Звездни Компромати- Април'25

• 291 542
  • 2 662
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Е, не!
Няма как да е новост, че тези момчета са за финансовата част там. Не вярвам сега да става ясно това.
'Boy Toy' не се роди вчера все пак. И в същото време никой от тях не е патрон на темата, не ги величаем, не пишем за тях, сигурно и имената им не знаем. Не е нужно, разбира се.

Хора разни, да.

# 61
Кукумицинка, в група във Фейсбук ми излизат, за мен са неизвестни неща и са ми интересни и любопитни. Но щом е дразнещо няма да ги слагам.

# 62
Е, не!
Няма как да е новост, че тези момчета са за финансовата част там. Не вярвам сега да става ясно това.
'Boy Toy' не се роди вчера все пак. И в същото време никой от тях не е патрон на темата, не ги величаем, не пишем за тях, сигурно и имената им не знаем. Не е нужно, разбира се.

Хора разни, да.

Simple Smile
Е, защо така, аз мислех, че са с Мадона по любов. Сега разбирам, че им плащала, но понеже тази търговия не била обект на темата, да не ги засягаме...
А на мен ми се струва доста по-перспективна тема, отколкото 20-30 годишните бракове на президентите на Франция и САЩ.
Не искам да засягам авторката на темата, особено след труда, който полага за началните постове, но честно казано изобщо не съм се замисляла, че Мадона би плащала на момчета.

# 63
Аз се извинявам, че ориентирах темата към Брижит вследствие на последната сравнителна снимка с Мелания!

Във Франция продължават да хвърчат глави.
След съдебните процеси и присъдите на Депардийо и Саркози, хвръкна още една, кандидат-президентска, глава.

Скрит текст:

Днешната 1ва страница на в-к Либерасион
ВИНОВНА
Става дума за Марин Льо Пен, достойна дъщеря на екстремисткия си баща, виновна по обвинение за незаконно присвояване на милиони, с присъда от 4 години затвор, половината - условни, глоба от 100 000 евро и 5г лишаване от граждански права, тоест отнемат й правото да се кандидатира за президент след 2г.
Тук това си е пол. цунами.
Тя крещи навсякъде, че е онеправдана.
Ето най-жалкото й протеже :

Скрит текст:

Казва “Днес не само Марин Льо Пен е нечестно осъдена.Фр. демокрация е екзекутирана.”

Марин от снощи се пеняви да обяснява, че е отстранена понеже е най-надеждната кандидатка за президентството😆

Пази Боже, сляпо да прогледа, по нашенски.

# 64
"Плащането" не е задължително да е директно - два часа, толкова и толкова кеш. Обикновено става въпрос за контакти, влияние, отваряне на врати, реклама, да ти се чуе името... Това е трамплин като никой друг.

Не казвам, че няма 20+ годишни, които предпочитат 60+ жени пред млади, но странно защо налитат все на богати, известни и влиятелни 60+, пред "обикновените" жени с едната пенсия някак няма опашка, колкото и запазени да изглеждат Smiley Най-много някой почасов мачо по време на екзотична почивка Smiley

# 65
Благодаря за темата, Кактусче! 🌹
Интересни ми бяха фактите около Мелания, научих нещо ново.
В Преди обед дадоха май този младеж, който скача на въже. Тук го постнахте като евентуален секси мъж. То се облякло с гащеризонче като 6-годишно и се държи като такова. А пък как говори лигаво, егати кифлата. Никакво секси не е. 😁

# 66
  • Berlin
Много интересен пост, отново!
Харесах и аз майката на Мелания, много си приличат, личи си откъде е взела фигурата. Баща й пък прилича на зет си или обратното би било по-вярно. 🙂
По въпроса за богатството или красотата - ако той не беше богат и тя не беше красива, кой знае, може би пак щяха да са заедно, но никой нямаше да е чувал за тях.😀

От Бийтълсите само актьора най в ляво не разпознах, най-високия. Иначе са избрали все млади, актуални англичани.

# 67
На когото му е интересно за Бриджит Макрон, може да гледа разследването на Кандис Оуенс в ю туб - Becoming Brigitte се казва. Дори да не вярвате в конспирацията, че първата дама на Франция е родена мъж, има много интересни неща от биографията й и снимки.

А Рут? Прилича на Азис нещо или на някой негов брад’чед. Не я харесвам нея никак

# 68
Ако всички са поизтрезнели от гузни сънища как Вергов ги удря, но леко и някак гальовно (което ми се струва случаят при някои Simple Smile ) , искам да питам за Франческа Делера, понеже вчера пуснаха нейна прочута снимка.

Аз не съм чувала нищо за нея от години. Омъжена ли е, има ли деца. Намерих само една-две снимки като по-възрастна.

# 69
Благодаря за новата тема и за интересния заглавен постинг. Не съм луда фенка на Мелания, но изчетох с интерес.

# 70
"Плащането" не е задължително да е директно - два часа, толкова и толкова кеш. Обикновено става въпрос за контакти, влияние, отваряне на врати, реклама, да ти се чуе името... Това е трамплин като никой друг.

Не е казано да е за два часа.
Но щом ясно е дефинирано като проституция, не разбирам защо да не се говори за това явление, в което и двете страни са в нарушение на закона.

# 71
Някой пита за филма за Бийтълсите - ще са 4 филма, за всеки един от тях, преплетени като истории и гледни точки. Режисьор ще е носителят на Оскар Сам Мендес, филмите щели да излязат заедно април 2028 г.

# 72
Критиките към Бриджит М. обикновено са за възрастта, на която е бил той, когато го е... забила. Ако Тръмп е забил своя 15-годишна ученичка от християнско училище, убедена съм, че реакцията към него ще бъде в пъти по-осъдителна. Но по някаква причина се смята за приемливо 15 годишен младеж да бъде обект на интерес от 40 годишната си учителка.
Абе много е гнусно и си е своего рода изнасилване. Коя от вас ще спи с 14-15 годишен? Коя от вас ще е ок детето ви да бъде манипулирано и сексвано от леличка на 40? На много места срещам и 14 г като възрастта на Макрон, когато е груумнат от тази педофилка.

Вергов първо отричаше да е докосвал Диана, после пък я е бил блъснал и й е бил шамар, ама при самозащита:))) Имаше и свидетели по темата, които с половин уста се обаждаха Simple Smile))
Гнусар.

Мелания е много красива, Тръмп е дърт и МНОГО богат. Класическа двойка. Предпочитам двойките с леко по-млад мъж и социално сравнително на едно ниво, но това е лично мой вкус Simple Smile

# 73
На когото му е интересно за Бриджит Макрон, може да гледа разследването на Кандис Оуенс в ю туб - Becoming Brigitte се казва. Дори да не вярвате в конспирацията, че първата дама на Франция е родена мъж, има много интересни неща от биографията й и снимки.

Аз се опитах да гледам, още докато течеше живото предаване, но се отказах след около 15 минути гледане. Имаше само въпроси, никакви доказателства, и Кандис само хранеше някакви хора, че ѝ били отказали информация. На по-късен етап от предаването ли е започнала да изнася доказателства?

Относно Мелания, не е нито първата, нито ще бъде последната бръмчалка, която търси на хляба мекото. Не ми пречи, че е на първа страница, това си е тема за компромати.

# 74
Критиките към Бриджит М. обикновено са за възрастта, на която е бил той, когато го е... забила. Ако Тръмп е забил своя 15-годишна ученичка от християнско училище, убедена съм, че реакцията към него ще бъде в пъти по-осъдителна. Но по някаква причина се смята за приемливо 15 годишен младеж да бъде обект на интерес от 40 годишната си учителка.
Имаше и свидетели по темата, които с половин уста се обаждаха Simple Smile))

Ама ние им вярваме, с половин, с цяла - няма значение 😂

Общи условия

Активация на акаунт