Звездни Компромати- Април'25

• 291 566
  • 2 662
  •   1
Отговори
# 90
  • София

RebelHeart, навярно си запознат с най-тиражираната възраст, на колко е бил?
Запознават се покрай обучение когато той е на 15. Влизат във връзка, когато той е на 16+. Дали е включвала сексуален елемент още тогава, никой освен тях двамата няма как да знае.

# 91
Не виждам никакъв паралел между Джоли и Диана. Анджелина е подала сигнал и съответно получава ограничителна заповед. Диана мълчи пет години и решава да избухне с някакви истории. Според мен те са напълно противоположни. Който се възхищава на Анджелина, вижда какво е нейното поведение - докладваш насилието, а не мълчиш, щото “продуцентът…”

# 92
Жените жертви винаги биват оплювани тук в темата, без изключение. И за Джоли пусках превод от делото как Пит буйствал пиян в самолета, душил едно от децата, блъскал, псувал, заливал ги с алкохол, и пак има ох-ах какъв бил хубав, а Джоли е луда кукувица, която настройвала децата срещу горканчо. При налични свидетели - децата, и трети лица, самолетен персонал. Та и с Диана същото, няма такива доказателства, които да свършат работа, дори и на видео да беше заснето насилието.

Това не е вярно. Просто има хора, които искат преди да хвърлят първия камък да знаят точно какво е станало.
Това, че някой се е родил жена, не му дава право да манипулира и злоупотребява. Нито някой, който е роден мъж е длъжен да понася насилие или към насилието насочено към него да се гледа снизходително.
Всички преди всичко сме хора и има нещо наречено обстоятелства.

# 93
Не се карайте за Димитрова - Вергов. За съжаление тя не си подреди правилно нещата и освен болката и унижението си провали и кариерата. Негативите са само у нея. Наскоро имаше интервю със жената на Захари Бахаров, все й забравям името, която такава реклама направи на Вергов, че просто не е истина. Твърде големи хвалби и твърде дълго продължи фокусът върху личността му, беше доста натрапчиво. Ма колко добър и грижовен приятел бил той, ма как винаги се отзовавал, той бил човекът да ти измаже къщата, да ти сглоби еди какво си, много го бивало в тия неща и пр. и пр. четки. Голяма реклама! Беше се покрил след скандала, сега се изтупва и продължава смело напред, а колегите удрят по едно рамо за избелване на имиджа.

# 94
Абсолютно съм съгласна с теб, аз не съм била там (очевидно повечето потребители са били) и не казвам, че насилие е нямало. Казвам, че може да е имало, може да е нямало, и това се доказва с експертизи и други доказателства. Хайде Диана мълчала няколко месеца, година… но пет?

Иначе след пет години и при вас може да дойде някой и да каже “ама ти ме удари”.

# 95
Момичета, неведнъж сме обсъждали насилниците и защо при тях се получава това мълчание и стоене дълго време. Да не прехвърляме същите спорове тук. Да, всеки има право да се оплаче със задна дата.

# 96
Има, но трябва да го докаже.

# 97
Ами ако няма свидетели и не е освидетелствана на лекар, да се прави, че не се е случило ли?
Тоя ефект със закъснялото търсене на справедливост е нормален за насилията, вкл. и детските

# 98
На мен би ми било интересно чуя повече мнения, ако ситуацията е била следната - Той не я е ритал в лицето, блъснал я е в пристъп на гняв, а тя наистина е комуникирала с дъщеря му.
Не смятам, че има право да я блъска, но не защото е жена, принципно човешко право.
Но няма да си кривя душата и ще кажа, че бих разбрала неговата реакция, въпреки, че не бих я окачествила като правилна. А към нея нищо не бих изпитала, мразя такива мазни игрички и номера, като това да твечеш с бащата на един стан, а на другия с 17 годишната дъщеря.

# 99
Може да постъпи както иска, но и хората имат право да не й вярват.

Сега какво да направим от друга страна - всеки вади някаква снимка и ви посочва - ти ме удари - и ние вярваме?

# 100
А според мен пък е пълно с хора, които не правят никаква разлика между нечий публичен образ и роли, и реалната личност, каквато е зад затворени врати с близките си. Джоли какво я топли кога се е оплакала? Тук ако се пусне анкета пак ще са същите аргументи - куку била, едно време се целунала с брат си по устата, отрязала си гърдите без причина и съсипала този прекрасен мъж и баща, Брад Пит. Ама трябва веднага да се оплачеш, а не след два месеца, след три години или колкото там. Ама трябва да подкрепиш твърденията си с нещо, но снимките излизат манипулирани, синините са грим. Ама трябва да си съвършена жертва, ако си леко хахо по принцип, както са много хора в шоу-бизнеса, значи лъжеш. Мъжът си продължава живота и кариерата, жената е съсипана публично. После иди се оплаквай.

# 101
Диана наистина не подходи правилно и това беше основната ѝ грешка. Вярвам на всяка нейна дума и от тогава не мога да дишам Вергов, а толкова много го харесвах, НО, както и в живота, невинаги истината побеждава. Не бих я съдила за това, че е премълчала, ясно е, че е била притисната. Не е лесно на съвестта ти да тежи такъв скандал, който може да провали цял сериал - повличаш много хора, не само себе си и насилника. Трябвало е да си извади медицинско и да го разпердушини, но не е имала тази смелост, както и много друго жертви на насилие, впрочем. Защото живеем в такъв свят, защото битката е жестока и накрая даже си губещ. Вергов винаги е бил много обичан и вероятно винаги ще бъде.
Колкото до Анджелина и Пит, няма да забравя тук в темата колко коментари имаше как той изглеждал зле по време на брака им, пък как, видиш ли, след раздялата заприличал пак на себе си. Тя била вещица, изпила му  живеца на горкия Брад, настройвала децата, превръщала ги в джендъри и още куп глупости. Никога не ѝ простиха красотата и младежките лудости. Затова пък на Брад всичко му е простено. Хората си затварят очите и не искат да вярват, че може пък  към тях той да е бил точно това, за което тя го представя.

# 102
Пак казвам, че не разбирам паралела с Джоли. Тя докладва насилието и си получи децата. Оттам нататък дали е принципно симпатична на народонаселението е друг въпрос. Не можеш да получиш индулгенция за целия си живот. Нейните хахавщини са съвсем отделно от историята с Пит и аз не ги омешвам заедно. Щом той ви обижда - полиция и кой откъде е. Но това не я прави светица по всички въпроси изобщо, пък и за младежките й години.

# 103
Според мен, ако Вергов беше чист като сълза в този случай, мигновено щеше да реагира и публично да заяви, че да, имал е връзка с актрисата Диана Димитрова, но никога не й е посягал, не само на нея, но и на никоя друга жена в живота си. Че това е под човешкото му и мъжко достойнство и че за съжаление, това са отчаяни реакции на една оставена жена.
Нещо в този стил. А той ни дума, ни стон, просто се сниши докато премине бурята. Ако беше невинен, щеше да се защити.
Ако някъде нещо е казал, аз не съм разбрала.

# 104
Когато се изправиш срещу влиятелен мъж, винаги губиш. Това е общото. Кариерата си, парите си като те влачи по съда с по-добри от твоите адвокати и умишлено протака, губиш и общественото мнение, ставаш постоянно жертва на онлайн нападки, че и не само, защото е пълно с примитиви, които и по улицата ще ти крещят и ще те заплашват, "фенове на Иванчо", "тийм Х". Явно разумното е да си мълчиш и да се молиш да не ти прави големи пречки в работата. Neutral Face

Общи условия

Активация на акаунт