото, сутринта търсих повече конкретика за съдържанието на въпросните смс-и, заради които е станал боя, и никъде не намерих информация да са били сексуални. Вергов пише нещо от рода "не знаете какво видях в телефона на 15 годишното си дете" - което е точно внушение, подхвърлено на фенските маси, които да започнат да обясняват какво е искал да каже авторът. Дали са покани за секс, скандалджийски включвания, закани някакви, нещо друго - всичко е оставено на въображението на четящия.
От интервюто на Вергов се намеква за отправени заплахи от Диана към дъщеря му.
Скрит текст:
С какво пък я е заплашвала, много странна е цялата история.

# 117
Цялата работа е дума срещу дума. Нито Диана предприема сериозни мерки, нито Вергов, а уж е заплашвала детето. Резултат: и двамата губят симпатии и не постигат нищо в своя полза.

# 118
  • София
Цялата работа е дума срещу дума. Нито Диана предприема сериозни мерки, нито Вергов, а уж е заплашвала детето. Резултат: и двамата губят симпатии и не постигат нищо в своя полза.
Точно това е и моето мнение. Кой крив, кой прав не се знае, но и двамата вървят надолу.

# 119
Е според преобладаващото мнение то едно дело нищо не доказва и трябва във форума по симпатии да ги решаваме нещата.

Вергов си търси правата поне по дело за обида.

Общи условия

Активация на акаунт