Звездни Компромати- Април'25

• 291 593
  • 2 662
  •   1
Отговори
# 150
За мен едно от най-грозните неща в случката с Вергов-Димитрова е как от всички нейни колеги жени нито една не я защити, а дори някои като Духовникова бяха и ехидни. Усещаше се, че явно доста са завиждали на Диана Димитрова. Отличаваше се с красотата си и с това, че е артист, а не само актриса.

# 151
АмИ едва ли е било от завист,а просто че е малко кукувица и не я вземат насериозно.

# 152
Така им се иска да е кукувица и да не я вземат насериозно, защото когато някой се откроява е като чуждо тяло - било то в колектив, снимачна площадка или гилдия.

# 153
  • На морето!
Не харесвам никой от семейство Тръмп. Забавно ми е, че се изтъква как Барън "владее английски и словенски". Е, какво да владее, не е германец с майка испанка 'се пак?!
Мелания е красива, но в моите очи носи пресметливост и студенина, като пластмасов манекен, дори Вики Бекъм ми е по-топъл и човечен образ. Мелания ми е една лустросана, куха обвивка и не приемем сериозно всички романтични писания за любовта им с изкукуригалия насилник Доналд.
Ноооо първият пост и темата са страхотни! Благодаря!

За мен едно от най-грозните неща в случката с Вергов-Димитрова е как от всички нейни колеги жени нито една не я защити, а дори някои като Духовникова бяха и ехидни. Усещаше се, че явно доста са завиждали на Диана Димитрова. Отличаваше се с красотата си и с това, че е артист, а не само актриса.
Духовникова и Вергов имат много специална връзка. Все са прегърнати, все един до друг навряни, на турнето на Поетите тя загърната със сакото му, той я гали по косата, тя му стиска ръката... голяма близост демонстрират. Сега аз знам, че нашите БГ артисти са много възвишени, но ние по-простите хора така интимничим само, когато сме в интимна във връзка с някого.

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 16:33 от Rapariga

# 154
Като прочетох изкукуригал насилник и искрено се разсмях.
Снощи гледах новини и на едно от видеата от Белия дом даваха Тръмп, който направи жест с ръката тип "тра-ла-ла".
Не схванах какъв е смисъла на жеста.
Също така се чудя защо не променят този странен бяло-сребристо-рус перчем.

# 155
За да се разпознава отдалеч, предполагам 😀

# 156
Духовникова и Вергов имат много специална връзка. Все са прегърнати, все един до друг навряни, на турнето на Поетите тя загърната със сакото му, той я гали по косата, тя му стиска ръката... голяма близост демонстрират. Сега аз знам, че нашите БГ артисти са много възвишени, но ние по-простите хора така интимничим само, когато сме в интимна във връзка с някого.
Не знам има ли случай Духовникова да е до симпатично човешко същество и да не го е налазила минимум с прегръдка и допряна буза до буза.

# 157
Не знам има ли случай Духовникова да е до симпатично човешко същество и да не го е налазила минимум с прегръдка и допряна буза до буза.

Ако може и да го е позатиснала даже 😂

# 158
Така им се иска да е кукувица и да не я вземат насериозно, защото когато някой се откроява е като чуждо тяло - било то в колектив, снимачна площадка или гилдия.
Ха- ха- - ха! Искало им се😀 Хубава шега точно днес

# 159

Ако може и да го е позатиснала даже 😂
Аслъ! И с Владо Пенев имаше такива снимки, как го е налазила, назад, снимките, които публикувах със Стефан Цанев - и него го е завряла в деколтето си, въобще, като удари две ракии става много любвеобилна. А може и без, просто си е обичлива жената. А, да, и Калин Врачански целуваше.

# 160
въобще не мисля ,че е от завист към Диана ,по-скоро са близки с Вергов.

# 161
Много готина снимка на Иван, Ирина и децата, преди и след.

Хубави деца, изглеждат щастливи всички. Ама момичето на Ирина( как се казваше) бая височко и закрива Ава, тя много слабичка и нежничка ми се вижда.

# 162
Много е красива дъщерята на Ирина.

# 163
Те общи деца колко имат?

# 164
Ирина, Иван и децата (без Ава) бяха в нашия полет към Барселона в събота.
Иван ми се видя доста слаб, хем младее, хем леко изморен (с хлътнали бузи).

Общи условия

Активация на акаунт