Звездни Компромати- Април'25

• 291 557
  • 2 662
  •   1
Отговори
# 75
А на самия Вергов вярваш ли? Той самият каза, че я е блъснал и ударил шамар ....

# 76
Да, като се изчистят политическите моменти, накрая остава това, плюс зависимостта по линията учител-ученик и съответните улеснения за по-възрастния:

Абе много е гнусно и си е своего рода изнасилване. Коя от вас ще спи с 14-15 годишен? Коя от вас ще е ок детето ви да бъде манипулирано и сексвано от леличка на 40? На много места срещам и 14 г като възрастта на Макрон, когато е груумнат от тази педофилка.

Ама било вдъхновяващо, щото е безплатно...

# 77
Благодаря за новата тема.
Мелания нито ми е симпатична, нито интересна. Макрон също. Не харесвам и двете семейства.

Някои потребители са царици в изопачаването на чуждите думи Simple Smile
Да, изпитвам известни съмнения към версията на Диана за случилото се. Да, такива обвинения трябва да бъдат доказани. И не, това не означава по никакъв начин, че одобрявам шамарите, побоите и т.н. Но, разбира се, веднага се появиха потребителки, които да обясняват как всеки, изразил съмнения, одобрява боя, инсели се намесиха, пък какво сме взимали и пиели - типично Simple Smile

Рут е много променена, преди време беше в ПО, доста попрекали и тя с корекциите.
А Ирина Флорин е нелепа с тези филтри.

Аз бях пробвала да чета "Нормални хора", зарязах книгата много бързо, но сериалът изгледах с голямо удоволствие.

# 78
  • София
Ако на всяка следваща страница сваляме възрастта на Еманюел по онова време, до края на темата Брижит ще трябва да е акушерствала при раждането му за да го отмъкне.

# 79
Филм за “Бийтълс” на Сам Мендес
Кастинг

Скрит текст:

# 80
Според мен Рут не е изглежда така от корекции. Това свръх подпухване е от килограмите и явно хорм. бурии покрай бременността. Като роди ще се оправи.

RebelHeart, навярно си запознат с най-тиражираната възраст, на колко е бил?

# 81
А на самия Вергов вярваш ли? Той самият каза, че я е блъснал и ударил шамар ....

Ще дадеш ли линк?

# 82
  • БГ
Рут Колева
Скрит текст:

# 83
Но, разбира се, веднага се появиха потребителки, които да обясняват как всеки, изразил съмнения, одобрява боя, инсели се намесиха, пък какво сме взимали и пиели - типично Simple Smile

Взимам повод от казаното и мисля, че почивка от екрани и интернет трябва да се препоръчва и на възрастните, а не само да следим децата. Седне човек на Нетфликса и почват само инсели и редпили да му се привиждат, включително в женския форум.

# 84
На когото му е интересно за Бриджит Макрон, може да гледа разследването на Кандис Оуенс в ю туб - Becoming Brigitte се казва. Дори да не вярвате в конспирацията, че първата дама на Франция е родена мъж, има много интересни неща от биографията й и снимки.

Аз се опитах да гледам, още докато течеше живото предаване, но се отказах след около 15 минути гледане. Имаше само въпроси, никакви доказателства, и Кандис само хранеше някакви хора, че ѝ били отказали информация. На по-късен етап от предаването ли е започнала да изнася доказателства?

Относно Мелания, не е нито първата, нито ще бъде последната бръмчалка, която търси на хляба мекото. Не ми пречи, че е на първа страница, това си е тема за компромати.

Не си спомням точно кога, но в началото е доста объркано докато се схване родословното дърво на Бриджит и на еманюел. Има интервю с френски журналист, който е написал книга и който се е докопал до единствената снимка на брата на Бриджит. Това е вече последните епизоди.

# 85
  • на село
Не е истина колко хора се връзват на тая кукувица Кандис Оуенс. Това са будителите на новото време - яко плювни по някого, маскирани като разследвания, политически коментар и алгоритъмът на социалните мрежи те изстрелва. 

Рут Колева не я познах. Добре че пишеше, че е тя. Ама сигурни ли сме - аз виждам съвсем различен човек.

# 86
Благодаря за новата тема, Кактусче! ❤️

Аз съм фенка на стила на Мелания, винаги с удоволствие разглеждам облеклото й, а за другото - нито е първата, нито последната, която е в брак от интерес. Дали е умна или глупава, какъв й бил акцента, също грам не ме вълнува. Мъжът й какви ги върши е важно, тя е там само за красота.
Нищо възмущаващо не виждам да е на първа страница на темата, това не е ученически стенвестник, че да четем само за личности за пример.

# 87
Гуинет преди я харесвах, наскоро подкрепи Мегън Маркъл с тъпашко видео стил 7 клас.

# 88
Жените жертви винаги биват оплювани тук в темата, без изключение. И за Джоли пусках превод от делото как Пит буйствал пиян в самолета, душил едно от децата, блъскал, псувал, заливал ги с алкохол, и пак има ох-ах какъв бил хубав, а Джоли е луда кукувица, която настройвала децата срещу горканчо. При налични свидетели - децата, и трети лица, самолетен персонал. Та и с Диана същото, няма такива доказателства, които да свършат работа, дори и на видео да беше заснето насилието.

# 89
Аз бих уважавала позицията ти, ако я обясниш без обиди към другите. Нали си против насилието, а влизаш и обиждаш? Това не е ли насилие?

А шамарите са твърдение. Ако се докажат, първа ще канселирам Вергов.

Общи условия

Активация на акаунт